- 4 Ağustos 2022
- 6.982
- 3.078
- 123
Geçmiş olsunKızlar biz yine hastaneye yattık iki üç gündğr hastanedeyiz.Benim bebeğim prematüre olduğu için sanırım hastalandıgında atlatması çok uzun sürüyor.İshal daha bugün geçti 8 gündür ishal.Sizlere bir sorum var bağışıklık sistemini kuvvetlendirici bir şey kullanıyor musunuz ? Ravla gibi ya da omega gibi vs neler kullanıyorsunuz takviye ? Bir haftadır kilo verdi süzüldü bebeğim 10 kg biraz toparlamam lazım
Eczaneden aldım sanırım 750 tlydi ama eve gelince kutunun arkasında fiyatı 530 yazıyorBir de möllers alanlar hangi site ve satıcıdan aldınız kızlar fiyatlar arası uçurum var ben anlamadım neden uçurum var sahte mi diye yani
29.67 çıkmış alt sınırda aslında ama referans aralığı içinde görünüyorFerritin kaç çıktı sizde?
Referans aralığı kaç görünüyor sizde29.67 çıkmış alt sınırda aslında ama referans aralığı içinde görünüyor
Önden bilerek verdim , eline ısırdı tattı ama yutmadıYemedi mi fasulyeyi kırarken
21.81 görünüyor.Referans aralığı kaç görünüyor sizde
Ben her şeyi internetten alıyorum normalde ama baktım fiyatlar cidden öok ilginç güvenemedim eczaneden aldım ocean marka. 680 liraydı sanırım en küçük boy aldımBir de möllers alanlar hangi site ve satıcıdan aldınız kızlar fiyatlar arası uçurum var ben anlamadım neden uçurum var sahte mi diye yani
Beniö oğlum anasını çok düşündüğü için 6 aydır hiç kilo almıyor 10 kilo mecbur taşıyorumYa ama ben oyle alistirdim mesela apartmandan cikaririz indiririm direkt elimi tutar oyle dolasiriz park bahce. Ben onu kucagima alsam 15 kilo fitiklarim patlar
Diken üstünde duracağına evde dur daha iyi bişey diyim mi çocuktan sonra bencil olmaya başladım. Gittiğim yerde çocuğuma bakacaklarsa gidiyorum artık. Benm annemde çok titiz nir kadın ama annem sonuçta ona nazım geçiyor. Koltuğa bişey dökülse böyle panikler heöen kızıyorum gelmem diyorum. Kayınvalidem öyle yapsa ben çok bozulurum ya. Ama bant olayı doğru bence onu bende yapıyorum hem kendi evimde hemde gittiğim yerdeHicbir seyi yok biliyor musun doktora bile gitmiyor biliyor cunku doktor biseyin yok diyecek. Kayinpederim de oyle asla duzenleri bozulsun istemiyorlar. Dun evlerine cay icmeye gittik anne corban var mi yigido ac dedim. Yogurt yedirsen diyor. Yani corba dokulecek diye korkuyor. Evde nere varsa biz gelince bantliyor resmen diken ustundeyiz yasi da genc yani dipdiri. Hayatinda sigara alkol yok ya ne biliyim insan anlar ya ben de anliyorum.
Çok geçmiş olsun ya rotavirüs aşısı olmuş muydu onunla ilgili bişey değil dimi bu ishali. Benimkide bu ara hasta oluyor sürekli ve hep muhakkak acilde kalıyoruz 1 gece, balık yağına başladım 2 haftadır ocean kullanıyorum portakallı. Ekstra tahin oekmez yediriyorum ama o ravlada bende almayı düşünüyorumKızlar biz yine hastaneye yattık iki üç gündğr hastanedeyiz.Benim bebeğim prematüre olduğu için sanırım hastalandıgında atlatması çok uzun sürüyor.İshal daha bugün geçti 8 gündür ishal.Sizlere bir sorum var bağışıklık sistemini kuvvetlendirici bir şey kullanıyor musunuz ? Ravla gibi ya da omega gibi vs neler kullanıyorsunuz takviye ? Bir haftadır kilo verdi süzüldü bebeğim 10 kg biraz toparlamam lazım
Hiçbir fark yok şuanBalık yağı iştahını açtı mı? Bende aldım ama hala başlamadım
Bende bir deneyim bir dahakine alınca ama kesin yer benimki ya hiç güvenmiyorumÖnden bilerek verdim , eline ısırdı tattı ama yutmadı
Ya inşallah gönlünce olur yoksa hep aklında kalacak işteyken. Merak etme hepsi düzene girecek inşallah hem belki bu sayede kademeli olarak emzirmeyi güzel bir şekilde bitirmiş olursun. Gece emmesini kesmeye çalışıp yapamamış birisi olarak bencede gündüz azaltmak gerekiyorBen gece emzirmesini kesmeye cesaret edemediğim için gündüzden başlayacağım sanırımbugün öğleden sonra vermedim meme 2 kere falan istedi yatarken dedim sorun çıkarmadı. Sadece öğle uykusu kısmında sorun yaşarız gibi aslında okul başlayana kadar onu halledebilsem iyi olurdu ben yokken nasıl uyur başka türlü bilmiyorum
İnşallah hepimiz için her şey kolaylaşırYa inşallah gönlünce olur yoksa hep aklında kalacak işteyken. Merak etme hepsi düzene girecek inşallah hem belki bu sayede kademeli olarak emzirmeyi güzel bir şekilde bitirmiş olursun. Gece emmesini kesmeye çalışıp yapamamış birisi olarak bencede gündüz azaltmak gerekiyor
Rota aşısı iki kez olduk rota değil de rota kadar olduk resmenÇok geçmiş olsun ya rotavirüs aşısı olmuş muydu onunla ilgili bişey değil dimi bu ishali. Benimkide bu ara hasta oluyor sürekli ve hep muhakkak acilde kalıyoruz 1 gece, balık yağına başladım 2 haftadır ocean kullanıyorum portakallı. Ekstra tahin oekmez yediriyorum ama o ravlada bende almayı düşünüyorum
Seninki de meme de uyuyor değil miBen gece emzirmesini kesmeye cesaret edemediğim için gündüzden başlayacağım sanırımbugün öğleden sonra vermedim meme 2 kere falan istedi yatarken dedim sorun çıkarmadı. Sadece öğle uykusu kısmında sorun yaşarız gibi aslında okul başlayana kadar onu halledebilsem iyi olurdu ben yokken nasıl uyur başka türlü bilmiyorum
Benim annem de oğlum herşeyi karıştırınca ve dökünce bir modu düşüyordu hatta tüm kapıları kapatıyordu birkaç çekmeceye de ip bağladıDiken üstünde duracağına evde dur daha iyi bişey diyim mi çocuktan sonra bencil olmaya başladım. Gittiğim yerde çocuğuma bakacaklarsa gidiyorum artık. Benm annemde çok titiz nir kadın ama annem sonuçta ona nazım geçiyor. Koltuğa bişey dökülse böyle panikler heöen kızıyorum gelmem diyorum. Kayınvalidem öyle yapsa ben çok bozulurum ya. Ama bant olayı doğru bence onu bende yapıyorum hem kendi evimde hemde gittiğim yerde
Ne kadarda bir ne miktarda veriyorsun canimCorekotu yagi mutlaka kullan canim cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?