2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun ravla veriyordum

Ben gece emzirmesini kesmeye cesaret edemediğim için gündüzden başlayacağım sanırım bugün öğleden sonra vermedim meme 2 kere falan istedi yatarken dedim sorun çıkarmadı. Sadece öğle uykusu kısmında sorun yaşarız gibi aslında okul başlayana kadar onu halledebilsem iyi olurdu ben yokken nasıl uyur başka türlü bilmiyorum

Bir de möllers alanlar hangi site ve satıcıdan aldınız kızlar fiyatlar arası uçurum var ben anlamadım neden uçurum var sahte mi diye yani
Ben her şeyi internetten alıyorum normalde ama baktım fiyatlar cidden öok ilginç güvenemedim eczaneden aldım ocean marka. 680 liraydı sanırım en küçük boy aldım

Diken üstünde duracağına evde dur daha iyi bişey diyim mi çocuktan sonra bencil olmaya başladım. Gittiğim yerde çocuğuma bakacaklarsa gidiyorum artık. Benm annemde çok titiz nir kadın ama annem sonuçta ona nazım geçiyor. Koltuğa bişey dökülse böyle panikler heöen kızıyorum gelmem diyorum. Kayınvalidem öyle yapsa ben çok bozulurum ya. Ama bant olayı doğru bence onu bende yapıyorum hem kendi evimde hemde gittiğim yerde

Çok geçmiş olsun ya rotavirüs aşısı olmuş muydu onunla ilgili bişey değil dimi bu ishali. Benimkide bu ara hasta oluyor sürekli ve hep muhakkak acilde kalıyoruz 1 gece, balık yağına başladım 2 haftadır ocean kullanıyorum portakallı. Ekstra tahin oekmez yediriyorum ama o ravlada bende almayı düşünüyorum

Ya inşallah gönlünce olur yoksa hep aklında kalacak işteyken. Merak etme hepsi düzene girecek inşallah hem belki bu sayede kademeli olarak emzirmeyi güzel bir şekilde bitirmiş olursun. Gece emmesini kesmeye çalışıp yapamamış birisi olarak bencede gündüz azaltmak gerekiyor

İnşallah hepimiz için her şey kolaylaşır geceye cesaret edemediğim ve memeden tamamen kesmeden sürdüremeyeceğimi bildiğim için şuan girmiyorum aslında. Çünkü sadece uyku değil yani sancısı ağrısı korkusu bir şeyi olunca da meme diye ağlayacak ve ben gece o halde meme veremem diyemeyeceğim için kendime de ona da eziyet etmek istemiyorum. Gündüz bir şekilde oyalanıyor derdi neyse anlatıyor. Belki gündüz bırakınca gecede kendisi bırakır umudu ile girdim bir yola bakalım gönlüm istemese de emzirme olayını yavaş yavaş sonlandırmak istiyorum

Rota aşısı iki kez olduk rota değil de rota kadar olduk resmen

Son düzenleme:
Seninki de meme de uyuyor değil mi

Benim annem de oğlum herşeyi karıştırınca ve dökünce bir modu düşüyordu hatta tüm kapıları kapatıyordu birkaç çekmeceye de ip bağladı bende çocuk burda hapiste gibi bu ney tüm kapıları kapatıyorsun tek salonda dursun diyorsun dedim şimdi pek müdahale etmiyor hatta geçen oğlum annemlerde pilav yemeye çalıştı her yer pilav oldu anneme baktım gayet sakindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…