2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Arkadaşlar bebeğime dün babaannesi 4 tane çilek vermiş. Bacakları pütürlü kırmızı alerji dolu. Çilek yedirirken dikkat edin. Çoo fazla alerjen bir besin. Birden fazla vermeyin bence şu süreçte. Sıklıkla da vermeyin. Başıma geldi çok kötü bir şey. Kaşınıp duruyor. Kızamık gibi.

İlk defa mı yedi

Keşke biri benimkini sürekli uyutsa ,yemeğini yedirse ,banyosunu yaptırsa çok isterim
Elbette bende isterim ama inanki şu devirde kimseye güven olmaz. Bilmiyorum ben korkuyorum baya ya. Kötülük hep yakınlardan geliyor. Birde kimsenin bana iyiliği dokunsun istemiyorum en ufacık zorluklarında herkes karşılık bekliyor ya da yaptığını yüzüne vuruyor.

Benimki acayip seviyor 2 3 tane yediği oldu bir günde bir şey olmadı ama çilekler çok iyi yıkanmalı bir sürü ilaç oluyor. Allah korusun yavrularımızı

Devam sütünü nasıl veriyorsunuz benim oğlum da mama içmek istemiyor ama acıkıyor gece içmediği için sürekli uyanıyor. Hafif ısıtıp biberonla mı bilmediğim için
120 lik yapacaksam 20 ml su koyuyorum 100 milim süt koyuyorum isitip biberonla veriyorum.. ama su katmadan verenler de var biz yeni yeni basladigimiz icin ben su katiyorum ama bi kac ay sonra direk sut verecem

Bizde bu hafta verdik denemelik ama çok sevdi, 6 7 tane en küçüklerinden yemiştir. Bizde tüm gün kıcık bir öksürük yaptı

Kızlar selam Scooter tarzı bir şey alan var mı bebeğine su oturmalılardan

Kızlar bir de yakında tatil planı olan var mı ? Havuza hiç bebeğinizi soktunuz mu bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Bebek havuzları çok mu tehlikeli mikrop açısından

Benimkine de kivi alerji yapmıştı canım geçmiş olsun perşembe günü pazarda ışkın otu tattım tatmaz olaydım alerji yaptı bana da ilk defa yedim nerden bileyim böyle olacağını

Ya herşey birbirine girdi. Enfeksiyondan dolayı boğazı kötüydğ. Yemek yiyemedi diye mamayı çoğalttık. Sonra alerji başladı. Şimdi de sürekşi mama içmekten ishal oldu. İshalden dolayı da pişik oldu. Resmen saçma bir kısır döngüye girdik.

Adım atıyor mu bizimki adım atıyor kendi aslında ama farkında değil sürekli bizimle yürümek istiyor hala kendi yürümüyor
Yok ya Koltuklardan tutunarak gidiyor, kendi kalkıyor ama geri oturmaya korkuyor hala, yorulunca "otuu otuu" diyor.

Adım atıyor mu bizimki adım atıyor kendi aslında ama farkında değil sürekli bizimle yürümek istiyor hala kendi yürümüyor
Bu durumlarda farkında olmadan eline bişey verip yürümesini sağlamak gerekiyor. Elindeki şeyden destek alsın dengesini kursun diye

Ayyy zaten böyle şeyler de hep üst üste gelir.. bnm de başıma hep kızı kaynanama bırakacağım hafta birşey gelir kızın basın sonra da kaynanam başlar kıza bakamiyosunuzz diye.. size de çok geçmiş olsun canim Allah senin de yardımcın olsun

Geçmiş olsun . Antibiyotik kullandığınızı söylemiştiniz. İshal yapan o olabilir. Böyle durumlarda probiyotikle destekliyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…