Biz su içmeye başladığından beri Nuk un buna benzer suluğunu kullanıyoruz.Kızlar merhaba şu bardaklardan aldınız mı pipetli suluktan içiyor da normal bardak gibi bundan da içirmek nasıl olur bilemedim gerekli mi
10 gün falan sürüyor o şişlik canımKızlar geçen hafta menenjit aşısı olmuştuk 2 doz 2 bacağından oldu, ilk defa yaptırdık ve daha demin farkettim bir bacağının iç kısmında bilye gibi şişlik var normal mi geçer mi?
Ben de bunu soracaktım . Emiyorsa süt gibi bişey vermeye gerek var mıKızlar ben emziriyorum hala devam sütü vermem gerekir mi
F felic17 bence emen bebekler için gerekli değil, en azından ben vermiyorum. Kızımda günlük süt vermiştim işe başlayınca ama ortancaya süt bile vermedim, kw çok ısrar etti ama süt yerine ayran ve yoğurt yedirmeyi daha faydalı görenlerdenim. Evde yoğurt ayran eksik etmemeye çalışıyorum malum bende 3 taneBen de bunu soracaktım . Emiyorsa süt gibi bişey vermeye gerek var mı
Ben mama veriyorum hala gece yatmadan once bir kere 180 iciyor gunduz uyumadan once bazen yogurt veriyorum bazen de 120 cc iciyor. Biz biberonu cok seviyoruz suyu da ordan iciyor muchkin in sulugundan hep akitiyor avent te oyle anlamadim ben bu işjNormal sütlerden ne farkı var peki? Devam sütü bebekler için mi yani
Evet uykusunu almadan uyanınca çok ağlıyor bugün öyle yaptı, ama bir şekilde bu süreci düzeltmem lazım kaç haftadır gece uyuyoruz, bugünde öyle bakalım ne kadar sürecek böyle çok zorlanıyorumSenin bebekte benimki gibi uyumak istemezse uyutamazsın kendi uyanmak isterse uyanır bir dönem benimde saati bozuldu kaç kere sabah uyandırmayı denedim her seferinde o gğn daha kötü geçti
Yani bide belki o kişide uyumayacak, mesela benim bebeğim asla benden başka kimse de uyumaz, boşuna soruyorlar yani ha bide bir deneyim n'olacak diyorlar sanki neyi deneyecekBir tanesini seç ötle devam et bir de belki daha iyi olur benimki sadece sarılarak uyur bazen nir yere gideriz çok nadir de olsa uyku saatine denk gelirse ortamda birisi der ki mesela istersen sallayım ee bir sor bana bu çocuk nasıl uyuyor kafaya öyle kodlanışlar öocuk ayakta sallayıp uyutulur sanki dışarıda bile olsam yer bulup yanına uzanırım öyle kafasını göğsüme koyup uyuyor
Anladım yani normal bişey o zaman10 gün falan sürüyor o şişlik canım
Yaa seninki maşallah güzel kelimeler söylüyorF felic17 bence emen bebekler için gerekli değil, en azından ben vermiyorum. Kızımda günlük süt vermiştim işe başlayınca ama ortancaya süt bile vermedim, kw çok ısrar etti ama süt yerine ayran ve yoğurt yedirmeyi daha faydalı görenlerdenim. Evde yoğurt ayran eksik etmemeye çalışıyorum malum bende 3 tane
Kefir e de son bir senede diyetisyenim sayesinde alıştım. Ben sevdim ama bebeler sevmedihatta küçük paşa "ayan ayan" diye istedi tadınca yüzünü ekşittiii
Bende avent kullanıyorum akıttığını farketmedimBen mama veriyorum hala gece yatmadan once bir kere 180 iciyor gunduz uyumadan once bazen yogurt veriyorum bazen de 120 cc iciyor. Biz biberonu cok seviyoruz suyu da ordan iciyor muchkin in sulugundan hep akitiyor avent te oyle anlamadim ben bu işj
Benimki cok akitti ya maalesef hala suyu bilr biberonla iciyorBende avent kullanıyorum akıttığını farketmedim
Normal bardağa alıştırmak için alsam mı diye sormuştum canım ama vazgeçtimBiz su içmeye başladığından beri Nuk un buna benzer suluğunu kullanıyoruz.
Ne açıdan sorduğunu anlamadım canım, normal bardakla da veriyorum biz tutunca güzel güzel içiyor ama eline verince çok kaldırıp üstüne döküyoryani normal bardağa alıştırmak için alacaksan gerek yok bence bir avantajı yok.
Sadece kapağı olmasa da dökülmüyor.
Aynen denemek istiyorlar sanki benim çocuğum oyuncak bilmiyoeum belki biz çok takıntılıyız ben çocuğumu babasından başka birisi uyutsun istemiyorum çok nadir bir durum olur elbette destek alırım o ne öyle gittiğin yerde devamlı farklı birisi uyutacak çocuğunda kuralları mahremiyeti olmalı. Birde bne kimseye güvenmiyorum devir çok kötü anneler babalar bile çocuklarına neler yapıyor bir kapı arkasına çocuğumu yalnız bırakamam babasına bile bırakınca hep uzaktan kontrol ediyorum yapacak bişey yok valla içim rahat etmiyorYani bide belki o kişide uyumayacak, mesela benim bebeğim asla benden başka kimse de uyumaz, boşuna soruyorlar yani ha bide bir deneyim n'olacak diyorlar sanki neyi deneyecek
Yaa seninki maşallah güzel kelimeler söylüyorayran da mı diyor
Demir bağlama kapasitesi neden düşükmüş öğrenebildiniz miKullandım da pek düzenli kulandigjm söylenemez kendimin değerleri de iyi değil amaan off bakalım ne diycek Dr 14 olması gereken 11 bnmki demiri iyi ama bağlama kapasitesi düşük bide
Bende öyleyim canım altını da annemden başka kimseye değiştirmiyorum hatta birileri olunca evimde yada misafirlikte başka odada değişiyorum, herkesin içinde de değiştirenler var tabi ama bende şimdiden öğrensin istiyorumAynen denemek istiyorlar sanki benim çocuğum oyuncak bilmiyoeum belki biz çok takıntılıyız ben çocuğumu babasından başka birisi uyutsun istemiyorum çok nadir bir durum olur elbette destek alırım o ne öyle gittiğin yerde devamlı farklı birisi uyutacak çocuğunda kuralları mahremiyeti olmalı. Birde bne kimseye güvenmiyorum devir çok kötü anneler babalar bile çocuklarına neler yapıyor bir kapı arkasına çocuğumu yalnız bırakamam babasına bile bırakınca hep uzaktan kontrol ediyorum yapacak bişey yok valla içim rahat etmiyor
Genetik demiştin sanırım yakında yürür inşallahAma hala yürümüyoruz
Keşke biri benimkini sürekli uyutsa ,yemeğini yedirse ,banyosunu yaptırsa çok isterimAynen denemek istiyorlar sanki benim çocuğum oyuncak bilmiyoeum belki biz çok takıntılıyız ben çocuğumu babasından başka birisi uyutsun istemiyorum çok nadir bir durum olur elbette destek alırım o ne öyle gittiğin yerde devamlı farklı birisi uyutacak çocuğunda kuralları mahremiyeti olmalı. Birde bne kimseye güvenmiyorum devir çok kötü anneler babalar bile çocuklarına neler yapıyor bir kapı arkasına çocuğumu yalnız bırakamam babasına bile bırakınca hep uzaktan kontrol ediyorum yapacak bişey yok valla içim rahat etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?