2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Uçak yorumlarınızı paylaşın sonrasında. Biz de 1 ağustosta bişetimizi aldık. Gerçi 2 ay var daha ama bilemuorum. Nasıl geçecek yol.
Biz yaptık geçen hafta uçak yolculuğu 2 saat zor oldu oyalaması daraldı yürümek istedi çünkü benim kızım için 2 saat kucakta oturmak büyük olay aşırı hareketli bir bebek. Umarım sizinli kolay geçer

Canım gittiğiniz otelin bebek ve çocuklara yönelik etkinlikleri felan varmı?

Geçen sene hem giderken hem dönerken aralıksız uyumuştu. Ama 6 aylıktı o zaman:) bu sene sanmıyorum ki kolay geçsin. Cama yapışan oyuncaklardan almayı düşünüyorum. Atıştırmalıklar, oyuncaklar, mini yazı tahtası derken oyalaeım belki. Uçaktan korkarsa diye endişe ediyorum sadece.

Ben de mamasını veriyorum iniş ve kalkışta. Bu hiç görmediği oyuncak olayını daha önce de yapmıştım. Kesinlikle harika bir yöntem. Yine öyle yapıcam. Yolculuk öncesi yeni oyuncaklar alıp uçakta çıkarıcam. Bir de yani ağlarsa da yapacak bişey yok. Uçağı durdurup inemeyeceğimize göre:)

Kızım çok anlamadı bence nerde olduğunu biraz daha bilinçlense dediğiniz gibi korkabilir ama öyle bir durum yaşamazsınız gibi geliyor. Evet cama yapışan oyuncaklar baya iyi oluyor biz bol bol kitap aldık çok seviyo çünkü kitap sıkıldıkça diğerini okuduk.

Kızlar emziren annelere birşey sormak istiyorum, bir günde toplam kaç kere emziriyorsunuz?
Benim bebeğim bu aralar hiç yemek yemiyor ne kahvaltı ne akşam yemeği bişey yediremiyorum acaba çok mu emiyor ondan mı yemek istemiyor bilmiyorum. Süt tok tutar mı ki?
Sizler de durum nasıl, 24 saat olarak düşünürsek kaç kere emziriyorsunuz?

Yarı tokluk hali oluyordur bence çünkü aç yattığında emmiş olsa bile midesinden sesler geliyor mesela. Kaç kere emiyor tam bilmiyorum ama canı sıkıldıkça memememe 4 5 oluyordur

Yarı tokluk hali oluyordur bence çünkü aç yattığında emmiş olsa bile midesinden sesler geliyor mesela. Kaç kere emiyor tam bilmiyorum ama canı sıkıldıkça memememe 4 5 oluyordur
Gece her kalktığında emiyor ama gün içinde bu kadar sık emmiyordu sanki bu aralar daha çok memeye düşkün oldu gibi geliyor bana, acaba ondan mı yememeye başladı diye düşündüm gerçekten yemek yedirmek çok zor oldu yemeğe bakıyor ağzını açmıyor sade makarna yiyor patates kızartması bunları görünce ağzını açıyor ama diğer şeyleri ağzına bile almadan tadına bile bakmadan istemiyor, sevdiği şeyleri bile istemez oldu resmen yemeğe bakıyor ona göre karar veriyor ne yapacağım bilmiyorum

Bir sıkıntıları olduğunda memeye daha çok düşüyorlar. Yemeklerini etkiliyor mutlaka ya ne olsa da bi tokluk hissi veriyor ve memeye güvenerek yemiyorlar. Seçici beslenme de yapmaya başlamış sanırım

Şu sıralar benimki de yine düşkün oldu diş çıkarıyor ona bağladım huysuzlupuda yine baya arttı ama en kötü 5 6 kere emiyor. Gece uykusundan sabaha kadar max 2 kere emiyor çoğunlukla su teklif ediyorum

Bir sıkıntıları olduğunda memeye daha çok düşüyorlar. Yemeklerini etkiliyor mutlaka ya ne olsa da bi tokluk hissi veriyor ve memeye güvenerek yemiyorlar. Seçici beslenme de yapmaya başlamış sanırım
Evet kesinlikle resmen artık seçiyor kaşığa bakıyor ona göre yiyor, bazen tadına bile bakmadan kafasını çeviriyor ağzına bile almıyor

Evet kesinlikle resmen artık seçiyor kaşığa bakıyor ona göre yiyor, bazen tadına bile bakmadan kafasını çeviriyor ağzına bile almıyor
Valla artık yemek derdinde de uyku derdinden de bunaldım. Ne zaman düzelecek bir şeyler bilmiyorum

Yemesi nasıl peki
Zaten cmtesi gününden beri evde değiliz otelde doğru düzgün yemej yoktru yarım pansiyon aldık ama çok sorun yaşadık o yüzden zaten az yemek imkanı vsrdı onunda hep reddetti şimdi başka bir yere geçtik bir evde konaklıcaz bakalım inşallah yer burda

Kızlar oğlum çok fazla hareketli ya öyle böyle değil Allaha çok şükür tabiki hareketli olsun sağlık sorunu olmasın ama ben 80 yaşında değilim sonra 29 yaşındayım ona rağmen pertim çıkıyor kendimi yere atasın geliyor yorgunluktan ellemefiği yer yalamadıpı yer yok dişten dolayı mı böyle her ueri yalıyor az önce peteklerin açma kapama yerleri var ya altta oluyor döndürmeli onu emmeye çalışıyordu kızdım gitti bu sefer masayı ısırmaya öalıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…