- 19 Mayıs 2024
- 3.470
- 2.015
- 53
Belkindeğişik gelir uslu durur inceler falanUçaktan dolayı değil de oğlumun ortalığı inletme ihtimalinden dolayıkardeşim olacak
Biz yaptık geçen hafta uçak yolculuğu 2 saat zor oldu oyalaması daraldı yürümek istedi çünkü benim kızım için 2 saat kucakta oturmak büyük olay aşırı hareketli bir bebek. Umarım sizinli kolay geçerUçak yorumlarınızı paylaşın sonrasında. Biz de 1 ağustosta bişetimizi aldık. Gerçi 2 ay var daha ama bilemuorum. Nasıl geçecek yol.
Canım gittiğiniz otelin bebek ve çocuklara yönelik etkinlikleri felan varmı?Ben uyku ve yemekten korkuyordum en çok ki artık biliyorsunuz benimki uyumayan bebeknama çok şükür burada uyku sorunu yaşamadım ypruldu heralde ondan uyudu yine uyanıyor ama uyuyor geri su içiyor yatıyor çok şükür o yönden ama elbette gezmek istiyor işte bizde yorgun oluyoruz dün fırladı yataktan çorapla indi bende bıraktım dolaşsın dedim
Geçen sene hem giderken hem dönerken aralıksız uyumuştu. Ama 6 aylıktı o zaman:) bu sene sanmıyorum ki kolay geçsin. Cama yapışan oyuncaklardan almayı düşünüyorum. Atıştırmalıklar, oyuncaklar, mini yazı tahtası derken oyalaeım belki. Uçaktan korkarsa diye endişe ediyorum sadece.Biz yaptık geçen hafta uçak yolculuğu 2 saat zor oldu oyalaması daraldı yürümek istedi çünkü benim kızım için 2 saat kucakta oturmak büyük olay aşırı hareketli bir bebek. Umarım sizinli kolay geçer
Ben de mamasını veriyorum iniş ve kalkışta. Bu hiç görmediği oyuncak olayını daha önce de yapmıştım. Kesinlikle harika bir yöntem. Yine öyle yapıcam. Yolculuk öncesi yeni oyuncaklar alıp uçakta çıkarıcam. Bir de yani ağlarsa da yapacak bişey yok. Uçağı durdurup inemeyeceğimize göre:)Biz neredeyse 2 ayda bir uçak yolculuğu yaptığımız için bu konuda biraz uzmanlaştım diyebilirim. En önemlisi, uçağa hiç görmediği oyuncakları koymak.
Bizim yolculuklarımız 4 saate yakın sürdüğünden bi noktada çıldırmalar oluyor tabii ama en çok aktivite kitapları ve stickerlarla ilgilendi son yolculukta. Bir de bol bol atıştırmalık, çok iyi oyalıyor. Yanınız boş olursa harika rahat geçer. İnişte-kalkışta emziriyorum ben, emmek istemediğinde de su vermek lazım tabii.
Kızım çok anlamadı bence nerde olduğunu biraz daha bilinçlense dediğiniz gibi korkabilir ama öyle bir durum yaşamazsınız gibi geliyor. Evet cama yapışan oyuncaklar baya iyi oluyor biz bol bol kitap aldık çok seviyo çünkü kitap sıkıldıkça diğerini okuduk.Geçen sene hem giderken hem dönerken aralıksız uyumuştu. Ama 6 aylıktı o zaman:) bu sene sanmıyorum ki kolay geçsin. Cama yapışan oyuncaklardan almayı düşünüyorum. Atıştırmalıklar, oyuncaklar, mini yazı tahtası derken oyalaeım belki. Uçaktan korkarsa diye endişe ediyorum sadece.
Yok canım maalesefCanım gittiğiniz otelin bebek ve çocuklara yönelik etkinlikleri felan varmı?
Yarı tokluk hali oluyordur bence çünkü aç yattığında emmiş olsa bile midesinden sesler geliyor mesela. Kaç kere emiyor tam bilmiyorum ama canı sıkıldıkça memememe 4 5 oluyordurKızlar emziren annelere birşey sormak istiyorum, bir günde toplam kaç kere emziriyorsunuz?
Benim bebeğim bu aralar hiç yemek yemiyor ne kahvaltı ne akşam yemeği bişey yediremiyorum acaba çok mu emiyor ondan mı yemek istemiyor bilmiyorum. Süt tok tutar mı ki?
Sizler de durum nasıl, 24 saat olarak düşünürsek kaç kere emziriyorsunuz?
Gece her kalktığında emiyor ama gün içinde bu kadar sık emmiyordu sanki bu aralar daha çok memeye düşkün oldu gibi geliyor bana, acaba ondan mı yememeye başladı diye düşündüm gerçekten yemek yedirmek çok zor oldu yemeğe bakıyor ağzını açmıyor sade makarna yiyor patates kızartması bunları görünce ağzını açıyor ama diğer şeyleri ağzına bile almadan tadına bile bakmadan istemiyor, sevdiği şeyleri bile istemez oldu resmen yemeğe bakıyor ona göre karar veriyor ne yapacağım bilmiyorumYarı tokluk hali oluyordur bence çünkü aç yattığında emmiş olsa bile midesinden sesler geliyor mesela. Kaç kere emiyor tam bilmiyorum ama canı sıkıldıkça memememe 4 5 oluyordur
Bir sıkıntıları olduğunda memeye daha çok düşüyorlar. Yemeklerini etkiliyor mutlaka ya ne olsa da bi tokluk hissi veriyor ve memeye güvenerek yemiyorlar. Seçici beslenme de yapmaya başlamış sanırımGece her kalktığında emiyor ama gün içinde bu kadar sık emmiyordu sanki bu aralar daha çok memeye düşkün oldu gibi geliyor bana, acaba ondan mı yememeye başladı diye düşündüm gerçekten yemek yedirmek çok zor oldu yemeğe bakıyor ağzını açmıyor sade makarna yiyor patates kızartması bunları görünce ağzını açıyor ama diğer şeyleri ağzına bile almadan tadına bile bakmadan istemiyor, sevdiği şeyleri bile istemez oldu resmen yemeğe bakıyor ona göre karar veriyor ne yapacağım bilmiyorum
Şu sıralar benimki de yine düşkün oldu diş çıkarıyor ona bağladım huysuzlupuda yine baya arttı ama en kötü 5 6 kere emiyor. Gece uykusundan sabaha kadar max 2 kere emiyor çoğunlukla su teklif ediyorumKızlar emziren annelere birşey sormak istiyorum, bir günde toplam kaç kere emziriyorsunuz?
Benim bebeğim bu aralar hiç yemek yemiyor ne kahvaltı ne akşam yemeği bişey yediremiyorum acaba çok mu emiyor ondan mı yemek istemiyor bilmiyorum. Süt tok tutar mı ki?
Sizler de durum nasıl, 24 saat olarak düşünürsek kaç kere emziriyorsunuz?
Evet kesinlikle resmen artık seçiyor kaşığa bakıyor ona göre yiyor, bazen tadına bile bakmadan kafasını çeviriyor ağzına bile almıyorBir sıkıntıları olduğunda memeye daha çok düşüyorlar. Yemeklerini etkiliyor mutlaka ya ne olsa da bi tokluk hissi veriyor ve memeye güvenerek yemiyorlar. Seçici beslenme de yapmaya başlamış sanırım
Yemesi nasıl pekiŞu sıralar benimki de yine düşkün oldu diş çıkarıyor ona bağladım huysuzlupuda yine baya arttı ama en kötü 5 6 kere emiyor. Gece uykusundan sabaha kadar max 2 kere emiyor çoğunlukla su teklif ediyorum
Valla artık yemek derdinde de uyku derdinden de bunaldım. Ne zaman düzelecek bir şeyler bilmiyorumEvet kesinlikle resmen artık seçiyor kaşığa bakıyor ona göre yiyor, bazen tadına bile bakmadan kafasını çeviriyor ağzına bile almıyor
Emzirmeyi bırakınca düzelir diyorlar ama emzirmeyi bırakmayı şuan istemiyorum nedenseValla artık yemek derdinde de uyku derdinden de bunaldım. Ne zaman düzelecek bir şeyler bilmiyorum
Zaten cmtesi gününden beri evde değiliz otelde doğru düzgün yemej yoktru yarım pansiyon aldık ama çok sorun yaşadık o yüzden zaten az yemek imkanı vsrdı onunda hep reddetti şimdi başka bir yere geçtik bir evde konaklıcaz bakalım inşallah yer burdaYemesi nasıl peki
Aramızdaki en önemli bağlardan biri bende hiç oralı değilim şuanEmzirmeyi bırakınca düzelir diyorlar ama emzirmeyi bırakmayı şuan istemiyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?