• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar oğlum çok fazla hareketli ya öyle böyle değil Allaha çok şükür tabiki hareketli olsun sağlık sorunu olmasın ama ben 80 yaşında değilim sonra 29 yaşındayım ona rağmen pertim çıkıyor kendimi yere atasın geliyor yorgunluktan ellemefiği yer yalamadıpı yer yok dişten dolayı mı böyle her ueri yalıyor az önce peteklerin açma kapama yerleri var ya altta oluyor döndürmeli onu emmeye çalışıyordu kızdım gitti bu sefer masayı ısırmaya öalıştı
🤣 Altını değiştirirken ıslak mendili pipisine sürüp yaladı.. Bi ora kalmıştı

🤣 Altını değiştirirken ıslak mendili pipisine sürüp yaladı.. Bi ora kalmıştı
Ya benimkide pipisini elliyor sonra gülüyor devamlı bezlendiği için acaba rahatlıyor ondan mı yapıyor anlamadım. Ama bazen baya tırnak geçiriyor çok hızlı değişiyorumaltını

Kızlar bunarada sezeryan yerim baya kabarıktı benim şuan elleyince eskisi gibi kabarıklık yok artık ama tabi hala kızarıklık duruyor çok belli oluyor. Beni rahatsız eden kabarıklıktı o gittiği çok iyi oldu sanki devamlı kaşınıyor gibi hissediyordum

Ya benimkide pipisini elliyor sonra gülüyor devamlı bezlendiği için acaba rahatlıyor ondan mı yapıyor anlamadım. Ama bazen baya tırnak geçiriyor çok hızlı değişiyorumaltını
Benimki de elliyor bi anlamaya çalışıyor bazen dediğin gibi sert davrandığı da oluyor muhtemelen her şeyi merak ettikleri gibi onuda ediyorlar keşfetmeye çalışıyorlar

Kızlar bunarada sezeryan yerim baya kabarıktı benim şuan elleyince eskisi gibi kabarıklık yok artık ama tabi hala kızarıklık duruyor çok belli oluyor. Beni rahatsız eden kabarıklıktı o gittiği çok iyi oldu sanki devamlı kaşınıyor gibi hissediyordum
Bende kabarıklık pek olmadı izi de belli belirsiz ama hissizlik hala geçmiyor ve bazen kaşıntı da tutuyor dediğin gibi

Bende kabarıklık pek olmadı izi de belli belirsiz ama hissizlik hala geçmiyor ve bazen kaşıntı da tutuyor dediğin gibi
İlk aylar kaşıntı oluyordu şuan pek kaşıntı kalmadı çok şükür ama benimki baya kabarıktı ya inşallah kızarıklıkta gider. Gidecek gibi duruyor ama daha ona zaman var.

Kızlar günaydın . Benim kızım hastaydı dün doktora götürdüm . Serum aldı. Doktor tahlillerde bişey yok. Basit enfeksiyon var dedi . Çıktık hastaneden ama sabah e nabıza baktım. Kızımın ast değeri yüksek. Glükoz yüksek .bazı değerler değişik. Doktor bi sorun yok dedi diye geri soramadım. Vücutta enfeksiyon varken normal bişey mi bunların yüksekliği ?

Aramızdaki en önemli bağlardan biri bende hiç oralı değilim şuan 😅
Benimki dudak tiryakisi gibi oyun oynuyor aç kapa yapıyor bazen toplum içinde mama mama diye açıyo o zaman bıraktırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum hazır değilim gibi bide ne zaman istese veriyorum ben emerek de uyuyo büyün sistemin altüst olur hiç hazır değilim

Kızlar günaydın . Benim kızım hastaydı dün doktora götürdüm . Serum aldı. Doktor tahlillerde bişey yok. Basit enfeksiyon var dedi . Çıktık hastaneden ama sabah e nabıza baktım. Kızımın ast değeri yüksek. Glükoz yüksek .bazı değerler değişik. Doktor bi sorun yok dedi diye geri soramadım. Vücutta enfeksiyon varken normal bişey mi bunların yüksekliği ?
Geçmiş olsun canım benım bilgim yok maalesef

Enfeksiyonda o değerler nasıl olur bilgim yok ama tahliletdr bazı değerleri kırmızıydı bende sordum sıkıntı mı var diye e nabız sistemimde öyle gözükse bile bebeğe göre değerlendiriyoruz değerleri normal demişti doktor

Benimki dudak tiryakisi gibi oyun oynuyor aç kapa yapıyor bazen toplum içinde mama mama diye açıyo o zaman bıraktırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum hazır değilim gibi bide ne zaman istese veriyorum ben emerek de uyuyo büyün sistemin altüst olur hiç hazır değilim
Benimkide öyle memede uyuyor markette falan meme diye bağırıyor şalımı çekip açmaya çalışıyor 🤣

Geçmiş olsun canım benım bilgim yok maalesef
Teşekkür ederim canım❤️
Enfeksiyonda o değerler nasıl olur bilgim yok ama tahliletdr bazı değerleri kırmızıydı bende sordum sıkıntı mı var diye e nabız sistemimde öyle gözükse bile bebeğe göre değerlendiriyoruz değerleri normal demişti doktor
Doktor normal dediyse kurcalamayayım o zaman ben de ya .

Kızlar emziren annelere birşey sormak istiyorum, bir günde toplam kaç kere emziriyorsunuz?
Benim bebeğim bu aralar hiç yemek yemiyor ne kahvaltı ne akşam yemeği bişey yediremiyorum acaba çok mu emiyor ondan mı yemek istemiyor bilmiyorum. Süt tok tutar mı ki?
Sizler de durum nasıl, 24 saat olarak düşünürsek kaç kere emziriyorsunuz?
Gece gündüz toplamı 6-8 kere emiyordur. Bu ara hasta abarttı biraz. Süt bitiyor emzik gbi emiyor. İyileşse bi. Yani illaki hafif bi tokluk sağlıyordur . Ama öyle uzun uzun tokluk sağlamaz. Bizimkiler acıktıklarını anlamıyor bence

Kızlar özellikle tek uyku düzeni için soruyorum, bebeler güne kaçta başlıyor-öğle uykusuna ne zaman geçiyor, ne kadar süre uyuyor-akşam uykusuna kaçta geçiyor? Sanırım bir geçiş sürecindeyiz epey sancılı şu an durumlar 😁

Kızlar özellikle tek uyku düzeni için soruyorum, bebeler güne kaçta başlıyor-öğle uykusuna ne zaman geçiyor, ne kadar süre uyuyor-akşam uykusuna kaçta geçiyor? Sanırım bir geçiş sürecindeyiz epey sancılı şu an durumlar 😁
Biz de hala 1-2 uyku geçiş dönemindeyiz ama tek uyku yaptığı günler şöyle

06.00 kalkış
11.30-13.30 uyku (tabii ki her zaman 2 saat uyumuyor)
19.30 akşam uykusu

Biz 1 yaşından beri tek uyku yapıyoruz . Genelde 7-7.30 arası uyanıyoruz 12-12.30 gibi öğle uykusuna geçiyoruz . Öğle uykumuz 1-3 saat arasında oluyor . Akşamda 9da uyuyoruz . Bazen gün geliyor sabah altıda uyanıyoruz veya beşte uyanıyoruz o zamanlar dayanamayıp iki uyku yapıyor genelde

Biz bir süredir geçte yatsak erken kalkıyordu 5 buçuk 6 buöuk arası bugün 7 buçukta uyandı şükrettim😁😁 şuan 2. Uykusunda 4 buçuk gibi uyudu sanırım. Artık saatlere de pek dikkat etmiyorum bu sefer stres yapıyorum uyudu uyumadı az uyudu falan diye

6 en geç 7
Öğlen 11.30 uyutsam uyuyor ama ben 12.30a kadar tutmaya çalışıyorum çünkü yarım saat uyuyup kalkınca bu sefer akşam uykusuna kadar zor dayanıyor akşam üstü 5 6 gibi uyumak istiyor
Akşam 8 buçuk ortalama

Kızlar suluk ne kullanıyorsunuz ben pipetli kullanıyorum bundan çok rahat içiyor ama çantaya koyuyorum sağa sola devrilince hep dökülüyor akıtıyor yani. Akıtmayan sağlam bişey lazım kendi çantama koyuyorum çünkü

Back
X