- 17 Nisan 2023
- 2.543
- 1.816
- 63
- 31
Yok yani odada ayakkabısız gezer oda dışında ayakkabı ile gezer diye düşünmüştüm . En mantıklısı heralde küçük kavanoz götürmek yani sevdiği bir yemek olursa alıp odaya koymak gerekli durumlarda o yemek yedirilir. Dediğin gibi ben geçen sene de otele gitmek istemiştim eşim bebekle çok zor olur dediği için yazlığa gitmiştik . Bu sefer artık iş yemek falan hiçbir şey yapmak istemiyorum o yüzden kesinlikle otele gideceğim sonunda ne olursa olsunOtelde ayakkabısız nasıl dolaştırıcan ki terlikleyse olur da ayağına bçşey giydirmeden zor olur ya devamlı öorap değişmen lazım ya da yıkaman lazım. Ya açık büfe olursa illaki bir şey bulursun ama kalabalıkta yedirmek zor oluyor ords ne yiyorsa o sonra yemej yok ya o stres yapıyır insanda o an yedirmek zorunda kalıyosun
Ne konuda zor oldu canımKızlar biz dün tatile geldik otelde kalıyoruz. Henüz düşünen plan yapacak olan varsa söyleyeyim otel bu yaştaki bebek için aşırı zor. Keşke villa ayarlasaydık dedik pişman olduk
Sanırım bendim o. Heryeri döküntüydü. Ama hiç ateşi çıkmadı. Açıksası neyden kaynaklandığını da bulamadılar. Hastalık sonrasıysı. Antibiyotik kullanmıştık. Belki odur. Belki alerjidir. Ne olduğu belli değil. Sonra mucize gibi bir gecede geçti. Sabah uyandık ve hepsi gitmişti.Selam kızlar, kızımın çarşamba gününden beri ateşi var. Maalesef acile gittiğimizde virüs dediler ve zaten kullandığımız ilaçları kullanmaya devam edin dediler. Yalnız bugün vücudunda felaket bi döküntü başladı. Kıpkırmızı her yeri. Doktor bir arkadaşımız bunu olumlu buluyor, ateş düşme eğilimine girdiğinde böyle döküntü oluyor diyor. Geçenlerde burada okumuştum bi arkadaş yazmıştı ama geri gidip bakamadım. Ne kadar sürmüştü? Doktora götürdüğünüzde ne dedi?
Otelde ayakkabısız dolaştırmak mümkün değil herywr çok kirli ancak terlikle ama onuda giydir çıkar bana göre yine zor. Yemek konusuna gelevek olursak yemeği dışarıda bıraksan bozulur dolaba koysan sonra ısıtamazsın ben kahvaltıdan salatalık aldım dolaba attım ondan verdim biraz ama yemek konusu sıkıntı baya ama bunlar benim deneyimim çünkü oğlumla ben evde de zor vakit geçiriyorumYok yani odada ayakkabısız gezer oda dışında ayakkabı ile gezer diye düşünmüştüm . En mantıklısı heralde küçük kavanoz götürmek yani sevdiği bir yemek olursa alıp odaya koymak gerekli durumlarda o yemek yedirilir. Dediğin gibi ben geçen sene de otele gitmek istemiştim eşim bebekle çok zor olur dediği için yazlığa gitmiştik . Bu sefer artık iş yemek falan hiçbir şey yapmak istemiyorum o yüzden kesinlikle otele gideceğim sonunda ne olursa olsun
Canım antibiyotik yapar. Ben antibiyotik kullandıktan2 ay sonra kurdeşen olmuştum bir anda sebepsiz döküntü olmuştu tabi ilaçsız geçmemişti dr ilk sorduğu alerjik bişey yedin mi ikincisi antibiyotik kullandın mıydıSanırım bendim o. Heryeri döküntüydü. Ama hiç ateşi çıkmadı. Açıksası neyden kaynaklandığını da bulamadılar. Hastalık sonrasıysı. Antibiyotik kullanmıştık. Belki odur. Belki alerjidir. Ne olduğu belli değil. Sonra mucize gibi bir gecede geçti. Sabah uyandık ve hepsi gitmişti.
Ayy gözüm korktu valla nasıl olacak diye düşünüyorum ne zamandır artık tecrübe edip öğreneceğim ben de, tatil tatil gibi olmayacak onu biliyorum da işte bir umutGitmeden bebek yatağı var mı yok mu sor bir de ben sordum ayarladılar. Çok konforlu bi yatak değil ama gündüz yatırdım gece zaten bizimle yatıyor
Ay bayrama otel ayarlayalım diyorduk ne oldu nedenKızlar biz dün tatile geldik otelde kalıyoruz. Henüz düşünen plan yapacak olan varsa söyleyeyim otel bu yaştaki bebek için aşırı zor. Keşke villa ayarlasaydık dedik pişman olduk
Biraz rahat olmak lazım ben öyle değilim her şeye takılıyorum o yüzden zor oluyor. Az salmak lazım yaAyy gözüm korktu valla nasıl olacak diye düşünüyorum ne zamandır artık tecrübe edip öğreneceğim ben de, tatil tatil gibi olmayacak onu biliyorum da işte bir umut
Yukarıda yazmıştımAy bayrama otel ayarlayalım diyorduk ne oldu neden
Bugün daha iyiydi diyebilirim eğer ayarlayabilirseniz bungalov ya da villa tarzı bir yere gidin bence. Yani eğer bebeğin çok hareketli durmayan bir bebekse size zor olurOkudum bugün nasıl geçti gününüz biz vazgeçtik galiba ya
Uçak yorumlarınızı paylaşın sonrasında. Biz de 1 ağustosta bişetimizi aldık. Gerçi 2 ay var daha ama bilemuorum. Nasıl geçecek yol.Bende bi cesaret memlekete uçak bileti aldım yürek yedim galiba ne yapacağım kızlar çok korkuyorum
Bebeğim çok hareketli bir kız vazgeçtik bizBugün daha iyiydi diyebilirim eğer ayarlayabilirseniz bungalov ya da villa tarzı bir yere gidin bence. Yani eğer bebeğin çok hareketli durmayan bir bebekse size zor olur
Ben uyku ve yemekten korkuyordum en çok ki artık biliyorsunuz benimki uyumayan bebeknama çok şükür burada uyku sorunu yaşamadım ypruldu heralde ondan uyudu yine uyanıyor ama uyuyor geri su içiyor yatıyor çok şükür o yönden ama elbette gezmek istiyor işte bizde yorgun oluyoruz dün fırladı yataktan çorapla indi bende bıraktım dolaşsın dedimBebeğim çok hareketli bir kız vazgeçtik bizsiz odada yürümek istiyor dşye yazınca orayı hiç düşğnmemiştik odada tutmak çok zor olcak
Uçak yolculuğu yapmaktan dolayı mı tedirginsin bir de tek mi olacaksın. İnşallah çok rahat geçer çocuklar tuhaf cidden bir bakarsın mışıl mışıl uyurBende bi cesaret memlekete uçak bileti aldım yürek yedim galiba ne yapacağım kızlar çok korkuyorum
Ay bilmiyorum herkesin kendi tercihi ama odada ayakkabısız,terliksiz yürütürüm ben o kadar kendimi kasamam yaBen uyku ve yemekten korkuyordum en çok ki artık biliyorsunuz benimki uyumayan bebeknama çok şükür burada uyku sorunu yaşamadım ypruldu heralde ondan uyudu yine uyanıyor ama uyuyor geri su içiyor yatıyor çok şükür o yönden ama elbette gezmek istiyor işte bizde yorgun oluyoruz dün fırladı yataktan çorapla indi bende bıraktım dolaşsın dedim
Uçaktan dolayı değil de oğlumun ortalığı inletme ihtimalinden dolayıUçak yolculuğu yapmaktan dolayı mı tedirginsin bir de tek mi olacaksın. İnşallah çok rahat geçer çocuklar tuhaf cidden bir bakarsın mışıl mışıl uyur
Biz neredeyse 2 ayda bir uçak yolculuğu yaptığımız için bu konuda biraz uzmanlaştım diyebilirim. En önemlisi, uçağa hiç görmediği oyuncakları koymak.Uçak yorumlarınızı paylaşın sonrasında. Biz de 1 ağustosta bişetimizi aldık. Gerçi 2 ay var daha ama bilemuorum. Nasıl geçecek yol.
Yanınızda birinin olması harika. Yolculuğun nasıl geçeceği o günkü yolcu profiline bağlı bence.Uçaktan dolayı değil de oğlumun ortalığı inletme ihtimalinden dolayıkardeşim olacak
O kadar çorapnalmadım yanıma yaAy bilmiyorum herkesin kendi tercihi ama odada ayakkabısız,terliksiz yürütürüm ben o kadar kendimi kasamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?