2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Yok yani odada ayakkabısız gezer oda dışında ayakkabı ile gezer diye düşünmüştüm . En mantıklısı heralde küçük kavanoz götürmek yani sevdiği bir yemek olursa alıp odaya koymak gerekli durumlarda o yemek yedirilir. Dediğin gibi ben geçen sene de otele gitmek istemiştim eşim bebekle çok zor olur dediği için yazlığa gitmiştik . Bu sefer artık iş yemek falan hiçbir şey yapmak istemiyorum o yüzden kesinlikle otele gideceğim sonunda ne olursa olsun

Sanırım bendim o. Heryeri döküntüydü. Ama hiç ateşi çıkmadı. Açıksası neyden kaynaklandığını da bulamadılar. Hastalık sonrasıysı. Antibiyotik kullanmıştık. Belki odur. Belki alerjidir. Ne olduğu belli değil. Sonra mucize gibi bir gecede geçti. Sabah uyandık ve hepsi gitmişti.

Otelde ayakkabısız dolaştırmak mümkün değil herywr çok kirli ancak terlikle ama onuda giydir çıkar bana göre yine zor. Yemek konusuna gelevek olursak yemeği dışarıda bıraksan bozulur dolaba koysan sonra ısıtamazsın ben kahvaltıdan salatalık aldım dolaba attım ondan verdim biraz ama yemek konusu sıkıntı baya ama bunlar benim deneyimim çünkü oğlumla ben evde de zor vakit geçiriyorum

Canım antibiyotik yapar. Ben antibiyotik kullandıktan2 ay sonra kurdeşen olmuştum bir anda sebepsiz döküntü olmuştu tabi ilaçsız geçmemişti dr ilk sorduğu alerjik bişey yedin mi ikincisi antibiyotik kullandın mıydı

Gitmeden bebek yatağı var mı yok mu sor bir de ben sordum ayarladılar. Çok konforlu bi yatak değil ama gündüz yatırdım gece zaten bizimle yatıyor
Ayy gözüm korktu valla nasıl olacak diye düşünüyorum ne zamandır artık tecrübe edip öğreneceğim ben de, tatil tatil gibi olmayacak onu biliyorum da işte bir umut

Kızlar biz dün tatile geldik otelde kalıyoruz. Henüz düşünen plan yapacak olan varsa söyleyeyim otel bu yaştaki bebek için aşırı zor. Keşke villa ayarlasaydık dedik pişman olduk
Ay bayrama otel ayarlayalım diyorduk ne oldu neden

Ayy gözüm korktu valla nasıl olacak diye düşünüyorum ne zamandır artık tecrübe edip öğreneceğim ben de, tatil tatil gibi olmayacak onu biliyorum da işte bir umut
Biraz rahat olmak lazım ben öyle değilim her şeye takılıyorum o yüzden zor oluyor. Az salmak lazım ya

Okudum bugün nasıl geçti gününüz biz vazgeçtik galiba ya

Bugün daha iyiydi diyebilirim eğer ayarlayabilirseniz bungalov ya da villa tarzı bir yere gidin bence. Yani eğer bebeğin çok hareketli durmayan bir bebekse size zor olur
Bebeğim çok hareketli bir kız vazgeçtik biz siz odada yürümek istiyor dşye yazınca orayı hiç düşğnmemiştik odada tutmak çok zor olcak

Bebeğim çok hareketli bir kız vazgeçtik biz siz odada yürümek istiyor dşye yazınca orayı hiç düşğnmemiştik odada tutmak çok zor olcak
Ben uyku ve yemekten korkuyordum en çok ki artık biliyorsunuz benimki uyumayan bebeknama çok şükür burada uyku sorunu yaşamadım ypruldu heralde ondan uyudu yine uyanıyor ama uyuyor geri su içiyor yatıyor çok şükür o yönden ama elbette gezmek istiyor işte bizde yorgun oluyoruz dün fırladı yataktan çorapla indi bende bıraktım dolaşsın dedim

Bende bi cesaret memlekete uçak bileti aldım yürek yedim galiba ne yapacağım kızlar çok korkuyorum
Uçak yolculuğu yapmaktan dolayı mı tedirginsin bir de tek mi olacaksın. İnşallah çok rahat geçer çocuklar tuhaf cidden bir bakarsın mışıl mışıl uyur

Ay bilmiyorum herkesin kendi tercihi ama odada ayakkabısız,terliksiz yürütürüm ben o kadar kendimi kasamam ya

Uçak yorumlarınızı paylaşın sonrasında. Biz de 1 ağustosta bişetimizi aldık. Gerçi 2 ay var daha ama bilemuorum. Nasıl geçecek yol.
Biz neredeyse 2 ayda bir uçak yolculuğu yaptığımız için bu konuda biraz uzmanlaştım diyebilirim. En önemlisi, uçağa hiç görmediği oyuncakları koymak.
Bizim yolculuklarımız 4 saate yakın sürdüğünden bi noktada çıldırmalar oluyor tabii ama en çok aktivite kitapları ve stickerlarla ilgilendi son yolculukta. Bir de bol bol atıştırmalık, çok iyi oyalıyor. Yanınız boş olursa harika rahat geçer. İnişte-kalkışta emziriyorum ben, emmek istemediğinde de su vermek lazım tabii.
Uçaktan dolayı değil de oğlumun ortalığı inletme ihtimalinden dolayı kardeşim olacak
Yanınızda birinin olması harika. Yolculuğun nasıl geçeceği o günkü yolcu profiline bağlı bence.
Mesela bi kere, önümüzdeki kız koltuğu yatırdı, bebek vuruyor diye şikayet etti. Sonra ben de yatırdığın için vuruyor olabilir mi dedim, ameliyat oldum yatırmak zorundayım dedi (bu klasik yalan). 1 saat sonra koltuğunu kaldırmış yanındaki adamla oyun oynuyordu insanımız çok enteresan.
Kendinizi kasmamak ve sıkıntıya sokmamak için onun bir bebek olduğunu ve bas bas bağırmasının normal olduğunu düşünerek beklentinizi minimuma indirin. Genelde siz rahat olduğunuzda o da rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…