- 4 Ağustos 2022
- 6.189
- 2.908
- 103
Ben yapma canım acıdı dediğimde inatla ve gülerek yapmaya devam ediyor, oyun haline getiriyor.Kreşteki pedagoga sorduğumda bana ilgisini dağıtın dedi. Konuyu değiştirip başka şeyler önermeye çalışıyorum ben de. Önceden işe yararken şimdi yaramıyor maalesef. Ben de önden diyorum ki mesela 3e kadar sayacağım, bırakmazsan gelip alacağım, sayıyorum ve gidip alıyorum elinden (geçen gün ayakkabımı yiyordu mesela). Sonra çığlık kıyamet tabii. Sınır çizmek çok zor olacak gibi bu gençlerle.
Diş için tetagil vs kullandınız mı? Tetagil biz de işe çok yarıyor. Bu arada bir uyku eğitmeninden duymuştum, 3 günden fazla süren uyku problemi varsa diş değildir diyordu.
Bana da birkaç kez vurmaya çalıştı. Ben vurman canımı acıtıyor dedim. Bence çok zekiler, anlıyorlar her şeyi ama deneyip sınırlarını zorluyorlar. Gözümün içine baka baka geçenlerde öğrenme kulesinden zıplamaya çalıştı aşağıya. Mesela koltukta koşturuyor. Bıraktım artık, düşüp öğrensin diye düşünüyordum, geçenlerde dengesini kaybetti, düşmedi ama düşmek üzereydi ve korktu. Sonra bir daha yapmadı. Bir müsibet bin nasihattan iyi galiba.
İnanamadım buna. Net bir şekilde söyleyin biz böyle konuşmuyoruz diye. Her şeyi çok hızlı kaptıkları bi dönemdeyiz. Çok dikkat etmeye çalışıyorum ben de söylediklerime.
Bence de çook erken. Bugün daha büyük bir çocuğu olan arkadaşımla konuştum. 18 aya doğru başlamıştı bizde de dedi![]()
Benim kaynanam arsız bir kadın neyi yapma desem yapıyor, ama bu vurma olayı devam ederse kesin söyleyeceğim çünkü gerçekten çok gerildim, çocuk dövme ne demek bilmiyor ondan öğrendi resmen