Hımm, crp dendir sizin ateş, ama onuda tetikleyen kulak enfeksiyonu olmuştur canım, çok çok geçmiş olsun, ilaçları doğru alsalar kendileri de rahat edecek bizde ama neredeee, annemin lafı "anaların ömrü nasıl tükenecek, böyle böyle..." derdi bizeKorona testine benzer test yaptılar influenze testi burnundan aldı. Negatif çıktı ama genelde negatif çıkıyormuş buntest o zaman neden test yapıyorlar onu da anlamadım crp yüksek bizim 11 oldu o baya ateş yapıyor
Gercekten bir klavuz var ama çözümü anlatmıyorBu dönemde hepsine gelen bir güncelleme sanırım umarım bir an önce onlarda bizde rahatlarız
Umarım geçici bir dönemdir 4 tane diş yeri şişmiş ondan dolayı diye düşünüyorum, gerçekten sevdiği şeyleri bile artık istemiyorBazen benimki de oyle oluyor gercekten endise etmeyin. Geciyor. Donem donem ayni seyleri yasadim. En sevdigi seyleri bile reddetti. Formul mamayi artirdim o donem mecburen. Zayiflamisti da. Ama geciyor yani. Cok zorlamayin bence. Gececektir diye dusunuyorum. Yine en dogrusunu doktoru bilir tabi.
Benim oğlum herşeyi reddediyor, ağzına bile almadan tadına bile bakmadan, valla çok zorluyor yemek konusunda da artıkOğlumda yoğurt yemez ama içine patates haşlama,yada kayısı püresi , yada zuhre ana karadut özü karıştırıp veriyorum öyle yer
A Alliswell23 aynı şeyleri yazacaktım kiBazen benimki de oyle oluyor gercekten endise etmeyin. Geciyor. Donem donem ayni seyleri yasadim. En sevdigi seyleri bile reddetti. Formul mamayi artirdim o donem mecburen. Zayiflamisti da. Ama geciyor yani. Cok zorlamayin bence. Gececektir diye dusunuyorum. Yine en dogrusunu doktoru bilir tabi.
Muhtemelen distir. Cunku bizim bu istahsizligimizin arkasina disleri cikti. Ust azilar cikmistiUmarım geçici bir dönemdir 4 tane diş yeri şişmiş ondan dolayı diye düşünüyorum, gerçekten sevdiği şeyleri bile artık istemiyor
Katiliyorum. Yemiyor diye surekli alternatif sunmak ya da sevdigi seylere yuklenmek cok dogru olmayabilir. Gecici bir donemi kalici bir davranisa donusturursunuz. Benim bebegim o donem en sevdigi seyleri bile reddetti. Ama simdi ne bulsa yiyor. ( simdi boyle dedim ya kesin yememeye baslayacak yine:))) masallah dedigim 2 gun surmuyor valla:)A Alliswell23 aynı şeyleri yazacaktım kimuzuretki8 yazmış... Dönemsel oluyor canım... Bence çok sık alternatifler sunma, gerçekten bizim aaa bir kaşık yedi az dediğimiz şey onu doyurmuş olabilir.
Mesela ben yemek konusunda çok zorlayıcı veya illa yesinci bir anne değilimonu koydum yemedi, az sonra başka bir şey teklif ederim yer yemezse diğer öğünü bekler ki zaten o zaman acıkmış oluyorlar ve yiyorlar. (tabii arada beni emiyor)
Benim diğer bebeler tosuncuktu yerlerinde kalkakamazlardı
Doğum kilosu en yüksek olan bu (o da çok değil 3560) ama en zayıf gidende buhepsi topik olacak diye bir şey yok hayatta çıtır çerezler de var sağlığı enerjisi yerindeyse... Derdinize dert eklemeyin anacımmm
Peki sizdeki sadece omega mı multi omega mıEvet jelibon gibi eriyor ağzında hemen zaten sorun yaşamadı yerken ilk zamanlar güzel yedi tadını sevdi hatta bir daha istedi
Bende hiç zorlamadım ve yemeyince neyse sonra yer diyip çok takmıyordum ama son zamanlarda hiç yememeye başladı çok moralim bozuluyor bide zaten kilosu da düşük gidiyor hep, sevdiğini de yemeyince iyice üzülüyorum, sadece emmeyle nasıl doyabilir ki anlamıyorum ciddenA Alliswell23 aynı şeyleri yazacaktım kimuzuretki8 yazmış... Dönemsel oluyor canım... Bence çok sık alternatifler sunma, gerçekten bizim aaa bir kaşık yedi az dediğimiz şey onu doyurmuş olabilir.
Mesela ben yemek konusunda çok zorlayıcı veya illa yesinci bir anne değilimonu koydum yemedi, az sonra başka bir şey teklif ederim yer yemezse diğer öğünü bekler ki zaten o zaman acıkmış oluyorlar ve yiyorlar. (tabii arada beni emiyor)
Benim diğer bebeler tosuncuktu yerlerinde kalkakamazlardı
Doğum kilosu en yüksek olan bu (o da çok değil 3560) ama en zayıf gidende buhepsi topik olacak diye bir şey yok hayatta çıtır çerezler de var sağlığı enerjisi yerindeyse... Derdinize dert eklemeyin anacımmm
Onu ben sordum doktora bu 2. Oldu ya kulak enfeksiyonu su kaçıyor kulağına ondan okanilir mi dedim olabilir dedi. Boğazında bişey yok ateş dışında hiç bişeyii yoktu daha öncede kulak enfeksiyonu olduğunda böyke oldu ve yine diş çıkarırken kulak enfeksiyonu geçirdi şuan yine aynı diş çıkarıyor biz 4 tane birden çıkarıyoruz pei peşe yani. Bilmiyorum ya bebekler çok karışık insanın aklına her ihtimal geliyor. Ayrıca KBB ye gideceğim bir bakılsın acilde adam gibi kontrol edilmiyor.M meraklibirkisi canım birde kulağına su kaçtığını ve onun sebep olduğunu nasıl anladı doktor... Boğaz enfeksiyonu da kulağa vurmuş olabilir.. Benim kızımda çok zor yıkatırdı kendini ve saçlı bir bebeyi hani öyle hemen köpürt su dök yapamazdım, birde baya uzun süre konakla uğraştım. Onun için banyodan önce saç diplerini yağlardım. Onu temizlemek içimde baya baya foşur foşur abi gibi yıkardım kavga bağrış dövüş.. Çok şükür hiç öyle bir sorun yaşamadım. Oğlanlar daha uysallardı ama her bebek kafaya geldi mi bir huzur oluyor, istemiyor.
Son numaramsuyu çok seviyor ben ismine bağlıyorum (Yunus) hatta çıkarıyorum diye ağlıyor ama kafayı yıkarken bir ağlama kızma kafayı sağa sola çekme illaki oluyor.
Bunun başka bir açıklaması olması gerekiyor
Sen kulağına su kaçtığını nasıl anlıyorsun canım? Bebe huzursuz mu oluyor elini kulağına falan mı götürüyor, gerçekten meraktan soruyorum... Hem öğrenmek hemde sanki kendini boşuna suçluyormuşsun gibime geliyorOnu ben sordum doktora bu 2. Oldu ya kulak enfeksiyonu su kaçıyor kulağına ondan okanilir mi dedim olabilir dedi. Boğazında bişey yok ateş dışında hiç bişeyii yoktu daha öncede kulak enfeksiyonu olduğunda böyke oldu ve yine diş çıkarırken kulak enfeksiyonu geçirdi şuan yine aynı diş çıkarıyor biz 4 tane birden çıkarıyoruz pei peşe yani. Bilmiyorum ya bebekler çok karışık insanın aklına her ihtimal geliyor. Ayrıca KBB ye gideceğim bir bakılsın acilde adam gibi kontrol edilmiyor.
Şuan eli içime sokulmuş bir şekilde uyuyor diyecek bir şey kalmadı kelimeler anlamsız artıkGercekten bir klavuz var ama çözümü anlatmıyore varda bu aylarda bu ayrılık kaygısı ne yapalımda olmasındı veya nasıl davranalım... Bebemle aynı yerdeyiz muyfaktayız "anne budaa, anne buda..." diye ağlıyor. "Tucağıma" diye ağlıyor, kucağıma alacakmışım. Memeyi demiyorum artık
Sadece omega multi değilKız
Peki sizdeki sadece omega mı multi omega mı
Sen kulağına su kaçtığını nasıl anlıyorsun canım? Bebe huzursuz mu oluyor elini kulağına falan mı götürüyor, gerçekten meraktan soruyorum... Hem öğrenmek hemde sanki kendini boşuna suçluyormuşsun gibime geliyorki öyle bile olsa tasla kulağına su dökmüyorsun ya olacağı varsa oluyor bu ne senin hatan ne de bence bebenin... Olacağı varmış ve olmuş... Tabii keşke hiç hasta olmasalar... Yukarıda yazdım bizde hiç bir şey yoktu iki çocukta biri iki gün ufaklık üç gün ateşli yattı... Eşime kalsa ceyranda kaldı, ince giydirdim bla bla... Ama bal gibi abiden geçti ama gelde anlat... O yüzden Rabbim beterinden korusun, hiç hasta olmasınlar ama öyle bir dünyada değiliz malasef, düşe kalka, öksüre hapşura büyücekler Allah'ın izniyle
Sen çok iyi bir annesin, sende A Alliswell23 sendeFeryasu
Ya cansın sende mükemmel bir annesinSen kulağına su kaçtığını nasıl anlıyorsun canım? Bebe huzursuz mu oluyor elini kulağına falan mı götürüyor, gerçekten meraktan soruyorum... Hem öğrenmek hemde sanki kendini boşuna suçluyormuşsun gibime geliyorki öyle bile olsa tasla kulağına su dökmüyorsun ya olacağı varsa oluyor bu ne senin hatan ne de bence bebenin... Olacağı varmış ve olmuş... Tabii keşke hiç hasta olmasalar... Yukarıda yazdım bizde hiç bir şey yoktu iki çocukta biri iki gün ufaklık üç gün ateşli yattı... Eşime kalsa ceyranda kaldı, ince giydirdim bla bla... Ama bal gibi abiden geçti ama gelde anlat... O yüzden Rabbim beterinden korusun, hiç hasta olmasınlar ama öyle bir dünyada değiliz malasef, düşe kalka, öksüre hapşura büyücekler Allah'ın izniyle
Sen çok iyi bir annesin, sende A Alliswell23 sendeFeryasu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?