2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ateş gitti bugün ama yerine döküntü geldi poposu çok kötü ya oturamıyor bile ilk kez böyke oldu poposu ama çok ilaç kullandı dozlarınıda arttırdılar

Benimki de yoğurt kefir çok severdi şimdi tiksinir gbi oldu. Doktora sorup iştah için bişeyler isteseniz. İştah şurubu oluyormuş vitaminli . Bi de sanki balık yağı biraz iştah açtı gbi . Ben oyun oynatarak yediriyorum gerçi . Mama sandalyesine koyup önüne oyuncak kitap su tencere çaydanlık şişe saçma sapan şeyler koyuyorum öyle yediriyorum . Balık yağından mı yoksa denk mi geldi biraz daha istekli gbi yiyor. Önceden oyunla da bu kadar yediremiyordum .

Peynirdomates canım senin bebeğinin mi diş eti siyahlaşmıştı, bende bugün farkettim oğlumun arka diş eti morarmış siyahlaşmış gibi bişey olmuş, sizin ki kaç gün öyle kaldı
Benim bebenin azıları siyahlaşarak çıkıyor, yani yine baya uzun sürüyor 1-2 hafta, hatta biri 1 ayı geçti baloncuk gibi oldu doktora götürmüştüm de yeni patladı işte

Kızlar şu an part - time ya da full time evden çalışan var mı? Varsa bebeyi nasıl idare ediyorsunuz bu konuda tecrübeli annelerimiz varsa minik bilgi paylaşabilir mi? Süreç nasıl ilerliyor acaba

Evet balık yağı iştah açıyor bence de.

Kızlar şu an part - time ya da full time evden çalışan var mı? Varsa bebeyi nasıl idare ediyorsunuz bu konuda tecrübeli annelerimiz varsa minik bilgi paylaşabilir mi? Süreç nasıl ilerliyor acaba
Ben hibrit çalışıyorum, haftada 1-2 ofise gidiyorum. Bebeğim de kreşe gidiyor ama şöyle bi örnek vereyim. Birkaç gün hastayken evde kaldı, bırakın çalışmayı, kapıyı kapatmam bile olay oldu. Tabii ki evde olduğum için benimle olmak istedi sürekli. O nedenle dışarıya çıkıp kütüphanede çalışmak zorunda kaldım. Yani evden çalışıp da çocuk bakmak bana göre imkansız maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…