2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Menenjit aşısı 3uncu Asi vurdurmadik doktor 2yasinda vurdurabiirsin dedi 3ve 5aylikken yaptırdık normalde 15aylikken vurdurmadik.2yasinda yaptircam kışın daha iyi. Sıcak havada yaptırmak istemiyorum ateşi daha çok çıkar sıcak havada. Günde 1kere balık yag veriyorum.
Demir düşmesin diye yeşil mercimek az hasliyorum. Blender içine koyup yeşil mercimek,2 yumurta ,zeytinyag,ceviz,karbonat kimyon,ve dereotu koyup blenderi geciriyorum İnce uzun kek kalıbıda koyuyorum fırına veriyorim ekmek gibi oluyor oğlum çok seviyor .sürekli yapiyom bunu.

Bitmiyor ki bide çakılacak kurulacak takılacak işleri kendim yapamadığım için sürekli koca keyfi bekliyorum ve bu şekilde zaten bitmiyor
Sık boğaz ette yapsın bir kere yapılmahan şeyler sonsuza kadar kalıyor evin eksikleri hiç bitmiyor zaten ya sürekli bişeyler buluyoruz

M meraklibirkisi canım bana doktor aşılar arası en az 1 ay olmalı demişti. Bence biraz ötele 18 ay aşısını...
Pazartesi gidecepim 4 hafta olmuş olmuyor 3 hafta oluyor hem o var hemde antibiyotik kullanıyor ondan sorun ettim. Daha önce yine aynı hemşire oğlum hasta diye aşı yapmamıştı o yüzden kafamı kurcalıyor ne zaman ne yaptığı belli olmuyor

Bende yeşil mercimekli pilav yapıyorum başka hiç denemedim. Yemek konusunda çok sıkılıyorum heğ aynı şeyler yapıyorum kabak oilav makarna basit şeyler ne yapacağımı bilmiyorum

Benimki de taktı kafaya külot giydir boxer giydir zıbın giydirme diyor

Bende yeşil mercimekli pilav yapıyorum başka hiç denemedim. Yemek konusunda çok sıkılıyorum heğ aynı şeyler yapıyorum kabak oilav makarna basit şeyler ne yapacağımı bilmiyorum
Kabak yemiyor bende basit bişey arıyorum.sebzeli makarna,yumurta yemez kahvaltıda muzlu pankek yaparım yada keçiboynu unla pankek yaparım muzlu ezerim labne içine karistirim 2tane pankek arasına koyarım.pilav yer kıyma yemez ama çorbasını yaparim kıyma sogan patates havuç haşlayıp blenderi geçip üstüne nane koyarım icer.kuşbaşı et bayılır önüne koyarım kendi yer elinle.daha çatal kaşık veremiyorum sürekli sallıyor Allah korusun gözüne girer diye korkuyorum. Kabaklı havucvmucver yaparım onu sever. Bazen kefir içine meyve ceviz blenderi geçip 1subardagi icer. Bazen muzlu kek yapıp veriyorum. İntragsamda denk gelirse yapıyorum.

Bizde bu kadar çeşit yok ya şok sınırlı şeyler yiyor aslında benim oğlum iştahsız bir çocuk değil aöa yemek konusunda inanılmaz inatçı masasına oturmak iatemez tabak görse kaçar öyle ayakta dolana dolana döke döke yemek istiyor öyle de ben müsade etmiyorum o yüzden yemeği hep yarım yamalak basit şeylerle geçiştiriyoruz. Kuş başı eti nasıl yiyor bu arada benimki ceviz yer mesela sert ama eti yiyemiyor neredeyse hiç et tavuk veremiyorum nasıl yediricem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…