2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Hastayken vurulmuyor diye biliyorum canım bide bizim doktorumuz menenjit ile sağlık ocağı aşısı arasında en az 1 ay olsun demişti

Bizim menenjit aşısı ve 18 ay aşısı birlikte yapıldı. Doktor öyle planlayınca özellikle sormuştum sıkıntı olmaz dedi. Sonra chatgbt sordum oda olur dedi

2 gün kadar ateş oldu huysuzdu ve vurulan yerde kitle gibi bi şiş oldu. İlk dozda olmamıştı
O şişlik menenjitten kaynaklı oluyor galiba grupta bir kaç kişi daha yazmıştı ama bizde olmadı şişlik. Zaten en kötüsü ateş çok korkuyorum valla. Bu arada sen ne yaptın yerleşebildin mi

O şişlik menenjitten kaynaklı oluyor galiba grupta bir kaç kişi daha yazmıştı ama bizde olmadı şişlik. Zaten en kötüsü ateş çok korkuyorum valla. Bu arada sen ne yaptın yerleşebildin mi
Oğlumda ekstra huysuzluk(aslında hep var ama )ve şişlik olmuştu ama 10 gün sonra geçti şişlik.Ateşi olmadı şükür Her bebekte ateş olmuyor sanki M meraklibirkisi .

Oğlumda ekstra huysuzluk(aslında hep var ama )ve şişlik olmuştu ama 10 gün sonra geçti şişlik.Ateşi olmadı şükür Her bebekte ateş olmuyor sanki M meraklibirkisi .
1 yaşına kadar aşılar bizde ateş yapmıyordu daha doğrusu hiç ateşi olmuyordu ama bir ameliyat geçirdik bağışıklık bozuldu şimdi sürekli hasta oluyor ufacık şeye ateşi çıkıyor ve hep 39 üzeri ondan korkuyorum her şeyden

İnşallah kolayca anlatırsınız ya ateş sıkıntısını. Ama çok öyle 39 40 lar değildi yani ölçmedim ama normalden sıcaktı zaten ağrısı da vardır diye ben kullandım 2 gün calpol. Şükür genel olarak yerleştim düzen kurmaya eksikleri gidermeye çalışıyoruz yavaş yavaş. Bide toplu temizlik yapamadığım için her gün akşam bi odanın kapısını camını falan silmeye çalışıyorum

Korktuğunuz gibi olmaz inşallah @meraklibirkisiBağışıklığını güçlendirmek için herhangi bir şey takviye tavsiye etti mi doktorunuz?Ameliyat sonrası biz yetişkinler bile çabuk toparlayamıyoruz.Kuzucukların takviyeye ihtiyacı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…