- 4 Ağustos 2022
- 7.023
- 3.089
- 123
Şuan 8 dişi var bir tanesi de çıkmış gibi 5 diş daha çıkıyor çizik olmuş, bizimki çok zor çıkıyorKaç dişi.var şuan? Bir ara şişmiş diyordun onlar patladı mı? Diş çok iştahsızlık yapıyor benimki dişleri ötle uzun sürmedi şişiyor heöen patlıyor ama o kısa sürede bile hiç bişey yemek istemiyor ekstra ağlıyordu
Bende almamıştım ceyizimeÜzümü kesip veriyorum ben cevizide aslında parçalanıyor ya ağzında o hoşuna gidiyor galiba yarısını döküyor yerken ağzından yediği ne kalıyor neredeyse hiç bişey oynuyor işte öyle. Düdüklüm yok benim maalesef ya korktuğum için çeyize bile almamıştım
9. Aydan beriAnneler herkes tek uykuya düştü mü?
Bizde ilk diş çıkarken uzun sürdü ama yine öyle aylar sürmedi tabi en son çıkan köpek dişleri gerçekren çok zorladı çıkmadan huysuzluk yaptı patladı yine ağrısı vardı fark ediyordum diğerleri normal çıkmıştı ama hepsi iştahsızlık yaptıŞuan 8 dişi var bir tanesi de çıkmış gibi 5 diş daha çıkıyor çizik olmuş, bizimki çok zor çıkıyor
Göz oldupu için hiç vişey yapmadım ya bol bol yüzünü yıkıyorum 2 günde indi şişi sonra kayboldu vücuduna ilaç sürüyorum kötü olursa doktor vermiştiM meraklibirkisi canım sonra oğlunun gözüne bişey yaptın mı sinek ısırığı için? Yine oğlumun göz kapağını ısırmış bu sefer baya kötü kapanmış resmen çok şişmiş ne yapacam bilemedim ya
Yediremezsembende alırım mecbur analıkBende almamıştım ceyizimeoğlum et yesin diye düdüklüde öğrendim mecbur
Bu sefer baya şişti gözü küçüldü resmenGöz oldupu için hiç vişey yapmadım ya bol bol yüzünü yıkıyorum 2 günde indi şişi sonra kayboldu vücuduna ilaç sürüyorum kötü olursa doktor vermişti
Ay yavrum ya yarın bir göster için rahat etmeyecekseBu sefer baya şişti gözü küçüldü resmen
Salı gününe randevu aldım, zaten tahlilleri vardı umarım o zamana kadar geçer ama geçmezse onu da soracam işteAy yavrum ya yarın bir göster için rahat etmeyecekse
Nasıl oldu canımSalı gününe randevu aldım, zaten tahlilleri vardı umarım o zamana kadar geçer ama geçmezse onu da soracam işte
Ses soluk mu kaldı ki gece 12 de uyandı 4e kadar uyumadı sonra daha 7 yoktu uyandı. Öğlen zaten 45 50 uyudu uyumadıBugün kimseden ses yok
Senin durum şuan daha zor taşındınız hepinizin düzeni değişti Allah yardımcın olsun. Yanında birisi var mı ne yaptın biraz daha düzen kurabildin miSes soluk mu kaldı ki gece 12 de uyandı 4e kadar uyumadı sonra daha 7 yoktu uyandı. Öğlen zaten 45 50 uyudu uyumadı
Kardeşim var yerleştik artık şükür ya yavaş yavaşta düzen kuruluyor işte yerli yerini buluyor dediğim koca işleri bekliyor işte onu da evde bulamıyoruz zatenSenin durum şuan daha zor taşındınız hepinizin düzeni değişti Allah yardımcın olsun. Yanında birisi var mı ne yaptın biraz daha düzen kurabildin mi
Bugün biraz şişliği indi ama hala kıpkırmızıNasıl oldu canım
Çocuktan sonra kirlenmiştir yemek su içecek her şey dökülüyorKardeşim var yerleştik artık şükür ya yavaş yavaşta düzen kuruluyor işte yerli yerini buluyor dediğim koca işleri bekliyor işte onu da evde bulamıyoruz zatenzamanla oturacak hepsi. Halıları yıkamaya vereceğim tozu pisliği gitsin bide koltukları yıkatmak istiyorum ya
Vücutları çok hassas ya ufacık şeude iz oluyor aöa bir o kadar da çabuk geçiyor bende öyle sinek ısırığı olsa aylarca gitmez ama oğlumun şişiyor eğer kaşıtmazsa orayı 2 güne gidiyorBugün biraz şişliği indi ama hala kıpkırmızıdün allerset şurup verdim çoğunu tükürdü, bugün vermeyi unuttum ama işe yaradı biraz galiba
Korkum o ki bizimkiler keşfedince kendileri alıp sürecekÇocuktan sonra kirlenmiştir yemek su içecek her şey dökülüyorhafta sonu oğlumun kakası sürülmüş koltuğa bezin kenarından çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?