2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar size bişey anlatacağım, oğlumu 6. Ayından beri aynı doktora götürüyorum çokta güveniyorum aslında ama salı günü randevumuz vardı Demir eksikliği için tekrar kan tahlili yapıldı, kilo alamadığından bahsettim yine, direk bana bir kart uzatıp çocuk psikiyatrisine götürün dedi, yani bu biraz bana reklamsal bir hareket gibi geldi, kilo alamıyor diye neden çocuk psikiyatrisine götürüyorum anlamadım, neymiş sınır koyma ile ilgili bilgi almanız lazım anne baba olarak diyor, neyse bizde madem öyle bir götürelim dedik dediği yere gittik, 1 saat oyun oynattı ve gözlemledi inanın yemek ile ilgili hiç bir bilgi vermedi genel anlamda sosyal beceri motor becerisi zekası hakkında konuştuk, yemek konusu da bir anda çözülmez incelemem lazım dedi tekrar seansa çağırdı, yani bilmiyorum yemek yemiyor diye psikologla ilerlemek fayda sağlar mı bilemedim

İlk kez böyle bişey duydum normalde böyle mi yapılıyor bilmiyorum. Böyle durumlarda önce sağlığı iyi mi diye bakıp gerekirse mama fakan önermesi gerekmez mi? Ben hep diyorum bir konu aklımızı kurcalıyorsa en az 2 3 doktora gitmemiz gerekiyor. Ben hastanelerden çıkamıyorum içime sinmiyor başka doktora gidiyorum bazen daha çok kafam karışıyor yoruluyorum ama içime sinene kadar gidiyorum. Neyse en azından sized değişik bir şey oldu olumlu bakalım oyun oynamış oldu başka bir doktora daha gidersin olmadı. Ama seninki uyumuyor ya birazda ondan iştahsız işte uykusu düzen girse yemesi de iyileşir benimki iştahsız bir bebek değil mesela ama yemek yemiyor kendisi isteyerek yemiyor ben ayırt edebiliyorum bu durumu o yüzden kilosuna takılmıyorum az da olsa vitamin alsın yeter ditorum bu süreç böyle geçecek

Kan değerleri nasil çıktı duzelmis mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…