2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Daha bebeğe hiçbir şey almadım aylar önce hatıra olsun diye bir tane zıbın almıştım yurtdışından 😅
E bebeğe gidip alaşım var bir kaç bisey
Çocuğun odası hurra zaten kiler gibi çok iş var gözümde büyüyor

Daha bebeğe hiçbir şey almadım aylar önce hatıra olsun diye bir tane zıbın almıştım yurtdışından 😅
Bebek tam büyüsün 6-7 ay civarlarında alışverişinizi yaparsınız 8-9. Aylarda sizde ağırlasacagınız için zor oluyor

Ben yeni eve taşınacağım için odasını alacağız daha doğrusu hediye olarak alınacak bize annemler ev taşımaya gelirken alalım dediler çünkü fiyatlar çok zamlanıyor hem de hazır ev taşınıyorken o da çıkmış olur aradan

Köpük kusma olayı bende de var hiç bulantı ilacı kullanmadım o ihtimal elendi bence.. acaba mide boş diye mi bildiğin köpük çıkıyor 😔
Ozaman elendi neden köpük gibi kusuyoruz anlamadım hatta afedersiniz hamile kaldığımdan beri çok balgam da oluşuyor anlmadım hamileliğin tadını çıkartamıyorum eziyet çekmekten valla ağlıyorum artık psikolojim yerle bir bulantı kusma olunca tansiyonumda düşüyor köpük çıkınca korktum ilk zamanlar ama doktorada sormadım hiç

Halsizim enerjim düşük sersem gibiyim biseyler de yedim aslında ama böyle çıktı belki de ortak bi durumdur düsükmüs çoğumuzda 🙏🏻🙏🏻
Benim ilk zamanlar daha düşüktü ayağa kalkmak istemezdim doktor yüksek tansiyondan korkarım düşükten korkmam dedi tek korkum bayılıp başını karnını vurman o yüzden hep bol su ve iki saatte bir yemek ye bişeyler atıştır mutlaka dedi şimdide hep 10/6 9/6 çıkar

Hoover markasını yorumlarda duymuştum ortalama kaç saatte kurutuyor çamaşırı gerçekten kolsylikli mi makina
3 saatte kurutuyor bence çok büyük rahatlık artık hiç çamaşır askılığı kullanmıyorum 😅 ben çok memnunum pratik olduğu için

Ozaman elendi neden köpük gibi kusuyoruz anlamadım hatta afedersiniz hamile kaldığımdan beri çok balgam da oluşuyor anlmadım hamileliğin tadını çıkartamıyorum eziyet çekmekten valla ağlıyorum artık psikolojim yerle bir bulantı kusma olunca tansiyonumda düşüyor köpük çıkınca korktum ilk zamanlar ama doktorada sormadım hiç
Safra mı acaba bilemiyorum ki köpük oluyor bende de mideyle alakalıdır belki çok düşmedim üstüne bidaha gittiğimde sorayım 🙏🏻

2 gündür mide bulantım bıçak gibi kesildi çok azaldı, o hastalık hali de git gide azalıyor, bebeğin kalbi durursa hiç belirti vermiyormuş, endişe ediyorum, çok mu kaygılıyım acaba? Canım sıkılıyor, doktora gideceğim hafta içi ama çalışıyorum işten sık sık izin almak problem oluyor, doktor da 1 ay sonraya randevu verdi normal seyir olarak, bilmiyorum ya inşallah iyidir boş yere korkuyorumdur😔
Bebeğin kalbi dursa bile kürtaj olana kadar betanın yüksekliğinden dolayı hormonlar hala yükselişte her belirti devam edermiş bulantı kusma vs korkma ben araştırdım ama hiç görmedim bebeğin kalbi durunca bulantı kusma biter diye bişey okumadım kiminde belirti bile vermezmiş oyüzden endişelenme kötü düşünceleri at kafandan bende biri prilam almış bi akşam 2 tane 2-3 gün boyunca hiç kusmamış bebeğimin kalbimi durdu acaba diye okumuştum nette prilam kalpmi durdurur bende korkup içmeyebilirdim prilam ama içmesem daha çok kusuyorum o yüzden kötü şeyler okuyup kendini ona odaklamayın belkide hormonlarınız normale dönüyordur ve bulantı kusmalarınız sona eriyordur

Kızlar kurutma makinesi kullanan var mi aranızda tavsiye eder misiniz hangi model kullanisli
Biz alırken yıkama/kurutma bir arada aldık çok memnunum yıkadıktan sonra kurutmaya geçiyor eğer istersem ama çok kullanmıyorum kurutma olayını bebek olunca daha çok kullanırım diye düşünyrum

Back
X