2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlarrr ben bu reflü yatağını uzun zamandır takip ediyordum ilk defa 850lere düştüğünü gördüm aldım. Alacak olan varsa sitesinde sepete ekleyince %40 düşüyor
Nasılda güzel düşmüş acaba alssammı bende daha bebek için hiç bir şey alamıyorum erken diye düşünüyorum. İkili test olsam sonuçlarım çıksada rahaatlasam

Kızlarrr ben bu reflü yatağını uzun zamandır takip ediyordum ilk defa 850lere düştüğünü gördüm aldım. Alacak olan varsa sitesinde sepete ekleyince %40 düşüyor
Baya düşmüş fiyatı aslında almak mantıklı, ben bir de 4mom almak istiyorum ama sıfır almam büyük ihtimal çok pahalı ikinci elleri de var

Nasılda güzel düşmüş acaba alssammı bende daha bebek için hiç bir şey alamıyorum erken diye düşünüyorum. İkili test olsam sonuçlarım çıksada rahaatlasam
Bence almalısın ben çok araştırmıştım memnun kalan baya anne var içinde kiraz çiçeği olduğu için reflü ve gaz sancısına iyi geliyormuş

Ben de testten sonra bir şeyler almak istiyordum aslında ama hayat pahalılığı yüzünden aldım az da değil indirim

Ben de testten sonra bir şeyler almak istiyordum aslında ama hayat pahalılığı yüzünden aldım az da değil indirim
Gerçekten çok iyi indirim bende alıyorum. Bunu çok istiyordum biraz bekleyim demiştim ama bu indirimi kaçırmayalım

Ana kucağı için mi? Ben de onu beğeniyorum ama pahalı ya güzel 2.el bulmak lazım
Ben daha çok gaz problemi için almak istiyorum bir de kucakta olmadığı zaman oraya koyarım diyorum dolapta bakıyorum sürekli orda baya var

Eki Görüntüle 3279284
Canım böyle bir şey bebeği koyuyorsun sallama seçenekleri var telefondan falan ayarlıyorsun kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmışlardı
Bende bu model gibi yoyko marka araştırmıştım onu da çok alan vardı ona da bak istersen 2bin TL civarı fiyatı onu da araştır istersen

Bence almalısın ben çok araştırmıştım memnun kalan baya anne var içinde kiraz çiçeği olduğu için reflü ve gaz sancısına iyi geliyormuş
Bakıp bakıp duruyorum galiba alıcam. Acaba kilosu kaç ağırmıdır. Ben bakuye sipariş ettiğim için ilave kilosu için para ödemeliyim kargoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…