- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Nasılda güzel düşmüş acaba alssammı bende daha bebek için hiç bir şey alamıyorum erken diye düşünüyorum. İkili test olsam sonuçlarım çıksada rahaatlasamKızlarrr ben bu reflü yatağını uzun zamandır takip ediyordum ilk defa 850lere düştüğünü gördüm aldım. Alacak olan varsa sitesinde sepete ekleyince %40 düşüyor
Baya düşmüş fiyatı aslında almak mantıklı, ben bir de 4mom almak istiyorum ama sıfır almam büyük ihtimal çok pahalı ikinci elleri de varKızlarrr ben bu reflü yatağını uzun zamandır takip ediyordum ilk defa 850lere düştüğünü gördüm aldım. Alacak olan varsa sitesinde sepete ekleyince %40 düşüyor
Bence almalısın ben çok araştırmıştım memnun kalan baya anne var içinde kiraz çiçeği olduğu için reflü ve gaz sancısına iyi geliyormuşNasılda güzel düşmüş acaba alssammı bende daha bebek için hiç bir şey alamıyorum erken diye düşünüyorum. İkili test olsam sonuçlarım çıksada rahaatlasam
Ben de testten sonra bir şeyler almak istiyordum aslında ama hayat pahalılığı yüzünden aldım az da değil indirimNasılda güzel düşmüş acaba alssammı bende daha bebek için hiç bir şey alamıyorum erken diye düşünüyorum. İkili test olsam sonuçlarım çıksada rahaatlasam
4mom dediğiniz nedirBaya düşmüş fiyatı aslında almak mantıklı, ben bir de 4mom almak istiyorum ama sıfır almam büyük ihtimal çok pahalı ikinci elleri de var
Gerçekten çok iyi indirim bende alıyorum. Bunu çok istiyordum biraz bekleyim demiştim ama bu indirimi kaçırmayalımBen de testten sonra bir şeyler almak istiyordum aslında ama hayat pahalılığı yüzünden aldım az da değil indirim
Ana kucağı için mi? Ben de onu beğeniyorum ama pahalı ya güzel 2.el bulmak lazımBaya düşmüş fiyatı aslında almak mantıklı, ben bir de 4mom almak istiyorum ama sıfır almam büyük ihtimal çok pahalı ikinci elleri de var
4mom dediğiniz nedir
Ben daha çok gaz problemi için almak istiyorum bir de kucakta olmadığı zaman oraya koyarım diyorum dolapta bakıyorum sürekli orda baya varAna kucağı için mi? Ben de onu beğeniyorum ama pahalı ya güzel 2.el bulmak lazım
Letgodan da bakılabilir en azından canlı görüp alırızBen daha çok gaz problemi için almak istiyorum bir de kucakta olmadığı zaman oraya koyarım diyorum dolapta bakıyorum sürekli orda baya var
Bende bu model gibi yoyko marka araştırmıştım onu da çok alan vardı ona da bak istersen 2bin TL civarı fiyatı onu da araştır istersenEki Görüntüle 3279284
Canım böyle bir şey bebeği koyuyorsun sallama seçenekleri var telefondan falan ayarlıyorsun kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmışlardı
Bunlar kaç aya kadar kullanılıyor biliyor musun?Ben daha çok gaz problemi için almak istiyorum bir de kucakta olmadığı zaman oraya koyarım diyorum dolapta bakıyorum sürekli orda baya var
Canım 10 aya kadar kullanılıyor diye biliyorumBunlar kaç aya kadar kullanılıyor biliyor musun?
Bence almalısın ben çok araştırmıştım memnun kalan baya anne var içinde kiraz çiçeği olduğu için reflü ve gaz sancısına iyi geliyormuş
Bakıp bakıp duruyorum galiba alıcam. Acaba kilosu kaç ağırmıdır. Ben bakuye sipariş ettiğim için ilave kilosu için para ödemeliyim kargoyaBen de testten sonra bir şeyler almak istiyordum aslında ama hayat pahalılığı yüzünden aldım az da değil indirim
Canım 7-8 aya kadar kullanılıyor diye biliyorumBunlar kaç aya kadar kullanılıyor biliyor musun?
Yoykoyu da duydum aslında ona bakmadım ama bakayım şimdi biBende bu model gibi yoyko marka araştırmıştım onu da çok alan vardı ona da bak istersen 2bin TL civarı fiyatı onu da araştır istersen
Baküye sipariş verebilirmisin bilmiyorum. Baktım da ağırlıkta yazmıyorBakıp bakıp duruyorum galiba alıcam. Acaba kilosu kaç ağırmıdır. Ben bakuye sipariş ettiğim için ilave kilosu için para ödemeliyim kargoya
Letgoda mantıklı oraya da bakayım var mı yakın çevrede satanLetgodan da bakılabilir en azından canlı görüp alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?