2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
İstikbal ıq comfortt yatak kullanıyoruz 5 yıl önce falan almıştık hayatımda böyle rahat bir yatak görmedim

Bazı testler hata veriyormuş ama 2 kere de mi hata verir o kısmı anlamadım. 2si aynı marka mıydı testlerin
Evet ayni markaydı. Kimyasal gebelikte bazen boyle olabiliyormuş idrarda görünüp kandaki değeri sifirlanabiliyormus. Muhtemelen oyle birsey oldu

Foto yüklenmesi link olarak koyayım normal dolap kilitleri benimki açamıyor daha bunu çekip uca getiriyor falan ama tam sökemedi daha https://app.hb.biz/sjRS4KLDz9Zh

Kızlar çok fena hasta oldum oğlundan bana geçti, tüm kemiklerim ağrıyor çene kemiği bile ağrır mı insanın bitik haldeyim, çocukta hep beni istiyor kucağıma alacak gücüm bile yok

Kızlar çok fena hasta oldum oğlundan bana geçti, tüm kemiklerim ağrıyor çene kemiği bile ağrır mı insanın bitik haldeyim, çocukta hep beni istiyor kucağıma alacak gücüm bile yok
Eşim diyor çocuk sana iyi geldi önceden çok hasta olurdun şimdi hiç olmuyorsun. Dedim benim hasta olacak bi lüksüm kalmadı rabbimin verdiği bir güçle ayaktayım

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah anneler için hasta olmak bile lüks
Evet gerçekten dinlenmek bile lüks, asla izin vermiyor daha çok düşkün oldu uzanmaya gidiyorum eşime anneme bırakıyorum hemen geliyor anne anne diyip duruyor kucağıma gelmeye çalışıyor

Eşim diyor çocuk sana iyi geldi önceden çok hasta olurdun şimdi hiç olmuyorsun. Dedim benim hasta olacak bi lüksüm kalmadı rabbimin verdiği bir güçle ayaktayım
Evet gerçekten bende dedim eşime ben normalde hasta olsam yatağa yatar hiç kalkmazdım şimdi çocuk için ister istemez güç geliyor

Hemen açtım 1 dk içinde çünkü bunun başıma geleceğini biliyordum ve kendimi hazırladım bazı şeylere önlem alamıyoruz maalesef seninki daha zor olmuş ama ya Allah korusun kiö bilir ne kadar korktun stres yaptın geçen benide balkona kitlediğinde sineklikle kapı kolu sıkışmıştı açamadım sineklipi kıracaktım baya bağırdım balkonda ittire ittire açtım ama hep kısa sürdü benimkşler öyle 15 dk böyle durumlar için saatler gibi gelir insana

Hayatta en son istedigim yeni bir bebek allah isteyene versin. Yedigim ayazi asla unutmam ya
Ama çok şükür iyi bir noktaya gelmişsiniz artık bebeişinle en zoru gece uyumanası onu da uyuyor diyorsun artıl gerisidr kolaylıkla gelir emin ol bak hala burda 3 5 kişi çekiyoruz uyuyanbebek bir annenin en büyük şansı ya başka bişey bilmiyorum ben Allah nazarlardan korusun

Bir saniye bile yalnız bırakmaya gelmiyorlar bazen dediğin gibi bilerek yaptıkları için vakit kolluyorlar

Allah'tan çabuk açmışsın yoksa insan çok fena stres oluyor aklımdan neler geçti, ya şunu yaparsa ya şunu ağzına koyarsa diye bi ara dizlerime vuruyordum saçlarımı yolacaktım çocukta içerde ağlamaya başlayınca daha kötü oldum

Yine serum yapmaya gittim acile, doktor diyor ki dinlenmen lazım, dedim o biraz imkansız uzanmaya gidiyorum saniye de arkamdan geliyor anne anne diye diye dolanıyor, kucağımda duruyor, kollarım kemiklerim felaket ağrıyor umarım çabuk atlatırım cidden anne de bebeklerde hasta olmasın

Foto yüklenmesi link olarak koyayım normal dolap kilitleri benimki açamıyor daha bunu çekip uca getiriyor falan ama tam sökemedi daha https://app.hb.biz/sjRS4KLDz9Zh
Bizim evde hiç bir dolabın kulpu yok ya banyo mutfak ayakkablık fakan sadece yatak odasında şifonyerler ve makyaj masasının var onlara da geçirmeli kilit aldım hepsini kırdı bunlarda ona uygun olmuyor hani yan yana iki kulplu dolabım yok zaten yatak odasına baya zarar verdi oplum kapakları açıp kapattığı için çıtalar kırıldı hep yapıştırdık ama çok kötü duruyor biraz daha kırılsın da değiştiririm ileride

Yavrum ya sen öyle zorlanıdıysan o nasıl acı çekti kim bilir o küçük bedeniyle Allah şifa versin size böyle bir durumda eve de biri gelmesi pek iui olmuyor oğlun iyileştiyse biraz daha annene mi bıraksan en azından akşama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…