- 19 Mayıs 2024
- 3.377
- 1.984
- 53
Hastanede olmak daha iyi gelir bebce serum zayen ayağa kaldırır seni hemde orda 1 saatte olsa uzanmış olacaksın bırak çocupna bakan varsa hiç düşünme meme benimkimde deli gibi istiyor ama alışkanlık işte üzülme şuan ona oyalarlar onuYine serum yapmaya gittim acile, doktor diyor ki dinlenmen lazım, dedim o biraz imkansızuzanmaya gidiyorum saniye de arkamdan geliyor anne anne diye diye dolanıyor, kucağımda duruyor, kollarım kemiklerim felaket ağrıyor umarım çabuk atlatırım cidden anne de bebeklerde hasta olmasın
Seninkinin doğum kilosu da iyimis aslında18 aylık hala 3 katı olmadı
Evet hamileyken baya gurur duyuyordum kendimle ve ciddi anlamda çok güzek besleniyordumSeninkinin doğum kilosu da iyimis aslında
Biz memlekete geldik daha bizim buralarda olmamış ağaçlarda falan küçücükKızlar ben dahs ilk kez incir verdim oğluma hiç aklıma da gelmemişti almak siz veriyor musunuz sevdi kaşıkla içini alarak yemekle beraber verdim yedi yani sorun etmedi. Bağışıklık güçlendiriyormuş bakalım
Hahaha benimki de öyle sever makarnayı eline verriyorum yiyor normalde kendisi yemez de böyle makarna salatalık havuç falan eliyle yiyorBiz memlekete geldik daha bizim buralarda olmamış ağaçlarda falan küçücükmakarna gibisi var mı koy yanına yoğurt canım oğlum sevmese napardim bilmiyorum
Bizde bu hafta tatdırdık ama pek oralı olmadıKızlar ben dahs ilk kez incir verdim oğluma hiç aklıma da gelmemişti almak siz veriyor musunuz sevdi kaşıkla içini alarak yemekle beraber verdim yedi yani sorun etmedi. Bağışıklık güçlendiriyormuş bakalım
Off offf yeni seviye açılmış Allah yardımcın olsunOğlum artık sandalyeye çıkıp sonra masanın üzerine çıkıyor evde her şeyin yerini değiştirdim ama sandalyeleri de kaldıramam yani ne yapıcam böyle arkamı dönüyorum hop masada
Oğlum düzeldi biraz ama aşırı bana düşkün oldu evde anne anne diye geziyor beni hiç bırakmıyor annemler geldi bana evde yardım ediyorlar 2 gündür bende kalıyorlar ama onlara da bulaştı malesefYavrum ya sen öyle zorlanıdıysan o nasıl acı çekti kim bilir o küçük bedeniyle Allah şifa versin size böyle bir durumda eve de biri gelmesi pek iui olmuyor oğlun iyileştiyse biraz daha annene mi bıraksan en azından akşama kadar
20 dakika serum vuruldum da bari dinlendim sonra eve geldim gene üstüme yapıştıHastanede olmak daha iyi gelir bebce serum zayen ayağa kaldırır seni hemde orda 1 saatte olsa uzanmış olacaksın bırak çocupna bakan varsa hiç düşünme meme benimkimde deli gibi istiyor ama alışkanlık işte üzülme şuan ona oyalarlar onu
Bu bende de var bazen sürekli makarna yediriyorum diye kendime kızıyorum ama çocuğum sınırlı şeyler yiyor bişey yemiyor diye bende neyse makarna yapayım yer diyorum ama o da vicdan yaptırıyor sanki ben kolaya kaçıyorum gibi hissediyorum kendime kızıyorumEvet hamileyken baya gurur duyuyordum kendimle ve ciddi anlamda çok güzek besleniyordumşimdi hem kendine bak hem çocuğa bak çok zor ya sağlıklı şeyler yapmak yemek baya lüks bazen günü makarnaya kapatıyorum
Geçen sene veriyordum seviyordu bu sene yapış yapış olduğu için hoşuna gitmedi elledi attı asla ağzına almıyor yemek istemiyorKızlar ben dahs ilk kez incir verdim oğluma hiç aklıma da gelmemişti almak siz veriyor musunuz sevdi kaşıkla içini alarak yemekle beraber verdim yedi yani sorun etmedi. Bağışıklık güçlendiriyormuş bakalım
Teşekkür ederim canımOff offf yeni seviye açılmış Allah yardımcın olsun
A Alliswell23 çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsınız, sen iyi ol ki bebişin iyi olsun eğer biraz bırakabilirsen sana da iyi gelir gerçekten
Yemek yerken arada verdim anlamamış olabilir birde öyle deneyinBizde bu hafta tatdırdık ama pek oralı olmadı
Gelen kişiler bunu göze almak zorunda maalesefOğlum düzeldi biraz ama aşırı bana düşkün oldu evde anne anne diye geziyor beni hiç bırakmıyor annemler geldi bana evde yardım ediyorlar 2 gündür bende kalıyorlar ama onlara da bulaştı malesef
Maşallah çok hareketli. Oğlum daha koltuk üstüne cikamiyorOğlum artık sandalyeye çıkıp sonra masanın üzerine çıkıyor evde her şeyin yerini değiştirdim ama sandalyeleri de kaldıramam yani ne yapıcam böyle arkamı dönüyorum hop masada
Hiç ayrı kalmıyorsunuz ondan oluyor ya ara sıra sensiz kalması lazım haxır bakan var iyileşince değerlendir çok iyi olur20 dakika serum vuruldum da bari dinlendim sonra eve geldim gene üstüme yapıştıannem diyor gelene kadar tüm odalarda anne anne diye diye seni aradı ağladı diyor
Bu da bir dönem sonuçta geçecek yine de bir kaşık bile yese faydasını alır bir kaşık makarna bir kaşık sebze karıştır anlamadan yer belkiBu bende de var bazen sürekli makarna yediriyorum diye kendime kızıyorum ama çocuğum sınırlı şeyler yiyor bişey yemiyor diye bende neyse makarna yapayım yer diyorum ama o da vicdan yaptırıyor sanki ben kolaya kaçıyorum gibi hissediyorum kendime kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?