- 19 Mayıs 2024
- 3.370
- 1.976
- 53
Kız kız eline verilir mi o evi mahvederGeçen sene veriyordum seviyordu bu sene yapış yapış olduğu için hoşuna gitmedi elledi attı asla ağzına almıyor yemek istemiyor
Götü yere biraz değse kilo alacak inşallahMaşallah çok hareketli. Oğlum daha koltuk üstüne cikamiyor
Valla ben bu yuzden oturma odasında ki masayı kaldırdım arkamı döndüğümde an masaya çıkıyordu ki bir defa da düştü sukur birsey olmadi. Mutfak masasi icinde mutfak kapisini çoğu zaman kapalı tutuyorum yanında değilsem girmesin diye. Tuvalete girerken tum odaları kapatıp koridorda birakiyorum cocuguOğlum artık sandalyeye çıkıp sonra masanın üzerine çıkıyor evde her şeyin yerini değiştirdim ama sandalyeleri de kaldıramam yani ne yapıcam böyle arkamı dönüyorum hop masada
Makarna o kadar zararlı birsey degil ki karbonhidrata da ihtiyaclari var çocukların. Bende veriyorum hic te kızma kendine. Çeşit çeşit yapıp içine sebzeyle kıymaya verince cok ta güzel olduğunu düşünüyorum.Bu bende de var bazen sürekli makarna yediriyorum diye kendime kızıyorum ama çocuğum sınırlı şeyler yiyor bişey yemiyor diye bende neyse makarna yapayım yer diyorum ama o da vicdan yaptırıyor sanki ben kolaya kaçıyorum gibi hissediyorum kendime kızıyorum
Aynı aynu durumlar maalesef. Salonda iki masa var bir orta sehpa onu bende kaldırdım cam çünkü çok tehlikeli diğeri normal yemek masası ee artık onuda kaldıramamValla ben bu yuzden oturma odasında ki masayı kaldırdım arkamı döndüğümde an masaya çıkıyordu ki bir defa da düştü sukur birsey olmadi. Mutfak masasi icinde mutfak kapisini çoğu zaman kapalı tutuyorum yanında değilsem girmesin diye. Tuvalete girerken tum odaları kapatıp koridorda birakiyorum cocuguhic birsey olmasa koltuğa çıkıp zıplıyor yada koltuğun tepesine çıkmaya çalışıyor
Delirmek bunların ellerindenAynı aynu durumlar maalesef. Salonda iki masa var bir orta sehpa onu bende kaldırdım cam çünkü çok tehlikeli diğeri normal yemek masası ee artık onuda kaldıramammutgak masasına henüz çıkmıyor çünkü salon masasının üzerine bişeyler koyuyorum almasın diye şimdi keşfetti almak için çıkıyor yukarıya
Eşim öyle diyor hatta minder yapalım komple diyor koşsun düşerse düşsün bişeu olmaz diyorDelirmek bunların ellerindenben orta sehpa kullanmıyorum iyi ki almamisim bazen herseyi kaldırıp evi sark odasi yapasım geliyor bu çocuktan sorna
Benim eşim evlenirken bir odayi sark köşesi yapmak istedi ben istemedim simdi basima kalkıp duruyorEşim öyle diyor hatta minder yapalım komple diyor koşsun düşerse düşsün bişeu olmaz diyor
Oğlumda çok hareketli. Sabah 9da kalkar öğlen 12de yatar 2bucuk saat uyur. Akşama kadar ayakta 9a kadar.bazen yere uzanır araba oynar.gunduz toplam 1 saatlik yerde otururGötü yere biraz değse kilo alacak inşallah
Vallahi bende sebzeli makarna yanına yoğurt veriyorum.2gunde bı veririm bende kolaya kaçıyorumBu bende de var bazen sürekli makarna yediriyorum diye kendime kızıyorum ama çocuğum sınırlı şeyler yiyor bişey yemiyor diye bende neyse makarna yapayım yer diyorum ama o da vicdan yaptırıyor sanki ben kolaya kaçıyorum gibi hissediyorum kendime kızıyorum
Yeni ogrendiyse ya da yerine uygunsa söylüyordur benimki telefonu televizyonu ışıkları falan açana kadar aç derKızlar sizin çocuklar da takılı plak gibi aynı kelimeyi art arda defalarca söylüyor mu? Benimki mi çok takıntılı anlamadım . Bişeyi onlarca kez sürekli söylüyor . Normal mi bu
Evwt bütün gün anne diyor efendim diyorum yine anne diyor üst üste defalarca diyor oyun haline getiriyor hoşuna gidiyor sanırımKızlar sizin çocuklar da takılı plak gibi aynı kelimeyi art arda defalarca söylüyor mu? Benimki mi çok takıntılı anlamadım . Bişeyi onlarca kez sürekli söylüyor . Normal mi bu
Benimki hiç oturmuyor hadi oyurdu diye otururken bile poposununsağa sola oynatır ileti geri gider döner durur ciddi diyorum sabit durduğu bir an yok uykusunda bile öyle bazen çok döndüğü için kendi kendine sinirlenip ağlıyor doğru pozisyonu bulamıyr sanırımOğlumda çok hareketli. Sabah 9da kalkar öğlen 12de yatar 2bucuk saat uyur. Akşama kadar ayakta 9a kadar.bazen yere uzanır araba oynar.gunduz toplam 1 saatlik yerde otururenerji bol.
Konudan bağımsız balik yagi aldın mı aldıysan hangisinden ben yine mollers mı alsam diyorumBenimki hiç oturmuyor hadi oyurdu diye otururken bile poposununsağa sola oynatır ileti geri gider döner durur ciddi diyorum sabit durduğu bir an yok uykusunda bile öyle bazen çok döndüğü için kendi kendine sinirlenip ağlıyor doğru pozisyonu bulamıyr sanırım
Evet uygun yerde söylüyor ama sürekli defalarca . Evet kızım diyorum onaylıyorum , cevaplıyorum . Yok bitmiyor . Ha bire aynıYeni ogrendiyse ya da yerine uygunsa söylüyordur benimki telefonu televizyonu ışıkları falan açana kadar aç der
Mollers alacaktım kaç yere baktım istediğimi bulamayınca ocean aldım portakal aromalı 2 günde bir veriyorum şuan 1 çay kaşığından daha az. Ölçü konusunda çok emin değilim ama veren arkadaşlar siz nasıl veriyosunuzKonudan bağımsız balik yagi aldın mı aldıysan hangisinden ben yine mollers mı alsam diyorum
Oda sıcaklığı dikkat edin sıcakta uyumayabilir. 1ay önce gece ağlama kriz oluyordu . Salona geçtik klimayla yatıyoruz hiç uyanmıyor.Benimki hiç oturmuyor hadi oyurdu diye otururken bile poposununsağa sola oynatır ileti geri gider döner durur ciddi diyorum sabit durduğu bir an yok uykusunda bile öyle bazen çok döndüğü için kendi kendine sinirlenip ağlıyor doğru pozisyonu bulamıyr sanırım
Evet bulaştı zaten bana yardımcı olmak için geldiler ev hastaneye döndü herkes bir köşe deGelen kişiler bunu göze almak zorunda maalesef
İyileşince de öyle tabi bu kadar değil ama yine durmuyor illa ben 2 saat kafamı dinleyemiyorumHiç ayrı kalmıyorsunuz ondan oluyor ya ara sıra sensiz kalması lazım haxır bakan var iyileşince değerlendir çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?