2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar siz ceviz badem gibi kuruyemişleri nasıl yediriyorsunuz ? Toz haline getirip nasıl kullanabilirim. Yoğurt , püre tarzı şeyleri asla yemiyor onlara karıştıramam .
Ben önceden yumurta haşlamasının içine cam rende de rendeleyip veriyordum kahvaltıda yani ama artık püre tarzı pek vermemeye çalışıyorum. Cevizi normal eline veriyorum ama yanında durup takip etmek lazım tehlikeli biraz

Benimde eşim çok seçici, onun yüzünden evlendiğimizden beri evimde hiç sarma saramadım yemiyor insan sarma dolma yemez mi daha bir çok şey yemiyor bende yemediklerini yapamıyorum annem yapınca onda yiyorum
Ay sarma nasıl sevmez benn bayılırım Heleki yapan ben değilsem daha da bayılırım burcu marka var ondan alıyorum çok canım isterse sulu ekşi çok güzel

Gündüz oylaanacak bişey varsa evde kuzenleri galan öyle meme meme diye tutturmuyor ama canı sıkılırsa devamlı bana sarıyor çocukları da meşgul etmek zor
Benimki de sıkılınca bi yeri ağrıyınca her an istiyor hele hastalıktan sonra daha çok düşkün oldu

Ay sarma nasıl sevmez benn bayılırım Heleki yapan ben değilsem daha da bayılırım burcu marka var ondan alıyorum çok canım isterse sulu ekşi çok güzel
Ya evet o marka güzel
Ya benim kocam cidden değişik içli köfte de yemez ona da şaşırıyorum insan yemez mi içli köfteyi sarmayı

Ben daha hiç vermedim, ceviz veriyordum önceden püre muhallebi tarzı yapınca içine katıyordum şimdi benimki öyle muhallebi tarzı şeyler yemeyince onuda vermiyorum ne zamandır
Benimki de yemiyor püre ya. Ceviz çok önemliymiş beslenmede . Toz haline getirip arada çorbalara koysam içer mi acaba .

Ben ona çorba yapıyorum 2 günde bir öyle yediriyorum yanına da artık makarna pilav ya da evde ne olursa yoğurtla öyle veriyorum
Çorba hangi çorbaları içiyor . Benimki bi domates çorbası bi de yoğurt çorbası , onlar da az az zorla . Sebze çorbaları falan deniyordum arada yemiyordu . Uzun zamandır yapmadım da değişik çorba

Sabah bırakmaya çalışacağım ama benimki daha çok uyumayı bırakır gibime geliyor
Ben, ortancayı 26 27aylıkken birden memeden kestim şu astrolojik zamanlar varya, bir arkadaş tarihler uygun demişti, bende kestim. Gündüz değilde ilk gece çok ağlamıştı, diğer 2 3 gece de ağlamıştı. Eşim hala çocuğun huyu suyu değişti o zaman, der.
Oğlumu gece yanına yatıp meme vererek uyutuyordum, gündüz meme + sallayarak... Sonuç: uykucu bebem gündüz kendini sallatmadı ve bir daha da gündüz uykusuna yatmadı

@Madamu çok geçmiş olsunnnn, umarım bir an önce toparlarsınız
Yaz günü deyip geçmemek lazım valla bebelerimiz yazın da hep hasta oldu. Kışın bakalım nasıl olacak
Benimki en son gecen sene eylulde hasta oldu bir daha burnu bile akmadı sükür. Allah evlatlarimizi korusun insallah.

Çorba hangi çorbaları içiyor . Benimki bi domates çorbası bi de yoğurt çorbası , onlar da az az zorla . Sebze çorbaları falan deniyordum arada yemiyordu . Uzun zamandır yapmadım da değişik çorba
Havuc kiyma sehriye yapabilirsin. Ben havucu domatesi rendeliyorum kiymayi kavuruyorum cok az sonra tel sehriye atiyorum. Soguk corba da denenebilir. Domates corbasi hic icirmedim. Bizimi bir de ezogeline bayilir

Kizlaar bisi sorucam oglum ishal degil oncelikle onu soyleyeyim ama gunde en az 3 kere kaka yapiyor artik biktim illalah geldi yani temizlemekten sindirim sistemimi cok calisiyor fazla mi yiyor acaba cozemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…