2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bugün sabah kalktığında emdi bide şimdi uyurken emdi. Şimdi gece uykusuna kadar vermeyeceğim bakalım.
Gündüz oylaanacak bişey varsa evde kuzenleri galan öyle meme meme diye tutturmuyor ama canı sıkılırsa devamlı bana sarıyor çocukları da meşgul etmek zor

Kızlar siz ceviz badem gibi kuruyemişleri nasıl yediriyorsunuz ? Toz haline getirip nasıl kullanabilirim. Yoğurt , püre tarzı şeyleri asla yemiyor onlara karıştıramam .
Ben önceden yumurta haşlamasının içine cam rende de rendeleyip veriyordum kahvaltıda yani ama artık püre tarzı pek vermemeye çalışıyorum. Cevizi normal eline veriyorum ama yanında durup takip etmek lazım tehlikeli biraz

Benimde eşim çok seçici, onun yüzünden evlendiğimizden beri evimde hiç sarma saramadım yemiyor insan sarma dolma yemez mi daha bir çok şey yemiyor bende yemediklerini yapamıyorum annem yapınca onda yiyorum
Ay sarma nasıl sevmez benn bayılırım Heleki yapan ben değilsem daha da bayılırım burcu marka var ondan alıyorum çok canım isterse sulu ekşi çok güzel

Gündüz oylaanacak bişey varsa evde kuzenleri galan öyle meme meme diye tutturmuyor ama canı sıkılırsa devamlı bana sarıyor çocukları da meşgul etmek zor
Benimki de sıkılınca bi yeri ağrıyınca her an istiyor hele hastalıktan sonra daha çok düşkün oldu

Ay sarma nasıl sevmez benn bayılırım Heleki yapan ben değilsem daha da bayılırım burcu marka var ondan alıyorum çok canım isterse sulu ekşi çok güzel
Ya evet o marka güzel
Ya benim kocam cidden değişik içli köfte de yemez ona da şaşırıyorum insan yemez mi içli köfteyi sarmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…