- 19 Mayıs 2024
- 3.813
- 2.178
- 53
Gündüz oylaanacak bişey varsa evde kuzenleri galan öyle meme meme diye tutturmuyor ama canı sıkılırsa devamlı bana sarıyor çocukları da meşgul etmek zorBugün sabah kalktığında emdi bide şimdi uyurken emdi. Şimdi gece uykusuna kadar vermeyeceğim bakalım.
Ben önceden yumurta haşlamasının içine cam rende de rendeleyip veriyordum kahvaltıda yani ama artık püre tarzı pek vermemeye çalışıyorum. Cevizi normal eline veriyorum ama yanında durup takip etmek lazım tehlikeli birazKızlar siz ceviz badem gibi kuruyemişleri nasıl yediriyorsunuz ? Toz haline getirip nasıl kullanabilirim. Yoğurt , püre tarzı şeyleri asla yemiyor onlara karıştıramam .
Ben ona çorba yapıyorum 2 günde bir öyle yediriyorum yanına da artık makarna pilav ya da evde ne olursa yoğurtla öyle veriyorumEşimle kendim pek umrumda olmuyor ne yersek yiyelimher gün çocuğa ne yedirsem diye kara kara düşünüyorum
Ay sarma nasıl sevmez benn bayılırım Heleki yapan ben değilsem daha da bayılırımBenimde eşim çok seçici, onun yüzünden evlendiğimizden beri evimde hiç sarma saramadım yemiyor insan sarma dolma yemez midaha bir çok şey yemiyor bende yemediklerini yapamıyorum annem yapınca onda yiyorum
Benimki de sıkılınca bi yeri ağrıyınca her an istiyor hele hastalıktan sonra daha çok düşkün olduGündüz oylaanacak bişey varsa evde kuzenleri galan öyle meme meme diye tutturmuyor ama canı sıkılırsa devamlı bana sarıyor çocukları da meşgul etmek zor
Ya evet o marka güzelAy sarma nasıl sevmez benn bayılırım Heleki yapan ben değilsem daha da bayılırımburcu marka var ondan alıyorum çok canım isterse sulu ekşi çok güzel
Erkek dediğin iştahlı olavak bizimkiler kolayla kilo alıyorYa evet o marka güzel
Ya benim kocam cidden değişik içli köfte de yemezona da şaşırıyorum insan yemez mi içli köfteyi sarmayı
Eşinin diyeti ne durumdaErkek dediğin iştahlı olavak bizimkiler kolayla kilo alıyor
Çoktan bıraktı her gün eve gelirken kola alıyorEşinin diyeti ne durumda
Bir iki kere istedi akşam uyurken dedim emmedi bakalım ne kadar sürecekGündüz oylaanacak bişey varsa evde kuzenleri galan öyle meme meme diye tutturmuyor ama canı sıkılırsa devamlı bana sarıyor çocukları da meşgul etmek zor
İyi bari bak ikna olmuş ama çocuk, dinlemiş ne güzel maşallah. İnşallah böyle devamBir iki kere istedi akşam uyurken dedim emmedi bakalım ne kadar sürecek
Benimki de yemiyor püre ya. Ceviz çok önemliymiş beslenmede . Toz haline getirip arada çorbalara koysam içer mi acaba .Ben daha hiç vermedim, ceviz veriyordum önceden püre muhallebi tarzı yapınca içine katıyordum şimdi benimki öyle muhallebi tarzı şeyler yemeyince onuda vermiyorum ne zamandır
Çorba hangi çorbaları içiyor . Benimki bi domates çorbası bi de yoğurt çorbası , onlar da az az zorla . Sebze çorbaları falan deniyordum arada yemiyordu . Uzun zamandır yapmadım da değişik çorbaBen ona çorba yapıyorum 2 günde bir öyle yediriyorum yanına da artık makarna pilav ya da evde ne olursa yoğurtla öyle veriyorum
Ben, ortancayı 26 27aylıkken birden memeden kestimSabah bırakmaya çalışacağım ama benimki daha çok uyumayı bırakır gibime geliyor
Benimki en son gecen sene eylulde hasta oldu bir daha burnu bile akmadı sükür. Allah evlatlarimizi korusun insallah.@Madamu çok geçmiş olsunnnn, umarım bir an önce toparlarsınız
Yaz günü deyip geçmemek lazım valla bebelerimiz yazın da hep hasta oldu. Kışın bakalım nasıl olacak
Havuc kiyma sehriye yapabilirsin. Ben havucu domatesi rendeliyorum kiymayi kavuruyorum cok az sonra tel sehriye atiyorum. Soguk corba da denenebilir. Domates corbasi hic icirmedim. Bizimi bir de ezogeline bayilirÇorba hangi çorbaları içiyor . Benimki bi domates çorbası bi de yoğurt çorbası , onlar da az az zorla . Sebze çorbaları falan deniyordum arada yemiyordu . Uzun zamandır yapmadım da değişik çorba
Ay kola da ne guzel bisey su havalarda hele ne guzel gidiyorÇoktan bıraktı her gün eve gelirken kola alıyor
Ay hadi yaÇoktan bıraktı her gün eve gelirken kola alıyor
Bence dene benimki çorba da yemiyorBenimki de yemiyor püre ya. Ceviz çok önemliymiş beslenmede . Toz haline getirip arada çorbalara koysam içer mi acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?