- 19 Mayıs 2024
- 3.583
- 2.056
- 53
Hahaha yok benim çok fazla görümcem var bu çocuk düşünen benden sonra evlendi daha çocuğu yokKız senin görümcenin üç çocuğu vardı yanlış hatırlamıyorsam dördüncüyü mü düşünüyor ya geçen öyle bir şey demiştin
Benim kardeşimin beşik yatağı var 20 senelik onu annem atmamıştı istedim onu koltuğun yanına koyuyorum yere oturuyorum öyle sorun olmuyor koltuğa oturmayalı uzun zaman olduKızlar sizin de koltukta oturmanız uzanmanız falan yasak mı? Koltuğa kıçımı koyduğum an elinde ne varsa bırakıp koşuyor üstüme atlayıp çekiştiriyor beni aşağıya. İlla yanında oturacağım da öyle oyalanacak. Vallahi totom ağrıyor aylardır yerde oturmaktanBir de sabaha karşı sürekli bizim yatağa gelmek istiyor 4'ten sonra falan ya da kucağımda uyuyor ne yapsam alıştıramadım kendi yatağında kalmaya Aylardır uğraşıyorum, zaten o saatten sonra en uzun uyku süresi yarım saat oluyor onu da ben sürekli ayakta falan geçiriyorum öyle bakıyorum gün aydınlanmış, gözlerim yanıyor artık erken kalkmaktan. Akşam en geç 22:00'da yatağa düşüyorum böyle olunca, zaten tüm gece de çok sık uyanıyor hala
Şu diş sıkma yüzünden dişlerimde bir sürü sorun çıktı vallahi dikkat edin çocukla diş yaptırmak eziyet aklına bişeyler getie başka şeyler düşün bir şekilde dişini sıkmaBenim de çok kötü hissettiğim bi sabah. Kızıma gıcık olarak kalktım yataktan . Gece boyu uyandı , 2,5 saat geri uyusun diye uğraştım . Ağlaya ağlaya uyanıyor , memeden bırakınca bağıruyor . Memeyi tekrar verince beni tekmeliyor sinirleniyor . Çok kötü bi geceydi . Kalkar kalkmaz başladı anne gel , otur diyip duruyor. Ağlıyor. Bi çayı zor demledim . O kadar sinirliydimki kızıma kendimi zor tuttum bağırmamak kızmamak için. Sonra vicdan yapacağımı , pişman olacağımı hatırlatıp durdum kendime, dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor .ş
Bizde de öyle canıııım öyle yanımızda diye uyuduğu yok, en fazla yarım saat diyorum ya. O kadar zor ki yani tekrar uykuya döndürmek bazen çok uzun sürüyor. Ben galiba çoğu gece toplam 2-3 saat falan uyuyorum, böyle parçalı parçalı şekillerdeAynı benimki de öyle. Koltuğa yattığım an kalk kalk kalk diyip duruyor . Uzağında oturursam da öyle. Dibinde oturup oynamam lazım illa. Bizimki bizim yatakta ortamızda yattığında da uykusu kötü , park yatağında da kötü. Her türlü kötü uyuyor . Uykusu düzelir inşallah hepimizinkinin bebeğinin .
Valla ben hiç sorunu yaşamamıştım . Hamilelikte dişlerimde sızlama başladı . Doğumdan sonra da bi süre devam etti. Şimdi sızlama hissetmiyorum ama arkada bi yerde çürük başlangıcı var gibi. Hamilelik vücudu yeniler derler bi de . Külliyen yalanmış. Ben çöktüm . Yüzümde kırışıklıklar arttı. Uykusuzluktan gözlerimin altı mor. Cildimde lekeler kaldı . Gözeneklerim büyüdü. Göbeğim dersen gitmiyor zayıf olduğum halde bıngıl bıngılım. Hiç beğenmiyorum kendimi. Özgüvenimi çok düşürdü bu hamilelik ve annelikŞu diş sıkma yüzünden dişlerimde bir sürü sorun çıktı vallahi dikkat edin çocukla diş yaptırmak eziyet aklına bişeyler getie başka şeyler düşün bir şekilde dişini sıkma
Uyudu mu ? Uyuduysa bi kahve yap balkona,bahçeye falan çık bir hava al valla ben de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . En son oyalansın beni bıraksın diye kova ile su verdim eline suyu döktü diye biraz sesimi yükselttim korktuBenim de çok kötü hissettiğim bi sabah. Kızıma gıcık olarak kalktım yataktan . Gece boyu uyandı , 2,5 saat geri uyusun diye uğraştım . Ağlaya ağlaya uyanıyor , memeden bırakınca bağıruyor . Memeyi tekrar verince beni tekmeliyor sinirleniyor . Çok kötü bi geceydi . Kalkar kalkmaz başladı anne gel , otur diyip duruyor. Ağlıyor. Bi çayı zor demledim . O kadar sinirliydimki kızıma kendimi zor tuttum bağırmamak kızmamak için. Sonra vicdan yapacağımı , pişman olacağımı hatırlatıp durdum kendime, dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor .
Bu arada ben de kendimi eskisi gibi güzel hissetmiyorum yani 5 kg falan fazlam kaldı belki de ondan bilmiyorumValla ben hiç sorunu yaşamamıştım . Hamilelikte dişlerimde sızlama başladı . Doğumdan sonra da bi süre devam etti. Şimdi sızlama hissetmiyorum ama arkada bi yerde çürük başlangıcı var gibi. Hamilelik vücudu yeniler derler bi de . Külliyen yalanmış. Ben çöktüm . Yüzümde kırışıklıklar arttı. Uykusuzluktan gözlerimin altı mor. Cildimde lekeler kaldı . Gözeneklerim büyüdü. Göbeğim dersen gitmiyor zayıf olduğum halde bıngıl bıngılım. Hiç beğenmiyorum kendimi. Özgüvenimi çok düşürdü bu hamilelik ve annelik
Benimkide öyle el tutup gezdirme olmadı ama nbişey istediğinde alamıyorsa gelip elimi tutup zorla beni çekiştiryor en çokta kapıya götürüyor dışarı çıkarayım diye onun dışında asla elimi tutmaz dışarıda elini hiç tutamıyorum fırlayıp gidiyorM meraklibirkisi Ben de o kadar oturmuyorum ki nasıl bir şey unuttum resmen, bu aşamadan önce de el tutma ve evin içinde volta atma hastalığı vardı uzunca bir süre, şimdi de uzun zamandır oturuyorum ama yerdeFeryasu senin bebenin el tutma durumu geçti mi ya sen de bu konudan muzdariptin epeydir. Bir de kolu nasıl oldu daha iyi mi alışabildi mi? Sen nasılsın en önemlisi o
Ay iyi diğeri adına çok korkmuştumHahaha yok benim çok fazla görümcem var bu çocuk düşünen benden sonra evlendi daha çocuğu yok
Sorma benimde kendimi fiziksel anlamda hiç iyi hissetmiyorum ruhende hissetmiyorum aslında. Bende 56 kiloyum ama göbeğm kaldı bel bölgem çok kalınlaştı. En çokta dişten dolayı sorun yaşadım bugün yine dişçidrydim kanal tedavisi yapıldı dişime daha bir süre daha gidip geleceğim çocuk olunca öyle zor kiValla ben hiç sorunu yaşamamıştım . Hamilelikte dişlerimde sızlama başladı . Doğumdan sonra da bi süre devam etti. Şimdi sızlama hissetmiyorum ama arkada bi yerde çürük başlangıcı var gibi. Hamilelik vücudu yeniler derler bi de . Külliyen yalanmış. Ben çöktüm . Yüzümde kırışıklıklar arttı. Uykusuzluktan gözlerimin altı mor. Cildimde lekeler kaldı . Gözeneklerim büyüdü. Göbeğim dersen gitmiyor zayıf olduğum halde bıngıl bıngılım. Hiç beğenmiyorum kendimi. Özgüvenimi çok düşürdü bu hamilelik ve annelik
Yapan düşünsün bizene dimi bak biz yapmıyoruz en azından şimdilikAy iyi diğeri adına çok korkmuştum
Şimdi uyuyor valla . Yarım saati yeni geçti uyuyalı. Kahve yapmadan mutfaktaki bulaşığı topladım . Ben hamilelik öncesi sigara içiyordum . Hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım. geçen hafta tekrar başladım emzirdiğim halde . Bu kadar dayanabildim . Sigaramı aldım balkonda oturuyorum . Günde 4-5 tane içiyorum . Emzirdiğim için biraz üzülüyorum içtiğime . Ay hepimiz öyleyiz benim de sesim yükseliyor arada yüzüme noluyor der gibi bakıyor bakışı değişiyor ben de sarılıyorum kucaklayıp o anda . Kafayı yemezsek iyiUyudu mu ? Uyuduysa bi kahve yap balkona,bahçeye falan çık bir hava al valla ben de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . En son oyalansın beni bıraksın diye kova ile su verdim eline suyu döktü diye biraz sesimi yükselttim korktuhemen sarıldık
Çok geçmiş olsun . . Çocukla hastane işleri zor gerçekten . İnşallah sorunsuz geçer sizinSorma benimde kendimi fiziksel anlamda hiç iyi hissetmiyorum ruhende hissetmiyorum aslında. Bende 56 kiloyum ama göbeğm kaldı bel bölgem çok kalınlaştı. En çokta dişten dolayı sorun yaşadım bugün yine dişçidrydim kanal tedavisi yapıldı dişime daha bir süre daha gidip geleceğim çocuk olunca öyle zor ki
Biz anca çocukları okula yazdırınca belki toparlarız . O da belki yaniBu arada ben de kendimi eskisi gibi güzel hissetmiyorum yani 5 kg falan fazlam kaldı belki de ondan bilmiyorum
Benimki de uyudu ben de atıştırdım kahve içiyorum şu an sigara içmeyi ben de çok isterdim ben de hamilelikten sonra bıraktım yani hamileliğin son aylarında bıraktım arada tek tük içiyorum şimdi şu an olsa keyifli giderdiŞimdi uyuyor valla . Yarım saati yeni geçti uyuyalı. Kahve yapmadan mutfaktaki bulaşığı topladım . Ben hamilelik öncesi sigara içiyordum . Hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım. geçen hafta tekrar başladım emzirdiğim halde . Bu kadar dayanabildim . Sigaramı aldım balkonda oturuyorum . Günde 4-5 tane içiyorum . Emzirdiğim için biraz üzülüyorum içtiğime . Ay hepimiz öyleyiz benim de sesim yükseliyor arada yüzüme noluyor der gibi bakıyor bakışı değişiyor ben de sarılıyorum kucaklayıp o anda . Kafayı yemezsek iyi
Çocukla zor olmayan herhangi bir şey var mı? Vallahi ben markete gitmeye korkuyorum arabasında durmuyor yürüyerekte gidemiyoruzÇok geçmiş olsun . . Çocukla hastane işleri zor gerçekten . İnşallah sorunsuz geçer sizin
Aslında iyi dayanmışsın sigara içmemeye keşke başlamasaydınŞimdi uyuyor valla . Yarım saati yeni geçti uyuyalı. Kahve yapmadan mutfaktaki bulaşığı topladım . Ben hamilelik öncesi sigara içiyordum . Hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım. geçen hafta tekrar başladım emzirdiğim halde . Bu kadar dayanabildim . Sigaramı aldım balkonda oturuyorum . Günde 4-5 tane içiyorum . Emzirdiğim için biraz üzülüyorum içtiğime . Ay hepimiz öyleyiz benim de sesim yükseliyor arada yüzüme noluyor der gibi bakıyor bakışı değişiyor ben de sarılıyorum kucaklayıp o anda . Kafayı yemezsek iyi
Ben de kızıma aldığım organik kurabiyeleri yiyorum o beğenmediği içinBenimki de uyudu ben de atıştırdım kahve içiyorum şu an sigara içmeyi ben de çok isterdim ben de hamilelikten sonra bıraktım yani hamileliğin son aylarında bıraktım arada tek tük içiyorum şimdi şu an olsa keyifli giderdi
Bu aralar canım çok istiyor nedense yani 1,5 yıldır aklıma bile gelmiyordu .Aslında iyi dayanmışsın sigara içmemeye keşke başlamasaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?