2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Benim kardeşimin beşik yatağı var 20 senelik onu annem atmamıştı istedim onu koltuğun yanına koyuyorum yere oturuyorum öyle sorun olmuyor koltuğa oturmayalı uzun zaman oldu

Şu diş sıkma yüzünden dişlerimde bir sürü sorun çıktı vallahi dikkat edin çocukla diş yaptırmak eziyet aklına bişeyler getie başka şeyler düşün bir şekilde dişini sıkma

Bizde de öyle canıııım öyle yanımızda diye uyuduğu yok, en fazla yarım saat diyorum ya. O kadar zor ki yani tekrar uykuya döndürmek bazen çok uzun sürüyor. Ben galiba çoğu gece toplam 2-3 saat falan uyuyorum, böyle parçalı parçalı şekillerde

M meraklibirkisi Ben de o kadar oturmuyorum ki nasıl bir şey unuttum resmen, bu aşamadan önce de el tutma ve evin içinde volta atma hastalığı vardı uzunca bir süre, şimdi de uzun zamandır oturuyorum ama yerde Feryasu senin bebenin el tutma durumu geçti mi ya sen de bu konudan muzdariptin epeydir. Bir de kolu nasıl oldu daha iyi mi alışabildi mi? Sen nasılsın en önemlisi o

Şu diş sıkma yüzünden dişlerimde bir sürü sorun çıktı vallahi dikkat edin çocukla diş yaptırmak eziyet aklına bişeyler getie başka şeyler düşün bir şekilde dişini sıkma
Valla ben hiç sorunu yaşamamıştım . Hamilelikte dişlerimde sızlama başladı . Doğumdan sonra da bi süre devam etti. Şimdi sızlama hissetmiyorum ama arkada bi yerde çürük başlangıcı var gibi. Hamilelik vücudu yeniler derler bi de . Külliyen yalanmış. Ben çöktüm . Yüzümde kırışıklıklar arttı. Uykusuzluktan gözlerimin altı mor. Cildimde lekeler kaldı . Gözeneklerim büyüdü. Göbeğim dersen gitmiyor zayıf olduğum halde bıngıl bıngılım. Hiç beğenmiyorum kendimi. Özgüvenimi çok düşürdü bu hamilelik ve annelik

Uyudu mu ? Uyuduysa bi kahve yap balkona,bahçeye falan çık bir hava al valla ben de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . En son oyalansın beni bıraksın diye kova ile su verdim eline suyu döktü diye biraz sesimi yükselttim korktu hemen sarıldık

Bu arada ben de kendimi eskisi gibi güzel hissetmiyorum yani 5 kg falan fazlam kaldı belki de ondan bilmiyorum

Benimkide öyle el tutup gezdirme olmadı ama nbişey istediğinde alamıyorsa gelip elimi tutup zorla beni çekiştiryor en çokta kapıya götürüyor dışarı çıkarayım diye onun dışında asla elimi tutmaz dışarıda elini hiç tutamıyorum fırlayıp gidiyor ben yere uzanıyorum gelip üstüme çıkıyor bazen yanıma yatıyo ama aynı şekilde koltuğa uzansam kıyamet koparıyor ne farkı var bir anlasam

Sorma benimde kendimi fiziksel anlamda hiç iyi hissetmiyorum ruhende hissetmiyorum aslında. Bende 56 kiloyum ama göbeğm kaldı bel bölgem çok kalınlaştı. En çokta dişten dolayı sorun yaşadım bugün yine dişçidrydim kanal tedavisi yapıldı dişime daha bir süre daha gidip geleceğim çocuk olunca öyle zor ki

Şimdi uyuyor valla . Yarım saati yeni geçti uyuyalı. Kahve yapmadan mutfaktaki bulaşığı topladım . Ben hamilelik öncesi sigara içiyordum . Hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım. geçen hafta tekrar başladım emzirdiğim halde . Bu kadar dayanabildim . Sigaramı aldım balkonda oturuyorum . Günde 4-5 tane içiyorum . Emzirdiğim için biraz üzülüyorum içtiğime . Ay hepimiz öyleyiz benim de sesim yükseliyor arada yüzüme noluyor der gibi bakıyor bakışı değişiyor ben de sarılıyorum kucaklayıp o anda . Kafayı yemezsek iyi

Çok geçmiş olsun . . Çocukla hastane işleri zor gerçekten . İnşallah sorunsuz geçer sizin

Benimki de uyudu ben de atıştırdım kahve içiyorum şu an sigara içmeyi ben de çok isterdim ben de hamilelikten sonra bıraktım yani hamileliğin son aylarında bıraktım arada tek tük içiyorum şimdi şu an olsa keyifli giderdi

Aslında iyi dayanmışsın sigara içmemeye keşke başlamasaydın

Ben de kızıma aldığım organik kurabiyeleri yiyorum o beğenmediği için geçen hafta tatilde canım çok istedi bi tane içeyim dedim devamı geldi malesef kocama sabah diyorum uyutamadım kaç saat durduk uykum var sinirliyim diye . Çocuk uyuduğunda yat uyu sen de diyor . Uyunuyor sanki robot gibi kendimi mi kapatıcam nasıl uyucam .uykusuzluktan Ruh gibiyim ama uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…