Ben de koşuya çıkmak istiyorum sabahları sonbaharda öyle bir niyetim vardı bebeğim uyanmadan gidip geleyim diye ama öyle yoruluyorum ki ayaklarım agrıyarak uyanıyorum tüm kaslarım çok ağır sanki dinlenemiyorum da çok iyi yapmışsınız hayatta hersey yoluna girsin şunu bunu yapacağım dememek lazım çünkü her anlamda hersey yolunda olmuyor hep bir şeyler eksikKızlar bunun sonu yok diyerekten bugün spor yapmaya başladım. Her gün kendimi yorgun hissediyorum uykusuzum biraz düzene girsin başlıcam diyordum ama ne uykusuzluk gidiyor ne yorgunluk o yüzden daha fazla ötelemeden başladım. Kilomla ilgili sorunum yok göbeğim gitmesi için uğraşıcam ne yaparsam kardır 1 cm bile önemli
En arka azıları mı çıktıKızlar benim bebeğim bir ay önce şiddetli ishal olmuştu iki hafta sürdü.Bu dönemse ağzındaki tüm dişler patladı hiçbir şekilde yemek ye ek istemiyor o zamandan beri sürekli mama içmek istiyor geceleri mama bir kez içiyordu Suan uyandıkça mama içmek istiyor kahvaltı da yapmak istemiyor mama diye ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım böyle bir durum yaşayan oldu mu
Yok ya girmiyor bir şey bitiyor başka bişey başlıyor düzenli olmasda yapabildiğim kadar yapayım . Aslında en enerjik zamanımız sabah ama işte birisi çocuğa bakacakBen de koşuya çıkmak istiyorum sabahları sonbaharda öyle bir niyetim vardı bebeğim uyanmadan gidip geleyim diye ama öyle yoruluyorum ki ayaklarım agrıyarak uyanıyorum tüm kaslarım çok ağır sanki dinlenemiyorum da çok iyi yapmışsınız hayatta hersey yoluna girsin şunu bunu yapacağım dememek lazım çünkü her anlamda hersey yolunda olmuyor hep bir şeyler eksik
Çok zor olur, ilerlemiş durumda mıYok, Kurban bayramında İstanbul a görümcelere geçtiler, oradan evleri tadilat olunca Malatya ya geçecekler. Bakalım tek yapabilecekler mi? Çünkü kw de alzaymır var
simdi kızımın 10dişimi var 8 dişimi sizce birde sıra azı dişindemi yoksa hangisi cıkardişleri böyle acaba bozukluk varmı ikiz cıktı dişleri azı cıkamadı cok zorlandı
Kıyamam neyden korktu ki acaba bi yeri mi ağrıyordu sancısı felan mı vardıBu gecede çok zor ve kötü geçti bölük bölük toplam 1 saat ya uyudum ya uyumadım. Oğlum çok ağladı bir yeri ağrıdığını düşünmüyorum meme ya da su da istemedi baya ağladı bireyden korktu sanırım öyle geldi bana. Okudum baya evde dolaştırdım biraz ekmek yedirdim belki açtır dedim ama yok her uyuttuğumda hep korkarak uyandı.
Diş ağrısı çektiğimiz zamanlarda sürekli meme istiyor benim oğlumdaKızlar benim bebeğim bir ay önce şiddetli ishal olmuştu iki hafta sürdü.Bu dönemse ağzındaki tüm dişler patladı hiçbir şekilde yemek ye ek istemiyor o zamandan beri sürekli mama içmek istiyor geceleri mama bir kez içiyordu Suan uyandıkça mama içmek istiyor kahvaltı da yapmak istemiyor mama diye ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım böyle bir durum yaşayan oldu mu
Bizim önce azılar sonra köpek dişleri geldi ama peş peşe gelip hepsi birden bitti şuan hepsi çıktı en arka azılaro kaldı onlara da daha var.simdi kızımın 10dişimi var 8 dişimi sizce birde sıra azı dişindemi yoksa hangisi cıkar
Amin canımRabbim şifa versin onunda bebeklerimizden bir farkı yok şuan. Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah
Henüz öyle sürekli yatayım modunda değil ama unutmalar baya baya hızlı ilerliyorÇok zor olur, ilerlemiş durumda mı
Allah yardımcısı olsunHenüz öyle sürekli yatayım modunda değil ama unutmalar baya baya hızlı ilerliyor
hımm bnmki hep karısık cıkardı sıralama ya göre gitmediBizim önce azılar sonra köpek dişleri geldi ama peş peşe gelip hepsi birden bitti şuan hepsi çıktı en arka azılaro kaldı onlara da daha var.
20 aylık olucaz 2 hafta sonra salya bizde de var ve şuan çıkan dişi de yok.hımm bnmki hep karısık cıkardı sıralama ya göre gitmedisimdi alt damaklarını parmaklıo bakalım 12ayından beri salya lı ve huysuz 17aylk olcak bi haftaya
Bizim üstte iki diş var altta iki diş 4 tane de azısimdi kızımın 10dişimi var 8 dişimi sizce birde sıra azı dişindemi yoksa hangisi cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?