2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benim bebeğim bir ay önce şiddetli ishal olmuştu iki hafta sürdü.Bu dönemse ağzındaki tüm dişler patladı hiçbir şekilde yemek ye ek istemiyor o zamandan beri sürekli mama içmek istiyor geceleri mama bir kez içiyordu Suan uyandıkça mama içmek istiyor kahvaltı da yapmak istemiyor mama diye ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım böyle bir durum yaşayan oldu mu

Ben de koşuya çıkmak istiyorum sabahları sonbaharda öyle bir niyetim vardı bebeğim uyanmadan gidip geleyim diye ama öyle yoruluyorum ki ayaklarım agrıyarak uyanıyorum tüm kaslarım çok ağır sanki dinlenemiyorum da çok iyi yapmışsınız hayatta hersey yoluna girsin şunu bunu yapacağım dememek lazım çünkü her anlamda hersey yolunda olmuyor hep bir şeyler eksik

En arka azıları mı çıktı

Yok ya girmiyor bir şey bitiyor başka bişey başlıyor düzenli olmasda yapabildiğim kadar yapayım . Aslında en enerjik zamanımız sabah ama işte birisi çocuğa bakacak

ilk azı dişi kaç aylıkken cıkıo 7gün sonra 17aylık olcagız azı dişleri cıkmadı henüz calgel calpol kullanıyrz gecede sık sık şiddetli aglama ve meme ile uyuma var mslf ısırma huyu cok fazla elimi kolumu yastıgı bile ısırıo

dişleri böyle acaba bozukluk varmı ikiz cıktı dişleri azı cıkamadı cok zorlandı

Eklentiler

• IMG_20250810_140238.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 27
Kıyamam neyden korktu ki acaba bi yeri mi ağrıyordu sancısı felan mı vardı

Diş ağrısı çektiğimiz zamanlarda sürekli meme istiyor benim oğlumda

Bir yeri ağrıdığını düşünmüyorum bişeydem etkilemdi ama gün içinde hep yanındaydım onu korkutacak nbişey de olmamıştı

Bizim önce azılar sonra köpek dişleri geldi ama peş peşe gelip hepsi birden bitti şuan hepsi çıktı en arka azılaro kaldı onlara da daha var.
hımm bnmki hep karısık cıkardı sıralama ya göre gitmedi simdi alt damaklarını parmaklıo bakalım 12ayından beri salya lı ve huysuz 17aylk olcak bi haftaya

Ay kızlar böyle oturup güzel etkinlik yapacağımız birlikte oyun kuracağımız, boyama yapacağımız zamanlarını sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman o evreye geçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…