2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar biz daha 18 ay aşısını vurdurmadık, çok yan etki yapıyor mu?
Biz de vurdurmadık . Hemşire aramıştı geçen hafta ben bi süre vurdurmak istemiyorum dedim. Zamanı geçer dedi . Önemli değil benim için geçsin dedim . Ama gelin boy kilo takibi yapıcaz dedi. Gittiğimde hala yaptırmak istemiyor musun dedi . Şu an istemiyorum dedim bunu müdürlüğü bildirmem gerek dedi red formu imzala o zaman dedi . İmzaladım. Bunu imzalasan da yaptırabilirsin fikrin değişirse gel yapalım dedi.. Şu an zaten yaptıramam hasta diye . Biraz bekleyip öyle yaptırıcam . Ne zaman giderim bilmiyorum

Beniö oğlumda aşo zamanı hastaydı ısrarla aşı yapmak iatedi hemşire zaten menenjit aşısını da geni olmuştuk 3 hafta olmuştu aynı bana da imza almam lazım falan filan dedi doktora gittim hastayken aşı yapılmaz deyince ısrar etmedi daha yeni 18 aylık olmuştu zaten çok ısrwrcılar

Bana da 1 yaş aşısında öyle yapmıştı . Hastaydı , ateşi yoksa yaparız dedi . Şu gün son falan diyordu . Meğerse onlar yaptıkları aşıları müdürlüğe bildirdikleri için son gün falan diyorlarmış . Bi doktora götüreyim öyle gelirim demiştim . Doktor iyileşsin öyle yaptır şu an bağışıklığı zayıf aşı ağır gelir demişti . Hemşireye söyleyince gelecek ay yapalım o zaman dedi 1 ay sonra yaptırmıştım . Sonra ben aile hekimini değiştirdim hemşiresi de değişti tabi . Geleceğim müsait zamanımda diyordum her gün mesaj atıyordu ya da arıyordu bana gün verin diye . Rahatsız oluyordum artık. O an strese girdim imzaladım ben de aramasın diye. İstediğim de gidip yaptırcam .

Onlar da emir kulu, bakanlık da onlara baskı yapıyormuş. . Aşılamasını niye yapmıyorsunuz diye. Ama bu baskı beni rahatsız ettiğinden böyle bi karar aldım o dk imzaladım . İstediğinde yaptırabilirsin diyince.

Kimse kimseyi düşünmüyor cidden herkes sadece işimi yapayım günümü bitireyim paramı alayım

Neden yaptırmak istemedin canım ?

Kızlar benim regl 1 hafta oldu bitmişti 2 gündür lekelenmem var ve regl olacakmış gibi de ağrım var, doktora gittim rahim ağzında yara var dedi korktum biraz, spiral var bende onla ilgili olmuş olabilir dedi ama yine de smear testi yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…