- 16 Mart 2022
- 3.420
- 3.321
- 83
- 33
Evet ya ateşi 40 olduğunda titriyordu kızımda . Panik yapmamaya çalıştım eşim de şehir dışına gitmişti.Bizim geçen aylarda olmuştu şuan iyiyiz çok şükür gribiz sadeve artık böyle hastalıklara şükreder oldum ateş berbat bişey
Evet ya ateşi 40 olduğunda titriyordu kızımda . Panik yapmamaya çalıştım eşim de şehir dışına gitmişti.Bizim geçen aylarda olmuştu şuan iyiyiz çok şükür gribiz sadeve artık böyle hastalıklara şükreder oldum ateş berbat bişey
Kardeşi ve annesi çok destek oluyor heralde ya. Olmasa bile bakıcı tutacak maddi güç var . Öyle olsa ben de yapardımKesin hamile ne bu cesaret diyecem de bence yaşı geçiyor diye koca bulmuşken yapayım dedi heralde
Kardeşi ve annesi çok destek oluyor heralde ya. Olmasa bile bakıcı tutacak maddi güç var . Öyle olsa ben de yapardım.
Biz de vurdurmadık . Hemşire aramıştı geçen hafta ben bi süre vurdurmak istemiyorum dedim. Zamanı geçer dedi . Önemli değil benim için geçsin dedim . Ama gelin boy kilo takibi yapıcaz dedi. Gittiğimde hala yaptırmak istemiyor musun dedi . Şu an istemiyorum dedim bunu müdürlüğü bildirmem gerek dedi red formu imzala o zaman dedi . İmzaladım. Bunu imzalasan da yaptırabilirsin fikrin değişirse gel yapalım dedi.. Şu an zaten yaptıramam hasta diye . Biraz bekleyip öyle yaptırıcam . Ne zaman giderim bilmiyorumKızlar biz daha 18 ay aşısını vurdurmadık, çok yan etki yapıyor mu?
Keşke bizim de ev işlerini yapıcak bi yardımcımız olsa. Yemeğimizi, bulaşığımızı , temizliğimizi halletse . Çocuğa gül gibi bakardık hep ilgilenir oynardıkAynen kafası rahat o konuda
Maşallah sana o süreci yönetmek çok zor Allah tekrar yaşatmasınEvet ya ateşi 40 olduğunda titriyordu kızımda . Panik yapmamaya çalıştım eşim de şehir dışına gitmişti.
Aöıkca dedi zaten yaşım geçiyor diye adamın da çocuğu yok zatenKesin hamile ne bu cesaret diyecem de bence yaşı geçiyor diye koca bulmuşken yapayım dedi heralde
Bizde çok sorun olmadıKızlar biz daha 18 ay aşısını vurdurmadık, çok yan etki yapıyor mu?
Beniö oğlumda aşo zamanı hastaydı ısrarla aşı yapmak iatedi hemşire zaten menenjit aşısını da geni olmuştuk 3 hafta olmuştu aynı bana da imza almam lazım falan filan dedi doktora gittim hastayken aşı yapılmaz deyince ısrar etmedi daha yeni 18 aylık olmuştu zaten çok ısrwrcılarBiz de vurdurmadık . Hemşire aramıştı geçen hafta ben bi süre vurdurmak istemiyorum dedim. Zamanı geçer dedi . Önemli değil benim için geçsin dedim . Ama gelin boy kilo takibi yapıcaz dedi. Gittiğimde hala yaptırmak istemiyor musun dedi . Şu an istemiyorum dedim bunu müdürlüğü bildirmem gerek dedi red formu imzala o zaman dedi . İmzaladım. Bunu imzalasan da yaptırabilirsin fikrin değişirse gel yapalım dedi.. Şu an zaten yaptıramam hasta diye . Biraz bekleyip öyle yaptırıcam . Ne zaman giderim bilmiyorum
Bana da 1 yaş aşısında öyle yapmıştı . Hastaydı , ateşi yoksa yaparız dedi . Şu gün son falan diyordu . Meğerse onlar yaptıkları aşıları müdürlüğe bildirdikleri için son gün falan diyorlarmış . Bi doktora götüreyim öyle gelirim demiştim . Doktor iyileşsin öyle yaptır şu an bağışıklığı zayıf aşı ağır gelir demişti . Hemşireye söyleyince gelecek ay yapalım o zaman dedi 1 ay sonra yaptırmıştım . Sonra ben aile hekimini değiştirdim hemşiresi de değişti tabi . Geleceğim müsait zamanımda diyordum her gün mesaj atıyordu ya da arıyordu bana gün verin diye . Rahatsız oluyordum artık. O an strese girdim imzaladım ben de aramasın diye. İstediğim de gidip yaptırcam .Beniö oğlumda aşo zamanı hastaydı ısrarla aşı yapmak iatedi hemşire zaten menenjit aşısını da geni olmuştuk 3 hafta olmuştu aynı bana da imza almam lazım falan filan dedi doktora gittim hastayken aşı yapılmaz deyince ısrar etmedi daha yeni 18 aylık olmuştu zaten çok ısrwrcılar
Amin canım Allah hiçbirimize yaşatmasın .Maşallah sana o süreci yönetmek çok zor Allah tekrar yaşatmasın
Onlar da emir kulu, bakanlık da onlara baskı yapıyormuş. . Aşılamasını niye yapmıyorsunuz diye. Ama bu baskı beni rahatsız ettiğinden böyle bi karar aldım o dk imzaladım . İstediğinde yaptırabilirsin diyince.Beniö oğlumda aşo zamanı hastaydı ısrarla aşı yapmak iatedi hemşire zaten menenjit aşısını da geni olmuştuk 3 hafta olmuştu aynı bana da imza almam lazım falan filan dedi doktora gittim hastayken aşı yapılmaz deyince ısrar etmedi daha yeni 18 aylık olmuştu zaten çok ısrwrcılar
Kimse kimseyi düşünmüyor cidden herkes sadece işimi yapayım günümü bitireyim paramı alayımBana da 1 yaş aşısında öyle yapmıştı . Hastaydı , ateşi yoksa yaparız dedi . Şu gün son falan diyordu . Meğerse onlar yaptıkları aşıları müdürlüğe bildirdikleri için son gün falan diyorlarmış . Bi doktora götüreyim öyle gelirim demiştim . Doktor iyileşsin öyle yaptır şu an bağışıklığı zayıf aşı ağır gelir demişti . Hemşireye söyleyince gelecek ay yapalım o zaman dedi 1 ay sonra yaptırmıştım . Sonra ben aile hekimini değiştirdim hemşiresi de değişti tabi . Geleceğim müsait zamanımda diyordum her gün mesaj atıyordu ya da arıyordu bana gün verin diye . Rahatsız oluyordum artık. O an strese girdim imzaladım ben de aramasın diye. İstediğim de gidip yaptırcam .
Neden yaptırmak istemedin canım ?Biz de vurdurmadık . Hemşire aramıştı geçen hafta ben bi süre vurdurmak istemiyorum dedim. Zamanı geçer dedi . Önemli değil benim için geçsin dedim . Ama gelin boy kilo takibi yapıcaz dedi. Gittiğimde hala yaptırmak istemiyor musun dedi . Şu an istemiyorum dedim bunu müdürlüğü bildirmem gerek dedi red formu imzala o zaman dedi . İmzaladım. Bunu imzalasan da yaptırabilirsin fikrin değişirse gel yapalım dedi.. Şu an zaten yaptıramam hasta diye . Biraz bekleyip öyle yaptırıcam . Ne zaman giderim bilmiyorum
Evet ya demi, çok iyi olurdu, biz oynarken o da bize kahve yapsa yemek yapsa ohKeşke bizim de ev işlerini yapıcak bi yardımcımız olsa. Yemeğimizi, bulaşığımızı , temizliğimizi halletse . Çocuğa gül gibi bakardık hep ilgilenir oynardık
Hadi ya, ben adamın çocuğu da var sanıyordumAöıkca dedi zaten yaşım geçiyor diye adamın da çocuğu yok zaten
Niye öyle sandın ben bişey mi kaçırdım avabaHadi ya, ben adamın çocuğu da var sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?