2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun ya şu testlerden çok korkuyorum 30 yaşına geldiğim için sağlık ocağından çağırıyorlar tarama testi yapılacakmış kanser için korkuyorum gitmeye o çatala bile çıkarken ne stres yapmıştım

Bugün yine çatala çıkıp muayene oldum, valla benim her seferinde ağrım oluyor çubuk gibi birşeyle bakıyorlar ya ultrasondan, aşırı ağrım oldu

Benim de hamilelikte çok akıntım oluyor diye bakmıştı doktor . Rahim ağzında yara var senin akıntın sıfırlanmaz hiç demişti . Doğumdan sonra gelirsin yarayı yakarız geçer gider demişti . Ama doğumdan sonra rahim kendini onarır ya yara da kendi kendine geçmiş dedi doktor .

Hadi ya kendi kendine geçecek bişey mi acaba ben korktum biraz kötü bişey mi diye, benim de son 1 aydır inanılmaz akıntım var afedersiniz böyle baya sapsarı felan neyden oldu anlamadım

Tum yazdiklarına katiliyorum.Zamaninda evet konusulmustu ve o kadar cok kisi öcü gozuyle bakmistiki banada.Bende aciyorum yeri geliyor yemek icim,yeri geliyor altini degistirken,yeri geliyor ev isi yaparken.Bence burda en onemli sey uzun sure karsisinda birakmamak.Ben youtubedan izletirken onceden reklamsiz uyeligim vardi sirf oglum icin iptal ettim.Birsey izlediginde zaten reklam cikinca maksimum 5 dakika icinde kapandi diye geliyor bana.Hem uzaklasmis oluyor hem o ara baska seye odaklayabiliyorum.Kesintisiz izlettigim sure 10 dakikayi hic gecmez.Ama gun icerisinde toplamda 1 saat bazen izledigi oluyor.Vicdan azabi hic cekmiyorum.Neden derseniz gelisimi yolunda,algisi vergisi yerindeBende insanım ve mukemmel anne asla olamam ki olmayada calismiyorum.

Hadi ya kendi kendine geçecek bişey mi acaba ben korktum biraz kötü bişey mi diye, benim de son 1 aydır inanılmaz akıntım var afedersiniz böyle baya sapsarı felan neyden oldu anlamadım
Rahim ağzı yaradı yapıyormuş akıntıyı . Kendine kendine normalde geçer mi bilmiyorum benimki doğumla beraber geçmişti

Kime göre mükemmel anne olacağız ki. Herkesin mükemmel standart ı çok farklı ama şu ekran vermeyen anneler cidden kendisini aşırı mükemmel sanıyor hep aynı mantık biz başardık kafasındalar. Beniökimde öyle reklam çıkınca ya da istemediği bişey denk geldiğinde yanıma geliyor. Tek sevdiği niloya ve roman şarkıları

Kızlar benim kızımın kulak yanları kafasında döküntüler çıktı . Kırmızı pembe. 6. Hastalık da böyle oluyormuş . Baktım şimdi kızımın hastalık seyri ile aynı . İnfluenza b pozitifti . O da normal gripmiş . Ama ne öksürük ne burun akıntısı bişey olmadı kızımda. Ya test yanlış çıktı ya da grip semptomları sonradan gelcek . Bilemedim.

Bence benim de rahim ağzı yarası önceden vardı . Çünkü ara kanamalarım her ay oluyordu neredeyse . özellikle yumurtlama dönemlerinde oluyordu. Doktor hamilelikte bakınca gördü. Hamilelikte ve doğumdan sonra hiç ara kanama olmadı. Yara iyileştiği için galiba . 1-2 dakikalık bir işlemle yakarız geçer demişti doktor hiç öyle üstünde durmamıştı o zaman da . Smear da inşallah temiz çıkar canın.

çok geçmiş olsun sanki burdan birinin de olmustu 6. Hastalık

Hahahah roman şarkıları mı

Ateş oldu demiştin ya, ateşten sonra da döküntü oluyor canım, ondan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…