- 19 Mayıs 2024
- 3.766
- 2.160
- 53
Geçmiş olsun ya şu testlerden çok korkuyorum 30 yaşına geldiğim için sağlık ocağından çağırıyorlar tarama testi yapılacakmış kanser için korkuyorum gitmeye o çatala bile çıkarken ne stres yapmıştımKızlar benim regl 1 hafta oldu bitmişti 2 gündür lekelenmem var ve regl olacakmış gibi de ağrım var, doktora gittim rahim ağzında yara var dedi korktum biraz, spiral var bende onla ilgili olmuş olabilir dedi ama yine de smear testi yapalım dedi
Öyle düşündüm sadeceNiye öyle sandın ben bişey mi kaçırdım avababence yok ya
Bugün yine çatala çıkıp muayene oldum, valla benim her seferinde ağrım oluyor çubuk gibi birşeyle bakıyorlar ya ultrasondan, aşırı ağrım olduGeçmiş olsun ya şu testlerden çok korkuyorum 30 yaşına geldiğim için sağlık ocağından çağırıyorlar tarama testi yapılacakmış kanser için korkuyorum gitmeye o çatala bile çıkarken ne stres yapmıştım
Yaptırmak istememek değil . Hemşirenin yapalım dediği tarihte yaptırmadım yaniNeden yaptırmak istemedin canım ?
Valla hiç şikayet etmezdim çocuk baktığıma o zamanEvet ya demi, çok iyi olurdu, biz oynarken o da bize kahve yapsa yemek yapsa oh
Benim de hamilelikte çok akıntım oluyor diye bakmıştı doktor . Rahim ağzında yara var senin akıntın sıfırlanmaz hiç demişti . Doğumdan sonra gelirsin yarayı yakarız geçer gider demişti . Ama doğumdan sonra rahim kendini onarır ya yara da kendi kendine geçmiş dedi doktor .Kızlar benim regl 1 hafta oldu bitmişti 2 gündür lekelenmem var ve regl olacakmış gibi de ağrım var, doktora gittim rahim ağzında yara var dedi korktum biraz, spiral var bende onla ilgili olmuş olabilir dedi ama yine de smear testi yapalım dedi
Baktıkları için mi ağrın olduBugün yine çatala çıkıp muayene oldum, valla benim her seferinde ağrım oluyor çubuk gibi birşeyle bakıyorlar ya ultrasondan, aşırı ağrım oldu
Hadi ya kendi kendine geçecek bişey mi acaba ben korktum biraz kötü bişey mi diye, benim de son 1 aydır inanılmaz akıntım var afedersiniz böyle baya sapsarı felan neyden oldu anlamadımBenim de hamilelikte çok akıntım oluyor diye bakmıştı doktor . Rahim ağzında yara var senin akıntın sıfırlanmaz hiç demişti . Doğumdan sonra gelirsin yarayı yakarız geçer gider demişti . Ama doğumdan sonra rahim kendini onarır ya yara da kendi kendine geçmiş dedi doktor .
Regl ağrısı gibi bir ağrım vardı zaten o aletle bakınca daha çok ağrım oldu nefes alamadım resmenBaktıkları için mi ağrın oldu
Tum yazdiklarına katiliyorum.Zamaninda evet konusulmustu ve o kadar cok kisi öcü gozuyle bakmistiki banada.Bende aciyorum yeri geliyor yemek icim,yeri geliyor altini degistirken,yeri geliyor ev isi yaparken.Bence burda en onemli sey uzun sure karsisinda birakmamak.Ben youtubedan izletirken onceden reklamsiz uyeligim vardi sirf oglum icin iptal ettim.Birsey izlediginde zaten reklam cikinca maksimum 5 dakika icinde kapandi diye geliyor bana.Hem uzaklasmis oluyor hem o ara baska seye odaklayabiliyorum.Kesintisiz izlettigim sure 10 dakikayi hic gecmez.Ama gun icerisinde toplamda 1 saat bazen izledigi oluyor.Vicdan azabi hic cekmiyorum.Neden derseniz gelisimi yolunda,algisi vergisi yerindeSana çok net ekran vermeyen annelerin sebeplerini söyleyeceğim. Bu konu bu grupta da konuşuldu ekran vermeyen annelerin söylediği klasik şeyler ev işlerine dahil edin, ağlamasına müsade edin ya da siz ekran verdiğiniz için yemiyor gibi basit şeyler. Bu konu benim için tartışmaya kapalı. Hep diyorum her çocuk zor elbette ama bazıları daha zor. Ekran vermeyen anneler birincisi ve en önemlisi çocupu uysaldır ikna edilmeye yatkındır gel dersin koşa koşa gelir böyke anneler zaten çocuklarıyla evde işte yaparlar. Bulaşık makinesini birlikte boşaltırız ya da dizeriz diyen anneler var mesela bu grupta da yazan oldu hadi dedim ben yanlış yapıyorum denedim üstüne gittim yok benim oğlum kendine zarar veriyor. Komple makinenin içimi çıkarıyor mesela eşyalarla beraber ya da makine açıkken kapağını kapatmaya çalışıyor yani biliyorsundur neler olabileceğini şimdi ben nasıl dahil edeyim ev işine bu sadeve 1 tane basit örnek. Demekki bazı çocuklar yatkın bazıları ne yaparsa yap durmuyor ama o anneler kendileri başardığı şçin biz başaramıyoruz konusuna getiriyorlar ben her şeyi denedim benim çocuğum yeri geliypr ekranda bile durmaz. Çünkü karakteri böyle. İkincisi dediğin gibi destekleri oluyor. Eve birisi gelse benim oğlumda çok mutlu olur onunla vakit geçirmek ister bende 5 dk nefes alırım ama maalesef kapımı çalan yok. Şöyle kuş sütü eksik sofra kur herkes koşa koşa gelir ama yemek içmeye. Keşke benide davet etseler koşa koşa giderimherkesin bebesi ne yiyor ne içiyor yanlış yere bakıyorsun sen buraya gel kendini iyi hissetmek istiyorsan hepimiz aynıyız yemek uzun zamandır düzgün yemiyor ama yinede ufaktan kilo aldı 11 kilo oldı balık yağından dolayı diye düşünüyorum yoksa doğru düzgün yemiyor bazen kaşıkla peşinde gidiyorum ne yerse kardır diye. Uykusu zaten berbat. Kendini kötü hissetme yani yeterince sorumluluklarımız vsr bu kadar oluyor elimizden bu kadar geliyor
Rahim ağzı yaradı yapıyormuş akıntıyı . Kendine kendine normalde geçer mi bilmiyorum benimki doğumla beraber geçmiştiHadi ya kendi kendine geçecek bişey mi acaba ben korktum biraz kötü bişey mi diye, benim de son 1 aydır inanılmaz akıntım var afedersiniz böyle baya sapsarı felan neyden oldu anlamadım
Acaba yaradan dolayı mı o kadar acıdır yoksa acıtan bişey miRegl ağrısı gibi bir ağrım vardı zaten o aletle bakınca daha çok ağrım oldu nefes alamadım resmen
Kime göre mükemmel anne olacağız ki. Herkesin mükemmel standart ı çok farklı ama şu ekran vermeyen anneler cidden kendisini aşırı mükemmel sanıyor hep aynı mantık biz başardık kafasındalar. Beniökimde öyle reklam çıkınca ya da istemediği bişey denk geldiğinde yanıma geliyor. Tek sevdiği niloya ve roman şarkılarıTum yazdiklarına katiliyorum.Zamaninda evet konusulmustu ve o kadar cok kisi öcü gozuyle bakmistiki banada.Bende aciyorum yeri geliyor yemek icim,yeri geliyor altini degistirken,yeri geliyor ev isi yaparken.Bence burda en onemli sey uzun sure karsisinda birakmamak.Ben youtubedan izletirken onceden reklamsiz uyeligim vardi sirf oglum icin iptal ettim.Birsey izlediginde zaten reklam cikinca maksimum 5 dakika icinde kapandi diye geliyor bana.Hem uzaklasmis oluyor hem o ara baska seye odaklayabiliyorum.Kesintisiz izlettigim sure 10 dakikayi hic gecmez.Ama gun icerisinde toplamda 1 saat bazen izledigi oluyor.Vicdan azabi hic cekmiyorum.Neden derseniz gelisimi yolunda,algisi vergisi yerindeBende insanım ve mukemmel anne asla olamam ki olmayada calismiyorum.
spekulumla bakıyorlar bazen. Vajinaya yerleştirip açıyorlar içinde o biraz acıtıyor.Acaba yaradan dolayı mı o kadar acıdır yoksa acıtan bişey mi
Bence benim de rahim ağzı yarası önceden vardı . Çünkü ara kanamalarım her ay oluyordu neredeyse . özellikle yumurtlama dönemlerinde oluyordu. Doktor hamilelikte bakınca gördü. Hamilelikte ve doğumdan sonra hiç ara kanama olmadı. Yara iyileştiği için galiba . 1-2 dakikalık bir işlemle yakarız geçer demişti doktor hiç öyle üstünde durmamıştı o zaman da . Smear da inşallah temiz çıkar canın.Kızlar benim regl 1 hafta oldu bitmişti 2 gündür lekelenmem var ve regl olacakmış gibi de ağrım var, doktora gittim rahim ağzında yara var dedi korktum biraz, spiral var bende onla ilgili olmuş olabilir dedi ama yine de smear testi yapalım dedi
çok geçmiş olsun sanki burdan birinin de olmustu 6. HastalıkKızlar benim kızımın kulak yanları kafasında döküntüler çıktı . Kırmızı pembe. 6. Hastalık da böyle oluyormuş . Baktım şimdi kızımın hastalık seyri ile aynı . İnfluenza b pozitifti . O da normal gripmiş . Ama ne öksürük ne burun akıntısı bişey olmadı kızımda. Ya test yanlış çıktı ya da grip semptomları sonradan gelcek . Bilemedim.
Bana her baktığında o şekilde ağrım oluyor, ama görümcem hiç hissetmedim ağrı demişti, uzun bir çubukla bakıyor alttan içinde çeviriyor bide baya zorlanıyorumAcaba yaradan dolayı mı o kadar acıdır yoksa acıtan bişey mi
Hahahah roman şarkıları mıKime göre mükemmel anne olacağız ki. Herkesin mükemmel standart ı çok farklı ama şu ekran vermeyen anneler cidden kendisini aşırı mükemmel sanıyor hep aynı mantık biz başardık kafasındalar. Beniökimde öyle reklam çıkınca ya da istemediği bişey denk geldiğinde yanıma geliyor. Tek sevdiği niloya ve roman şarkıları
Ateş oldu demiştin ya, ateşten sonra da döküntü oluyor canım, ondan olmasınKızlar benim kızımın kulak yanları kafasında döküntüler çıktı . Kırmızı pembe. 6. Hastalık da böyle oluyormuş . Baktım şimdi kızımın hastalık seyri ile aynı . İnfluenza b pozitifti . O da normal gripmiş . Ama ne öksürük ne burun akıntısı bişey olmadı kızımda. Ya test yanlış çıktı ya da grip semptomları sonradan gelcek . Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?