2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar aramızda e-ticaret işi ile ilgilenen var mı? Şuan çocuğumu bırakıp işe dönmem pek mümkün görünmüyor, özel sektör fazla acımasız saatlerce çalışıp asgari ücret ile çalışıp o yorgunlukla gelip çocuğumla nasıl ilgilenirim bilmiyorum, bu saatten sonra da kpss ile uğraşmak beni korkutuyor daha önce çok çalışıp istediğim puanı alamamıştım, yani kendi işimi yapsam diye düşündüm, şuan günümüzde bir mağaza dükkan açmaktansa internet üzerinden birşeyler yapmak daha kazançlı olur diye düşünüyorum, ne yapsam bilemedim, Trendyol ile de anlaşma yapıp Bebek ürünleri toka giyim vs ile uğraşsam sizce nasıl olur, aramızda yapanlardan da fikir almak isterim

Dolap gibi uygulamalarla kendini bir deneyebilirsin istersen. Böyle şeylerde riskli aslında kendi işin oldupu için çok emek vermen gerekiyor sosyal medyası olsun ürün tedariki vs yine bir işe gider gibi uğraşmak gerekiyor bwbde düşündüm ama girişemedim kendime güvenmiyorum bir yerde pes ederim sonra maddi manevi emeğim çöp olur. Ufaktan bişeyler alıp dolapta bir satmayı dene mesela neler satılır nelere çok intiyaö olur görmek gerekiyor. Birde uygun fiyata bulabilecepin ürünler olması gerekir

Dolapta giymediğim şeyleri koyuyorum bazen ama orda pek satış olmuyor, ben Trendyol üzerinden ve Instagram üzerinden satış yapayım diye düşündüm ama dediğin gibi sonuçta bir emek verecez maddi manevi ve satış olmazsa herşey çöp olacak, bir bütçe ona ayırmak istiyorum ama ya olmazsa ya tutmazsa diye de düşünüyorum hani olsa da olur olmasa da olur diye riske girerek bir girişeyim diyorum ama ortaya koyduğum sermayeyi kaybedersem de hem ben üzülürüm hemde eşimin dilinden kurtulamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…