2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Allah korusun hepsini ya sağsalim büyütelim

Osman doktor da bu aylarda çocuk 10-12 saat uyanmadan uyuyabilir diyor . Var mı öyle çocuk ya. Belki 10 çocukta biri öyledir.
Osman gönülal'ın bazen söylediklerini anlayamıyorum, uyku konusunda sürekli uyanıyorsa illa bir durum vardır diyor, bazen benim oğlum hiç bir sıkıntısı yokken alışkanlıktan 3 4 kere kalkıyor gece

Osman gönülal'ın bazen söylediklerini anlayamıyorum, uyku konusunda sürekli uyanıyorsa illa bir durum vardır diyor, bazen benim oğlum hiç bir sıkıntısı yokken alışkanlıktan 3 4 kere kalkıyor gece
Ben de buna katılıyorum, hiçbir sorunu olmadığına emin olduğum zamanlarda da aynı. Her gün kalkıyor kesinlikle

Ben de buna katılıyorum, hiçbir sorunu olmadığına emin olduğum zamanlarda da aynı. Her gün kalkıyor kesinlikle
Osman hocanın söylediğine göre illa bir problem olması lazımmış, geçen sene çok kafama takıyordum o ara çok minikti bebeğim niye çok kalkıyor kesin birşeyi var diyordum ama yok bazen hiç bir sorun olmadığı halde kalkıyor en iyi ihtimal 3 4 kere yani

Ay mucize kaç saat uyudu kesintisiz
Ya 3-4 ay önceydi heralde 9 saat uyumuştu biz şok tabi bu arada ben hastayım diye iki gün içeride odada yattım eşim bebişle birlikte yattı ben odada yatmama rağmen kendi kendime sabaha kadar on kez falan uyandım alışkanlık olmuş

Bu yaşta öyle uykusu bırakılmaz herhalde demi yani uyanalı 5 saat oldu hep bu saatlerde uyur yarım saattir sallıyorum bağırıyor sadece cin gibi

Ya bilmiyorum ilk defa geleceğim birkaç yere gideyim dedim ama oğlum bebek arabasında duran bir çocuk değil, çok zorlanırım diye düşünüyorum
Sultanahmet, topkapı sarayı, yerebatan sarnıcı, gülhane parkı bunlar birbırıne yakın yerler, hem ramazanda degıl çok kalabalık degıldr buralar şimdi

Evet alışkanlık oldu gerçekten bizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…