- 4 Ağustos 2022
- 7.057
- 3.096
- 123
Evet ya vallahi kız için çok üzüldüm, daha küçükler gerçekten ama kaçarak evlenmişler bide kız ailesi ile de şuan konuşmuyor, adamda terketti gitti boşandılar, daha kadının arkasından bunu diyorAy yok artık çocuklar bence onlar daha ya aynen öyle çocukluğumuzdan beri sevgiliyiz demesini biliyorlardı şimdi bunu mu diyormuş terbiyesiz
Erkeklerden nefret ediyorum böyle şeyler duydukçaEvet ya vallahi kız için çok üzüldüm, daha küçükler gerçekten ama kaçarak evlenmişler bide kız ailesi ile de şuan konuşmuyor, adamda terketti gitti boşandılar, daha kadının arkasından bunu diyor
Vallahi öyle, çoğuda böyle bence, çirkinleşiyorlarErkeklerden nefret ediyorum böyle şeyler duydukça
Bak deme böyle şeyler adetim de gecikti dedin sen test yapmadın mıKızlar midem çok fena, ne iyi gelir mide ekşimesin?
Yok korkuyorum da kız ondan değil sanırım akşam patatesli börek yedim ondan olduBak deme böyle şeyler adetim de gecikti dedin sen test yapmadın mı
Baharat varsa yakmış olabilir evetYok korkuyorum da kız ondan değil sanırım akşam patatesli börek yedim ondan oldu
Aynen bir talcid içtim sanki geçti gibiBaharat varsa yakmış olabilir evet
Canım emin olmadan öyle ilaç falan içmesen mi acaba? Ne olur ne olmazAynen bir talcid içtim sanki geçti gibi
İnşallah benimde öyle olur ya emzik konusunda çok korkuyorum çünkü. Çok tuhaf tepkileri var bazen beni hem şaşırtıyor hem korkutuyorM meraklibirkisi benim miniko da emziği bir anda kendi kendine bıraktı öyle. Sadece geceleri ağladığında verirdim, dalınca ya kendi atardı ya da biz çıkarırdık ağzından. 1 yaşında birden bire bırakası geldi, geceleri işimi kolaylıyordu bir anda reddetmeye başladı sonra da hiç almadı ağzına emzik
Bence fırsata çevirmelisin, bırakma zamanları da geldi nasılsa sana da iyi olurİnşallah benimde öyle olur ya emzik konusunda çok korkuyorum çünkü. Çok tuhaf tepkileri var bazen beni hem şaşırtıyor hem korkutuyor
Hamileyken de çok mide yanmam oluyordu o ara doktor bu ilacı vermişti hamilelikte de kullanılıyor aslındaCanım emin olmadan öyle ilaç falan içmesen mi acaba? Ne olur ne olmaz
Acayip iyi olurBence fırsata çevirmelisin, bırakma zamanları da geldi nasılsa sana da iyi olurBir maddeyi elemiş olursun en azından listemizden
Ay ben emzirmeme rağmen rahat diye evde emzirme sütyenlerini takıyorum halaKızlar bu arada sütyenlerim berbat durumda emzirme bitse de hepsini çöpe atsamzaten çoğunu attm 3 tane falan kaldı onlarda sonları oynuyor yeni de almak istemiyorum emzriyoeum hala diye çekiştiriyor yine kötü oluyor
Ben onları bırakalı çok oldu ya çıplak gibi hissediyorum kendimiAy ben emzirmeme rağmen rahat diye evde emzirme sütyenlerini takıyorum hala
Bende öyle hissediyordum başta sonra alıştımBen onları bırakalı çok oldu ya çıplak gibi hissediyorum kendimi
pentininki normal sütyen gibi yaBen onları bırakalı çok oldu ya çıplak gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?