- 4 Eylül 2024
- 364
- 219
- 23
- 33
Tuvalet eğitimi tamamlandı

Düşündükçe fenalaşıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ya çok zor geliypr bana şuanTuvalet eğitimi tamamlandı
Düşündükçe fenalaşıyorum![]()
Balık yağı veriyor musun? Aşırı hareketliler ya nasıl kilo alsınlar ki. Benimki 6 7 ay aynı kiloda maldı daha geçen ay 11 kiloyu gördük ama bu aralar yine yemiyor inşallah vermemiştir bugün bir tartayımbu çocuk bir yaş dönemlerinde benim kızımdan zayıftı . Benim kız 10 kiloda kaldı . Maşallah iyi toparlamış 11 kiloyu geçmiş . 5 ay sonra 2 yaş olacağız .Benimki sanmıyorum 5 ayda 1 kilo alamaz gibi
![]()
Hazır böyleyken bıraksa bi işten kurtulmuş olursunKızlar oğlum dün gece uyandı emzik verdim istemedi bunu daha öncede yapmıştı ama çok zor uyuttuğum bir gündü öğle uykusu yapmamıştı dedim heralde uyku sersemi anlamadı emziği ondan yaptı çünkü benimki emziğie aşırı düşkün memeden dahs çok. Dün gece emziği gördükçeağladı bende kaldırdım tabi yine sabaha karşı almış emmiş. Gündüz emziksiz asla durmaz doğru düzgün emmiyor zaten ağzına alıp çiğniyor sürekli koparıyor çöpe atıyorum. Şimdi öğle uykusuna yattı yine emzik istemedi bana verdi zorla. Çol garip değil mi uyanınca emzik için ağlayacak ama bırakmış da deeğil
Hastalanınca 300-400 gram kadar gitti 3 hastalık döneminde toplamda 1 kiloya yakın gitti. Veriyorum ama düzenli değil aklıma geldikçe . Bazen haftada 1 bazen 2 güne bir . Bazen gidiyor iştahları nedense . Benimki de öyle . Güzel yediği de oluyor hiçbir şey yemediği de . Dün 1 saat yürüttüm dışarıda parka götürdüm gezdirdim . Anneme gittik orda 1,5 kase tarhana çorbası yedi ekmekle . kıtlıktan çıkmış gibi hiç öyle çok yememişti . Yorulunca acıkmışBalık yağı veriyor musun? Aşırı hareketliler ya nasıl kilo alsınlar ki. Benimki 6 7 ay aynı kiloda maldı daha geçen ay 11 kiloyu gördük ama bu aralar yine yemiyor inşallah vermemiştir bugün bir tartayım
Bende öyle düşündüm ama uyanır uyanmaz emziği arıyor gece de emzik yok diye ekstra uyandı çok gazla aplamadı ama zor uyudu her seferinde bir boşluk hissediyor galibaHazır böyleyken bıraksa bi işten kurtulmuş olursun
Benimkinin eline elma şeftali falan versem yer ama döke saça ve her yere ağzını ellerini sürüyor kesip mama sandalyesine koysam direk ağlar yemez. Huyuja gitmek istiyorum bazen sırf yesin diye ama bir dünya iş çıkarıyor. Benimki bazen görüöceme gittiğimde ben yanından gidiyorum başkasından yiyor öyle ama benimde çevremde kimse yok işte belki arada böyle gidip birilerine versem yiyecek çocukHastalanınca 300-400 gram kadar gitti 3 hastalık döneminde toplamda 1 kiloya yakın gitti. Veriyorum ama düzenli değil aklıma geldikçe . Bazen haftada 1 bazen 2 güne bir . Bazen gidiyor iştahları nedense . Benimki de öyle . Güzel yediği de oluyor hiçbir şey yemediği de . Dün 1 saat yürüttüm dışarıda parka götürdüm gezdirdim . Anneme gittik orda 1,5 kase tarhana çorbası yedi ekmekle . kıtlıktan çıkmış gibi hiç öyle çok yememişti . Yorulunca acıkmış3 gündür öyle yürütüyorum yolda.
Benimki temmuz ayında emziği böyle bıraktı sın 1 ay aşırı düşkündü emziğe ama ben azaltmaya çalışıyordum sadece uyurken vermeye çalışıyordum sonra bir anda uyurken verdiğimde kıyametleri kopardı şimdi unuttu geçen gördü verdim emmeyi bilmiyor ısırıyorKızlar oğlum dün gece uyandı emzik verdim istemedi bunu daha öncede yapmıştı ama çok zor uyuttuğum bir gündü öğle uykusu yapmamıştı dedim heralde uyku sersemi anlamadı emziği ondan yaptı çünkü benimki emziğie aşırı düşkün memeden dahs çok. Dün gece emziği gördükçeağladı bende kaldırdım tabi yine sabaha karşı almış emmiş. Gündüz emziksiz asla durmaz doğru düzgün emmiyor zaten ağzına alıp çiğniyor sürekli koparıyor çöpe atıyorum. Şimdi öğle uykusuna yattı yine emzik istemedi bana verdi zorla. Çol garip değil mi uyanınca emzik için ağlayacak ama bırakmış da deeğil
Bazen kendi kendine bırakıyorlarmış umarım öyle olur kolaycaKızlar oğlum dün gece uyandı emzik verdim istemedi bunu daha öncede yapmıştı ama çok zor uyuttuğum bir gündü öğle uykusu yapmamıştı dedim heralde uyku sersemi anlamadı emziği ondan yaptı çünkü benimki emziğie aşırı düşkün memeden dahs çok. Dün gece emziği gördükçeağladı bende kaldırdım tabi yine sabaha karşı almış emmiş. Gündüz emziksiz asla durmaz doğru düzgün emmiyor zaten ağzına alıp çiğniyor sürekli koparıyor çöpe atıyorum. Şimdi öğle uykusuna yattı yine emzik istemedi bana verdi zorla. Çol garip değil mi uyanınca emzik için ağlayacak ama bırakmış da deeğil
Benimki çok nadir emiyor ya son emzikleri hep kopardı attık. İnşallah nöyle bırakır uykusuda iyileşir belki.bu sayedeBenimki temmuz ayında emziği böyle bıraktı sın 1 ay aşırı düşkündü emziğe ama ben azaltmaya çalışıyordum sadece uyurken vermeye çalışıyordum sonra bir anda uyurken verdiğimde kıyametleri kopardı şimdi unuttu geçen gördü verdim emmeyi bilmiyor ısırıyor![]()
Zamanı gelince kendi kendine bırakır diyorlardı zaten bana ama ben oğluma hiç güvenmiyorumBazen kendi kendine bırakıyorlarmış umarım öyle olur kolayca
Meme emmiyor , emzik emmiyor ama geceleri 5 kez falan uyanıyorBenimki çok nadir emiyor ya son emzikleri hep kopardı attık. İnşallah nöyle bırakır uykusuda iyileşir belki.bu sayede
Ay yok artık çocuklar bence onlar daha ya aynen öyle çocukluğumuzdan beri sevgiliyiz demesini biliyorlardı şimdi bunu mu diyormuş terbiyesizKızlar şu fenomen olan güven elvanı takip eden var mı? Ya boşandılar eski eşi şimdi yazmış ki böyle bir kadın çocuklarımın annesi olduğu için her gün lanet ediyorum demiş ay nasıl insan bunu söyler çok üzüldümkadın çocuklarına çok güzel bakıyor ne suçu varda böyle ağır konuştu bir insan bir anneye bunu der mi hele ki yıllarını verdiğin eşin demiş bunu
Sdn söyleyince baktım kim diye hiç tanımıyorum ilk kez gördümKızlar şu fenomen olan güven elvanı takip eden var mı? Ya boşandılar eski eşi şimdi yazmış ki böyle bir kadın çocuklarımın annesi olduğu için her gün lanet ediyorum demiş ay nasıl insan bunu söyler çok üzüldümkadın çocuklarına çok güzel bakıyor ne suçu varda böyle ağır konuştu bir insan bir anneye bunu der mi hele ki yıllarını verdiğin eşin demiş bunu
Karnı mı acıkıyorMeme emmiyor , emzik emmiyor ama geceleri 5 kez falan uyanıyor![]()
Bilmiyorum ki dün eşim dua açtı 3 saat uyanmadan uyudu ben şokKarnı mı acıkıyor![]()
Ay maşallah ya hangisini açtınız YouTube dan mıBilmiyorum ki dün eşim dua açtı 3 saat uyanmadan uyudu ben şoksabaha kadar dua ile uyuduk öncesinde 5 kez kalkmıştı