• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ay yok artık çocuklar bence onlar daha ya aynen öyle çocukluğumuzdan beri sevgiliyiz demesini biliyorlardı şimdi bunu mu diyormuş terbiyesiz
Evet ya vallahi kız için çok üzüldüm, daha küçükler gerçekten ama kaçarak evlenmişler bide kız ailesi ile de şuan konuşmuyor, adamda terketti gitti boşandılar, daha kadının arkasından bunu diyor

M meraklibirkisi benim miniko da emziği bir anda kendi kendine bıraktı öyle. Sadece geceleri ağladığında verirdim, dalınca ya kendi atardı ya da biz çıkarırdık ağzından. 1 yaşında birden bire bırakası geldi, geceleri işimi kolaylıyordu bir anda reddetmeye başladı sonra da hiç almadı ağzına emzik 😁

M meraklibirkisi benim miniko da emziği bir anda kendi kendine bıraktı öyle. Sadece geceleri ağladığında verirdim, dalınca ya kendi atardı ya da biz çıkarırdık ağzından. 1 yaşında birden bire bırakası geldi, geceleri işimi kolaylıyordu bir anda reddetmeye başladı sonra da hiç almadı ağzına emzik 😁
İnşallah benimde öyle olur ya emzik konusunda çok korkuyorum çünkü. Çok tuhaf tepkileri var bazen beni hem şaşırtıyor hem korkutuyor🤣

İnşallah benimde öyle olur ya emzik konusunda çok korkuyorum çünkü. Çok tuhaf tepkileri var bazen beni hem şaşırtıyor hem korkutuyor🤣
Bence fırsata çevirmelisin, bırakma zamanları da geldi nasılsa sana da iyi olur 😁 Bir maddeyi elemiş olursun en azından listemizden 😁😁😁

Kızlar bu arada sütyenlerim berbat durumda emzirme bitse de hepsini çöpe atsam🤣🤣 zaten çoğunu attm 3 tane falan kaldı onlarda sonları oynuyor yeni de almak istemiyorum emzriyoeum hala diye çekiştiriyor yine kötü oluyor 🤣

Kızlar bu arada sütyenlerim berbat durumda emzirme bitse de hepsini çöpe atsam🤣🤣 zaten çoğunu attm 3 tane falan kaldı onlarda sonları oynuyor yeni de almak istemiyorum emzriyoeum hala diye çekiştiriyor yine kötü oluyor 🤣
Ay ben emzirmeme rağmen rahat diye evde emzirme sütyenlerini takıyorum hala 😂

Bizimki yine bu gecede 10 kez falan uyandı heralde derdi neyse çocuğumun yani şöyle uyanıyor sallıyorum 3 dakkada geri dalıyor uyumaya

Back
X