- 19 Mayıs 2024
- 3.923
- 2.238
- 53
Bebde buna katılıyorum. Bazen çıkarıyorum bende sokakta dolandırıyorum ama en fazla 20 dk dayanabiliyorum evden de çok uzaklaşamıyorum nerede krize gireceği belli olmuyorKızımı geçen hafta 1-2 saat yolda yürüttüm , parka falan götürdüm gece uyanma sayısı 3-4 e düşmüştü. Dün dışarı çıkarmadım . Gece saat 5e kadar 5 kez uyandı . 5ten sonra da 15 dk ya bir kalktı kalktı oturdu saat 8 e kadar düzgün dalmadı . Sanırım yormam gerekiyor uykularını uzatabilmek için. Ama yolda yürütmek de çok zor oluyor . Duruyor bekliyor gözüne bişey takılıyor , çömelip bekliyor . Çömelip 2-3 dk oturuyoruz devam ediyoruz . Arada kucaklıyorum , indiriyorum derken ben daha çok yoruluyorum . Sabah 10da çıkardım 1,5 saat dolandık geldik . Uyuttum az önce bakalım ne kadar uyucak. Çıkartabilirsem bi de akşam üzeri çıkartırım
Ben hiç bir şeyi engelleyemiyorum yaEngelliyorum tencerelerin kapakları cam çünkü kırılır bir yerine gelir metal olsa sırf dursun ağlamasjn diye izin verirdim. Yada kapaklarını başka yere koymak lazım aslında şuan aklıma geldi.bir de bunu deneyeyim tencerelere çok takıntılı mutlaka saat başı gider bakar dolaba
Aaa evet aslında yerim olsa mantıklıymışMutfakta en alt çekmeceye oyuncak doldurdum ben . Tencereleri yukarı koydum. Alt Dolap kısmına da plastikleri Çelik kapları koydum indiriyor bazen . İndirmekten sıkıldı şu sıra galiba oynamıyor pek oralarla.
Benimkide öyle anlık kaçıyor içeriye ben işe dalınca yine geliyor o an çok sinirleniyorum ama şuan düşününce çok komiklerBen hiç bir şeyi engelleyemiyorum yabeni hiç umursamıyor
Oy 1,5 saat gezmek bence büyük başarı ya ben 30. Dkkada dönüyorıumKızımı geçen hafta 1-2 saat yolda yürüttüm , parka falan götürdüm gece uyanma sayısı 3-4 e düşmüştü. Dün dışarı çıkarmadım . Gece saat 5e kadar 5 kez uyandı . 5ten sonra da 15 dk ya bir kalktı kalktı oturdu saat 8 e kadar düzgün dalmadı . Sanırım yormam gerekiyor uykularını uzatabilmek için. Ama yolda yürütmek de çok zor oluyor . Duruyor bekliyor gözüne bişey takılıyor , çömelip bekliyor . Çömelip 2-3 dk oturuyoruz devam ediyoruz . Arada kucaklıyorum , indiriyorum derken ben daha çok yoruluyorum . Sabah 10da çıkardım 1,5 saat dolandık geldik . Uyuttum az önce bakalım ne kadar uyucak. Çıkartabilirsem bi de akşam üzeri çıkartırım
Benim mutfak eşyam az galiba ya. Bi tane de erzaklar için dolap aldım mutfakta köşeye koydum bakliyat makarna Baharat falan hep ona doldurdum. Kapağı ağır kaydırmalı . Ben zor açıyorum. Kızım açamıyor . Arada tutturuyor aç diye. Açınca içinden bişeyler döküyor. İş çıkartıyor banaYerim olsaydı bende baya değişiklik yapardım ama ötle çok dolabım yok aslında dolap yeterli ama inanılmaz eşya almışım çeyiizme çoğu şeyi unutup bir daha almışım bir ayıklasam da kurtulsamama yaptığın mantıklıymış. Çekmecede oyuncak görünce geri mi kapatıyor yoksa çıkarıp bakıyor mu
Benimki bisikletini severdi . Geçen hafta binmek istemedi. Bakayım ne kadar yürüyebilcez diye başladık . Bisikletsiz bebek arabasız gezmeye . Şu an alıştığı için hiç binmek istemiyor . Ben de çok çekiştiriyorum ya. Ama benimki şükür tutmak istiyor elimi. Tutmak istememesi ne zaman gelecek Allah bilir . Bi anda değişiveriyor . Bi de kız çocuk erkek çocuk farkı galiba . Benimki arabalara bakıp düt düt diyip geçiyor . Kedi gördüyse yürümek istemiyor . Arada kaka diyor çömeliyor .Bebde buna katılıyorum. Bazen çıkarıyorum bende sokakta dolandırıyorum ama en fazla 20 dk dayanabiliyorum evden de çok uzaklaşamıyorum nerede krize gireceği belli olmuyorasla elimi tutmuyor sürekli çekiştiriyorum kolu çıkacak diye korkuyorum artıl. Her binanın önünde duruyor merdivenlerine çıkmak istiyor merdiven bitiriyor arabalara koşuyor kapılarını aömaya çalışıyor artıl dayanamıyorum eve dönüyorum
zorlandım ben deOy 1,5 saat gezmek bence büyük başarı ya ben 30. Dkkada dönüyorıumhatta artık onu da gözüm yemiyor
Valla geçen hafta arabada bir işim vardı o da yanımda duruyordu ben onu hallederken kafamı çevirdiğim anda yola fırladı benimki onu tutayım derken ben düştüm şu an dizlerim yara dudağım patladı o yüzden öyle elini tutup yürümeye ben cesaret edemem ki zaten elimi de tutmaz ancak böyle sitede falan gezebilirimzorlandım ben deödüm kopuyor evden uzaktayken ağlarsa kucak isterse diye .
Pek izin vermiyorum bazen bir iş yapıyorsam gelip döküyor sesimi çıkarmıyorum, dün bende oyuncak dolabını topladım geldi 2 sepeti direk tuttuğu gibi boşalttı bende izin vermedim kucağıma aldım çıkardım kapıyı kapattım inanılmaz bir krize girdiKızlar siz çekmeceleri falan boşaltmasına müsade ediyor musunuz yoksa ben mi beceriksizim bu konuda yani dün tencerelerin olduğu çekmeceyi belki 4 kez boşalttı bende 4 kez topladım
Gerçekten yürütmek çok zor oluyor, durup herşeye bakıyorlar 10 dklık yol 1 saat sürüyorKızımı geçen hafta 1-2 saat yolda yürüttüm , parka falan götürdüm gece uyanma sayısı 3-4 e düşmüştü. Dün dışarı çıkarmadım . Gece saat 5e kadar 5 kez uyandı . 5ten sonra da 15 dk ya bir kalktı kalktı oturdu saat 8 e kadar düzgün dalmadı . Sanırım yormam gerekiyor uykularını uzatabilmek için. Ama yolda yürütmek de çok zor oluyor . Duruyor bekliyor gözüne bişey takılıyor , çömelip bekliyor . Çömelip 2-3 dk oturuyoruz devam ediyoruz . Arada kucaklıyorum , indiriyorum derken ben daha çok yoruluyorum . Sabah 10da çıkardım 1,5 saat dolandık geldik . Uyuttum az önce bakalım ne kadar uyucak. Çıkartabilirsem bi de akşam üzeri çıkartırım
Kız vallahi bende çeyizime bir sürü şey almışım, bazılarını fazla fazla almışım bide, sığmadı diye bazıları annemde, bazen diyorum bardaklar tabaklar biraz kırılsa da yenilerine yer açılsınYerim olsaydı bende baya değişiklik yapardım ama ötle çok dolabım yok aslında dolap yeterli ama inanılmaz eşya almışım çeyiizme çoğu şeyi unutup bir daha almışım bir ayıklasam da kurtulsamama yaptığın mantıklıymış. Çekmecede oyuncak görünce geri mi kapatıyor yoksa çıkarıp bakıyor mu
Aynısı gerçekten ben topluyorum o gözümün içine bakarak boşaltıyorPek izin vermiyorum bazen bir iş yapıyorsam gelip döküyor sesimi çıkarmıyorum, dün bende oyuncak dolabını topladım geldi 2 sepeti direk tuttuğu gibi boşalttı bende izin vermedim kucağıma aldım çıkardım kapıyı kapattım inanılmaz bir krize girdi
Bende de vae o his galiba anne olunca yükleniyorBenimki bisikletini severdi . Geçen hafta binmek istemedi. Bakayım ne kadar yürüyebilcez diye başladık . Bisikletsiz bebek arabasız gezmeye . Şu an alıştığı için hiç binmek istemiyor . Ben de çok çekiştiriyorum ya. Ama benimki şükür tutmak istiyor elimi. Tutmak istememesi ne zaman gelecek Allah bilir . Bi anda değişiveriyor . Bi de kız çocuk erkek çocuk farkı galiba . Benimki arabalara bakıp düt düt diyip geçiyor . Kedi gördüyse yürümek istemiyor . Arada kaka diyor çömeliyor .yürütürken ben korkuyorum ya birisi alıp kaçarsa , elini bıraksam kayboluverirse diye . Allah korusun ya. Binbir türlü şey geliyor aklıma
Ay canım ya çok geçmiş olsun tek başına bir iş halletmek çok zor çocuklaValla geçen hafta arabada bir işim vardı o da yanımda duruyordu ben onu hallederken kafamı çevirdiğim anda yola fırladı benimki onu tutayım derken ben düştüm şu an dizlerim yara dudağım patladı o yüzden öyle elini tutup yürümeye ben cesaret edemem ki zaten elimi de tutmaz ancak böyle sitede falan gezebilirim
Of çok kötü olmuş geçmiş olsun canımValla geçen hafta arabada bir işim vardı o da yanımda duruyordu ben onu hallederken kafamı çevirdiğim anda yola fırladı benimki onu tutayım derken ben düştüm şu an dizlerim yara dudağım patladı o yüzden öyle elini tutup yürümeye ben cesaret edemem ki zaten elimi de tutmaz ancak böyle sitede falan gezebilirim
Evet maalesef, her yaptıklarına da tamam dersek oho yandıkAynısı gerçekten ben topluyorum o gözümün içine bakarak boşaltıyor♀ evet iş yapacağım zaman oynadığında bende bir şey demiyorum ama normal zamanda yapınca çok yorucu oluyor
Kırılsada yer açılacak gibi değil benim ya çok pişmanım bu kadar eşya aldığıma niz eşimle uzun süre görüştük ama pandemi girdi araya o yüzden evlilik işimi çok hızlı hallettik kasımda istediler beni martta evlendik 4 ay sürdü toplam bende o aceleyle hiç bişey almamıştım kendime hızlı hızlı ne beğendiysem sipariş ettim çalışıyordum vaktim yoktu sadece yemek takımım bile 2 tane 12 kişilik var 2 tane 6 kişilik var bardakları söylemiyorum çeşit çeşit ne kafayla almışım acabaKız vallahi bende çeyizime bir sürü şey almışım, bazılarını fazla fazla almışım bide, sığmadı diye bazıları annemde, bazen diyorum bardaklar tabaklar biraz kırılsa da yenilerine yer açılsın
Gerçekten çocukla yapılan her iş çok zor bence de yani markete gitmek bile zorAy canım ya çok geçmiş olsun tek başına bir iş halletmek çok zor çocukla
Aa çok geçmiş olsun . Benimki tutuyor elimi . Ama nereye kadar bilmiyorum . Aniden huy değiştiriveriyor . Bisiklette gitmeyi severdi mesela geçen haftaya kadar. Birden sevmemeye başladı .Valla geçen hafta arabada bir işim vardı o da yanımda duruyordu ben onu hallederken kafamı çevirdiğim anda yola fırladı benimki onu tutayım derken ben düştüm şu an dizlerim yara dudağım patladı o yüzden öyle elini tutup yürümeye ben cesaret edemem ki zaten elimi de tutmaz ancak böyle sitede falan gezebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?