- 17 Nisan 2023
- 2.817
- 1.899
- 63
- 32
Ay sen ciddisin ya ben bir an sinirle söyledin diye düşünmüştümKızlar gerçekten ben ne yapacağımı bilemiyorum inanılmaz bir çıkmazdayım ayrılmak istiyorum açıkçası, ayrılırsam bir iş bulmam ve işe girmem lazım annem çocuğuma bakar ama bu durumda evladımın da düzeni bozulacak, ben eşyalarımı kendime ve çocuğa ait olan herşeyi toplayıp aileme mi geçsem yoksa eşime evden gitmesini mi söylesem, evde oturmaya devam edersem kirayı faturaları ödemek of bilmiyorum nasıl yapacağım bir çıkmazdayım nefes alamıyorum artık yutkunamıyorum

Dün gece yine zirve bir gece geçirdik, şu cümleyi geri alman şöyle bir geceye bakarrrr
 Dün gece yine zirve bir gece geçirdik, şu cümleyi geri alman şöyle bir geceye bakarrrr  yanlışlıkla olursa olsun diyorum başka türlü.bile isteye yapamam yani.  Hala adet olmadım mesela 4 gün geçti stres yapmıyorum ama eşim dk başı sorıyor olmadın mı olmadın mı diye sanki o kafar derdi sıkıntıyı kendi çekti
 yanlışlıkla olursa olsun diyorum başka türlü.bile isteye yapamam yani.  Hala adet olmadım mesela 4 gün geçti stres yapmıyorum ama eşim dk başı sorıyor olmadın mı olmadın mı diye sanki o kafar derdi sıkıntıyı kendi çekti