2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Oğlum kendi kendine uyumuyor. Beraber yatıyoruz.bebekliginde beri saçımı okşayarak mama yer 30dksonra uyur .1yasinda sonra şimdiye kadar 5kere kendi kendine uyudu.bensiz yatamiyor. Babasına yanına gitmiyor

Oğlum kendi kendine uyumuyor. Beraber yatıyoruz.bebekliginde beri saçımı okşayarak mama yer 30dksonra uyur .1yasinda sonra şimdiye kadar 5kere kendi kendine uyudu.bensiz yatamiyor. Babasına yanına gitmiyor
Yani kendi kendine uyuyan dediğim dediğin gibi yanına yatıp uyumak yine iyiymiş 30 dk

Kızlar benim oğlana ben dis fircalama rutini olusturamadım cunku fircayi dişleri disinsa her yere suruyordu tahammulum kalmadi.Ama gecenlerde bi baktim sanki arka dislerinde minicik siyahlik var nokta gibi ve endise ettim.ama hala bir rutinimiz yokgec mi kaldim acaba yada sizde durumlar nedir.22 aydan bildiriyorum

Gnde 2 kere fırçalamak lazım. Ben günde 1 kere oda yatarken fırçalıyorum uyku rutini oldu oda bizde. Gündüz genelde yoğunluktan unutuyorum. Fırçayı arada eline veriyorum düzgün yapamasada biraz fırçalıyor çabalıyor ama her yere sürüyor fırçayı. Bir ara ön dişlerinde baya sararma vardı bende çürüme olavak sandım ama antibiyotikten olmuş fırçaladıkça gitti

21 aylık asla fırçalamıyor emiyor kaçıyor macunu yalıyor ama asla fırçalamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…