- 16 Mart 2022
- 3.511
- 3.359
- 83
- 33
Bez tahriş falan mı ediyorki acabaKızlar biz dün sonunda idrar tahlilini verdik ama çok az miktarda yapmıştı yine de kabul ettiler, sonuç temiz idrar yolu enfeksiyonu değil ama neyi var çözemedim hala pipisini tutarak çok ağlıyor ağrısı var belli, tekrar doktora geldik ultrason isteyecem
Ay Evet ben eline verdiğim şeyi hiç bulamam direkt kaybeder evde kayıp bir sürü şey varM merakediyorum1 senin bebeydi dimi eşyaları bir yerlere koyanbenimkide suluğunu koymuş bir yere 3 gündür evin içinde bulamıyoruz. Artık aklıma çöpe attığı geliyor
Ay Evet ben eline verdiğim şeyi hiç bulamam direkt kaybeder evde kayıp bir sürü şey varözellikle suluğunu sürekli kaybediyor daha önce bulduğum yerleri söyleyeyim belki seninkide oraya atmıştır ; çamaşır makinesinin içi, bazanın altı(köşesinden sokmuş) , uzun perdelerin altı
Ah ahh 2 yaşında olacak 2 senedir ben hala bu evde oturup sıcak çay içemedim. Hala yemek yapıp bir iş göremiyorum. Annem olmasa hiçbir ev işi yapılamaz. Benim çocukla evde yalnız başına hiçbir şey yapamazsın.Burada herkes anlatıyordu çocuğun oturmama izin vermiyor diye valla ben bu zamana kadar uzanırdım o kendi takılırdı şimdi ille elimden tutup beni kaldırıyor
Ürolojiye gittin dimiKızlar biz dün sonunda idrar tahlilini verdik ama çok az miktarda yapmıştı yine de kabul ettiler, sonuç temiz idrar yolu enfeksiyonu değil ama neyi var çözemedim hala pipisini tutarak çok ağlıyor ağrısı var belli, tekrar doktora geldik ultrason isteyecem
Benimki de her şeyi bir yere saklıyor ayakkabıları oyuncaklaeı özellikle çorap giymekten nefret ediyor çıkarıp bir yerlere sıkıştıyor uzun süre sonra buluyorumM merakediyorum1 senin bebeydi dimi eşyaları bir yerlere koyanbenimkide suluğunu koymuş bir yere 3 gündür evin içinde bulamıyoruz. Artık aklıma çöpe attığı geliyor
Canım o kadar üzüldüm ki Allah rahmet eylesin bir yandan bu telaşlar bir yandan benimle uğraşmak çok zorBenimki yine oglen uykusuna yatmadı dermanım kalmadi sabahtandir pesinde geziyorum üstümde zıplıyor. Bu saatten sonra uyutsam bir dert uyutmasam bir dert. Etrafı bile toparlayamadım yemek duruyor 5 te eşim geliyor. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz eşimin babası vefat etti 17 gun oldu ilk bir hafta kizim 40 derece atesliydi sabahlara kadar sayıklıyordu. Yatis yapamadim evde takıp ederim bu süreçte hastanede kalamam dedim. Hem.igne hem surup antibiyotikle toparladi tabi ben gunduz taziyede aksam evde ayakta kalmaktan mahvoldum. Benim görenler sana nolmus diyordu. Eşim bitti kayinbabam hem cok iyiydi hem gençti daha hemde cok ani oldu yarım saat icinde oldu hersey. Esimi mi toparlayalım kizima mi yetiseyim kendim mi üzüleyim taziyede insanlara mi yetiseyim çok zorluyor bir süreçtir. Kizim biraz toparlamisti kayinvalidemgilin evi cok soguk oraya gelenler oluyor diye surekli oradaydık tekrar kotu oldu sürekli kusmaya sabahlara kadar öksürükten uyuyamamaya basladi artik yeter ben gelemiyorum dedim son 4-5 gündür gitmiyorum. Oyle toparladi sukur simdi baya rahatladi. Arkamdan olmadık iftiralar dedikodular yapılmış. Çok uzuldum ya kimseye hakkımı helal etmiyorum.
Uzun zamandır koltuğa oturamıyorum ağlıyor şimdi komple odada duramıyorum git git diyor çığlık atıp kendini yere atıyor odadan çıkıyorum bu sefer gittim diye ağlıyor 1 haftadır falan böyle dengesizleşti iyiceBurada herkes anlatıyordu çocuğun oturmama izin vermiyor diye valla ben bu zamana kadar uzanırdım o kendi takılırdı şimdi ille elimden tutup beni kaldırıyor
Yani I kadar zor ki böyle gerçekten yani ben de yemek falan yaparken her şeyi önüne koyuyorum evi mahvoluyor ama bir şekilde yapıyorumAh ahh 2 yaşında olacak 2 senedir ben hala bu evde oturup sıcak çay içemedim. Hala yemek yapıp bir iş göremiyorum. Annem olmasa hiçbir ev işi yapılamaz. Benim çocukla evde yalnız başına hiçbir şey yapamazsın.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsjn inşallah ne dedikodusu yapıyorlar ki hele ki böyle nir dönemde sen hiç gitmesen bile kim ne diyebilir ki insanların çoğu böyle durumda taziyeye değil yemej yemeye dedikoduya gidiyor. Sinir oluyorum böyle insanlara. Çocuğun her şeyden önce gelir maşallah iyi bile gitmişsin küçük çocuğun var elinden bu kadarı gelirBenimki yine oglen uykusuna yatmadı dermanım kalmadi sabahtandir pesinde geziyorum üstümde zıplıyor. Bu saatten sonra uyutsam bir dert uyutmasam bir dert. Etrafı bile toparlayamadım yemek duruyor 5 te eşim geliyor. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz eşimin babası vefat etti 17 gun oldu ilk bir hafta kizim 40 derece atesliydi sabahlara kadar sayıklıyordu. Yatis yapamadim evde takıp ederim bu süreçte hastanede kalamam dedim. Hem.igne hem surup antibiyotikle toparladi tabi ben gunduz taziyede aksam evde ayakta kalmaktan mahvoldum. Benim görenler sana nolmus diyordu. Eşim bitti kayinbabam hem cok iyiydi hem gençti daha hemde cok ani oldu yarım saat icinde oldu hersey. Esimi mi toparlayalım kizima mi yetiseyim kendim mi üzüleyim taziyede insanlara mi yetiseyim çok zorluyor bir süreçtir. Kizim biraz toparlamisti kayinvalidemgilin evi cok soguk oraya gelenler oluyor diye surekli oradaydık tekrar kotu oldu sürekli kusmaya sabahlara kadar öksürükten uyuyamamaya basladi artik yeter ben gelemiyorum dedim son 4-5 gündür gitmiyorum. Oyle toparladi sukur simdi baya rahatladi. Arkamdan olmadık iftiralar dedikodular yapılmış. Çok uzuldum ya kimseye hakkımı helal etmiyorum.
Evet cok zor bir surectiCanım o kadar üzüldüm ki Allah rahmet eylesin bir yandan bu telaşlar bir yandan benimle uğraşmak çok zor
Ben cenaze namazı kilinirken tansiyonum düştü bayıldım sonrasinde kendime gelince surekli kusmaya başladım annemde babamı aradı hastaneye gittik ki hastane de tansiyonum 8/4 tu. Eşimin teyzeleri annemin esimi arayip çağırdığını gel benim kizim boyleyken sen napiyorsun dediğini falan söylemişler ( ki biz gittigimiz sira cenaze defnediliyordu) yani düpedüz iftira atmışlar. Atan teyzesinin benim dayımla evli annem ile ilgili bak boyle boyle yapmis insan cenaze gömülürken bunları yaparmış demiş. Kizimin iğnelerini bile babamla yaptırdık esime soylemedim. Birde surekli çocuğum çocuğum diyormuşum .Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsjn inşallah ne dedikodusu yapıyorlar ki hele ki böyle nir dönemde sen hiç gitmesen bile kim ne diyebilir ki insanların çoğu böyle durumda taziyeye değil yemej yemeye dedikoduya gidiyor. Sinir oluyorum böyle insanlara. Çocuğun her şeyden önce gelir maşallah iyi bile gitmişsin küçük çocuğun var elinden bu kadarı gelir
Yok olmadı onla ilgili olsa doktor baktığında anlar mıydıAy Allah Allah sünnet olmuş muydu olmamıştı sanki demi
Bilmiyorum kırmızılık yok 1 aydır geçmedi ultrason da temiz çıktı röntgen çekti hepsi temiz çıktı çok şükür, bez mi değiştirsem bilemedim belki bezden mi acabaBez tahriş falan mı ediyorki acaba
Hadi hayırlı olsun yeni güncellemeBurada herkes anlatıyordu çocuğun oturmama izin vermiyor diye valla ben bu zamana kadar uzanırdım o kendi takılırdı şimdi ille elimden tutup beni kaldırıyor
Ay canım başınız sağolsun çok üzüldümBenimki yine oglen uykusuna yatmadı dermanım kalmadi sabahtandir pesinde geziyorum üstümde zıplıyor. Bu saatten sonra uyutsam bir dert uyutmasam bir dert. Etrafı bile toparlayamadım yemek duruyor 5 te eşim geliyor. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz eşimin babası vefat etti 17 gun oldu ilk bir hafta kizim 40 derece atesliydi sabahlara kadar sayıklıyordu. Yatis yapamadim evde takıp ederim bu süreçte hastanede kalamam dedim. Hem.igne hem surup antibiyotikle toparladi tabi ben gunduz taziyede aksam evde ayakta kalmaktan mahvoldum. Benim görenler sana nolmus diyordu. Eşim bitti kayinbabam hem cok iyiydi hem gençti daha hemde cok ani oldu yarım saat icinde oldu hersey. Esimi mi toparlayalım kizima mi yetiseyim kendim mi üzüleyim taziyede insanlara mi yetiseyim çok zorluyor bir süreçtir. Kizim biraz toparlamisti kayinvalidemgilin evi cok soguk oraya gelenler oluyor diye surekli oradaydık tekrar kotu oldu sürekli kusmaya sabahlara kadar öksürükten uyuyamamaya basladi artik yeter ben gelemiyorum dedim son 4-5 gündür gitmiyorum. Oyle toparladi sukur simdi baya rahatladi. Arkamdan olmadık iftiralar dedikodular yapılmış. Çok uzuldum ya kimseye hakkımı helal etmiyorum.
Hayır çocuk doktoru, ultrason ve röntgen de verdik herşey temiz çok şükür doktorda anlamadı neden böyle olduğunuÜrolojiye gittin dimi
Sagolasin canim oyle yapmaya calisiyorum ama iste insan bazen taşıyamıyor yani niye durduk yere bir insan hakkında boyle yalan söylersin aklım almıyorAy canım başınız sağolsun çok üzüldümbebeğine de geçmiş olsun, bebeğin iyi olsun başka bişey düşünme ne diyorlarsa desinler herşeyle başa çıkmaya çalışan sensin onlara uzaktan konuşmak kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?