- 16 Mart 2022
- 3.556
- 3.374
- 83
- 33
Hep babası yedirsin o zaman . Valla ben en çok yemek yedirirken geriliyorum . Şu yedirme işi doğduğundan beri beni yaşlandırdı iyice . Önce emmezdi doğru düzgün şimdi de yemez . Önceleri sağdığım sütleri içmedi diye ağlaya ağlaya dökerdim bozuldu diye . Sonra özene bezene yaptığım yemekleri yemedi diye sinir olur oldumHafızaları da gidik bu erkeklerin aynı vallahi hatta ben yedirmeyi bilmiyormuşum geçen kendisi yedirdi kırk yılın başı bak diyor yedirmeyi bileceksin böyle yiyecek çocuğun yiyesi geldi o an da bu da kendine pay çıkarıyor
Çok haklısın canımBenim tek isteğim oğlum yalnız kalmasın diye. Şu 2 yılda inanılmaz yalnızdım arkadaşlarımla bile arkadaşlıklarım bitti annem babam gelirse geliyor evime başka kimsem yok. Eşimin tarafını çağırmadıkça gelmiyorlar kimseye de çzel hazırlık yapıp çağıramam öyle devamlı. Kendi aç karnımı zor doyuruyorum. Evde canım sıkılıyor çocukta durmuyor sıkılıyor bebde dışarı çıkıyorum ona bile laf ediyorlar alıştırma şöyle olur böyle olur hasta olur vs ee gelin o zaman ya da siz evinize çağırın uzaktan söylemek kolay. O yüzden oğlum yalnız kalsın istemiyorum yoksa bu grupta en zorlananlardsn birisiyim hatta zorlanmam zaten yalnız kalmamdan dolayı oldu. Annem sağlıklı olsaydı daha öok gelseydi çocuğu ona bırakır çıkardım 2 yıldır eve kapandım kaldım
Bende evde yapacağım, hediye olarakta ne alacağımı bulamadım vallaKızlar bu arada bebişlerinize doğum günü hediyesi almayı düşünüyor musunuz doğum günü için birşehler yapacak mısınız geliyor 2 yaş gümbür gümbürben yine aile arasında pasta yaptırıp ufak bir kutlama yapmayı düşünüyorum hediye olarakta en küçük bisikletler var ya 12 jant onlardan alayım diyorum evde sürsün alışsın yaza dışarıda sürer belki
Nasıl bişey dediğin canımEvet bende o yüzden bisiklet dedim işte sürekli bişey alıyoruz zaten hediyeden de anladıkları yaşta değiller evde kullansın hediye işin bahanesi birde çok küçğk o bisikletler çok tatlı geliypr gözüme
Bi kere yedirdi sonra yedirmediHep babası yedirsin o zaman . Valla ben en çok yemek yedirirken geriliyorum . Şu yedirme işi doğduğundan beri beni yaşlandırdı iyice . Önce emmezdi doğru düzgün şimdi de yemez . Önceleri sağdığım sütleri içmedi diye ağlaya ağlaya dökerdim bozuldu diye . Sonra özene bezene yaptığım yemekleri yemedi diye sinir olur oldum
Verim alırsan haber ver bende alayım ama kum olayı sokıntı ya benimki kesin yer eve de dökerBen de evde kutlucam . Annemle kardeşlerimi çağırırım sadece. Benim koca tarafım uzakta gelemezler . Hediye olarak da aktivite masası alıcak gibiyim emin değilim ama . Oyun grubunda oturup oynuyor aktivite masasında . Evde kinetik kum hamur verdiğimde her yere döküyor . Belki oturup oynarsa az döker
Benide yemek çok sinirlendiriyor uykuyu bile aştım uyumazsa uyumasınndiyorum ama yemek yemek zorunda dün saatlerce aç kaldı uykudan uyandı yemek yemeden dışarı çıktım anneme gidecektim orda yediririm nasılsa dedim baya da zaman geçti 3 4 kaşık çorba zor içirdim oda neler teklif ettim onu içermek şçin bu aralar sakıza taktı devamlı sakız çiğniyor öyle zar zor yediriyorum 3 5 kaşık ama ömrümden ömür gidiyorHep babası yedirsin o zaman . Valla ben en çok yemek yedirirken geriliyorum . Şu yedirme işi doğduğundan beri beni yaşlandırdı iyice . Önce emmezdi doğru düzgün şimdi de yemez . Önceleri sağdığım sütleri içmedi diye ağlaya ağlaya dökerdim bozuldu diye . Sonra özene bezene yaptığım yemekleri yemedi diye sinir olur oldum
12 jant diye geçiyor 2 4 yaş bebek bisikleti normal bisiklette çok küçük işteNasıl bişey dediğin canım
Deneyip de mi yediremedİ yoksa hiç denemedi miBi kere yedirdi sonra yedirmedivalla beni de yemek uyku fena sinir ediyor
Aynısı oldu dün benim de. Evde yemeyeceğine emindim , anneme götürdüm 3-4 tatlı kaşığı zor yedirdim . Dönüşte Yolda oyalansın diye bisküvi vermiştim açlıktan onu yedi 3 tane . Bisküvi , kuru meyve falan istiyor sürekli . Bilerek vermiyorum acıksın diye. Yok yine zor yiyor. . Açlığını bilmiyor . Açlık artık İyice bastırınca sinir krizi geçiriyor . O zaman yine beğenmediyse yemiyor .Benide yemek çok sinirlendiriyor uykuyu bile aştım uyumazsa uyumasınndiyorum ama yemek yemek zorunda dün saatlerce aç kaldı uykudan uyandı yemek yemeden dışarı çıktım anneme gidecektim orda yediririm nasılsa dedim baya da zaman geçti 3 4 kaşık çorba zor içirdim oda neler teklif ettim onu içermek şçin bu aralar sakıza taktı devamlı sakız çiğniyor öyle zar zor yediriyorum 3 5 kaşık ama ömrümden ömür gidiyor
Seninki mama sandalyesinde den oturmuyordu . Belki sevmez onda da oturmayıVerim alırsan haber ver bende alayım ama kum olayı sokıntı ya benimki kesin yer eve de döker
Ayy aman Allah korusun çok korkuyorum şu kum olayından oğlum taş düşürdü ya acaba böyle kum yediklerinde bişey olur mu diye düşünüyorumSeninki mama sandalyesinde den oturmuyordu . Belki sevmez onda da oturmayı. Kumu arada benimki de ağzına götürüyor . Gözümden kaçınca bikaç kere yedi .
Oturmalı bişey olduğunu bilmiyordum onun öyleyse bizim işimize yaramaz ben geçen eşime trambolin attım alsak mı dedimSeninki mama sandalyesinde den oturmuyordu . Belki sevmez onda da oturmayı. Kumu arada benimki de ağzına götürüyor . Gözümden kaçınca bikaç kere yedi .
Kinetik kum da hamur gibi bişey. Bilerek yemedi bi kere yedi bilerek . Ben de tadına baktım çıtır çıtır ediyor ağızda ama sabun gibi acayip bi tadı var. Çocuklar sürekli bişeyleri ağzına götürür ya. Kızım da dalıp ağzına götürüyor bazen kumu da hamuru da sokuyor tükürüyor sonra . Giderse mideye de gidiyor .Ayy aman Allah korusun çok korkuyorum şu kum olayından oğlum taş düşürdü ya acaba böyle kum yediklerinde bişey olur mu diye düşünüyorum
Benimki elinden almayım diye kaçıp ısırıyor hamuru çiğneyerek yanıma geliyor sonraKinetik kum da hamur gibi bişey. Bilerek yemedi bi kere yedi bilerek . Ben de tadına baktım çıtır çıtır ediyor ağızda ama sabun gibi acayip bi tadı var. Çocuklar sürekli bişeyleri ağzına götürür ya. Kızım da dalıp ağzına götürüyor bazen kumu da hamuru da sokuyor tükürüyor sonra . Giderse mideye de gidiyor .böbreğe taş yapacağını sanmıyorum ama kimyasal sonuçta vücutta kirlilik işte .
Oturmalı zaten otursun da etrafa saçmasın diye almak istiyorumOturmalı bişey olduğunu bilmiyordum onun öyleyse bizim işimize yaramaz ben geçen eşime trambolin attım alsak mı dedim
Ortalama 3 yaşı görmeden rahat yüzü pek yok gibi onda da 3 yaş anneleri de yine tripte çocuklar her zaman sıkıntı herhaldeKizlar subat 2025 annesiyim, belki bir isik vardir diye sizin konunuza bakayim dedimguzel gelismeler yok mu hic ya her yaş ayri bir sorun mu neyse canlari sagolsun
Ben kum aldım bazen oynatıyordum ama en son ki olaydan sonra kaldırdım bir aydır çıkarmıyorumVerim alırsan haber ver bende alayım ama kum olayı sokıntı ya benimki kesin yer eve de döker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?