2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Sakızı yutmaması gerektiğini öğrendi mi çiğniyor yani baya baya

Yedirmeye çalıştı oğlum yemedi bir daha da denemedi

Kızlar hiç çocuğunuza vuran bir çocuk oldu mu nasıl tepki veriyor
Geçen oyun grubunda bir çocuğun elinden oyuncak aldı diye çocuk alnına vurdu şoka girdi oğlum, hafif vurdu ama baya şaşırdı bilmediği bişey olduğu için

Geçen oyun grubunda bir çocuğun elinden oyuncak aldı diye çocuk alnına vurdu şoka girdi oğlum, hafif vurdu ama baya şaşırdı bilmediği bişey olduğu için
Benimkide bi donup kalıyor ne olduğunu ne yapması gerektiğini anlamıyor herhalde

Haklısın canim desteksiz büyütmek cok zor . Insanlar destek olmadıkları gibi herseyede burunlarını sokuyorlar en sinir olduğum şey

Yok bu baktığım baya küçük bişey ama alamam zaten eve öyle bir yerim yok dalga geçiyoruz benim oğlum hiç bişeyle ilgilenmiyor sebebi ne bilmiyorum ama her şeyden hemen sıkılıyor t bile öyle oturup izlemez içeri gider gelir bakar bir daha gelir koltuğa çıkar iner yine içeri gider vs hep böyle harekeh halinde gün içinde oturup bişsye bakmıyor nasıl yorulup bir yerde uyumuyor şaşırıp kalıyorum trambolin bir kere oyun alanında denedi ama girdiği çıktığı bir oldu baya da geçti üzerinden yine bir götürüp denemek isterim

Sakızı yutmaması gerektiğini öğrendi mi çiğniyor yani baya baya
Önceden yutuyordu şiödi baya çiğniyor ama asla yerinde durmadığı için sakız ağzından düşüyor sonra alıp yine ağzına koyuyor hiç hijyenik değil üstelik çıkarıp elinde de uzatıyor çekiştiriyor

Benim ki agliyor ya hic dövmeyi öğretmedik ki cocuga bir ara 12 ay civarı boyle onune gelene vuruyordu durdurduk surekli hayir dedik birakti. Birde sanirim ben cok kontrolcuyum asla tek bırakmıyorum çocuklarla hemen müdahale ediyorum.

Ben de hiç yalnız bırakmıyorum nereye girerse yanında giriyorum çünkü benimki kenara çekilsin oynasın değil mutlaka birilerinin yanına gidip onlarla oynamak istiyor daha tam oynamayı da bilmiyor tabiki sonra sıkıntı oluyor. Bugünkü çocuğun kulesini devirdi işte bloklarını attı kaydıraktan ama oyun oynadığını sanıyor çocukta vurdu buna bi kaldı öyle sonra devam ediyordu tam oynamaya aldım çıkardım döndüm eve bağır çağır. arkadaş arkadaş diye tutturuyor oyun yerine gidicem arkadaşla oynucam deyip duruyor.

Yaa sorma benimki de her yere sıvıyor kumu . Örtü kocaman seriyorum yine her yere taşıyor . Küreğe doldurup koltuğa mutfağa oraya buraya götürüyor . Arada aklına geliyor tum ver diyor . Şarjlı süpürgeyle süpürüyorum onunda içine yapışmış

Benimki de oyle ya oynamayı bilmiyor ama illa oynamak istiyor arkadaşımın kizi 5 yasinda oyuncağına bakmak istemiş diye bir anda bağırmaya başladı kizimin ağlamasına hemen koştum sadece agliyordu tepki vermemisti tepki vermeyince öğretmeli miyiz nasil yapmalıyız bilmiyorum. Kendilerini korumayı öğrenmeleri lazim

Bir kez oldu. İlk bi duraksadı sonra ağlamaya başladı . Benimki bi de hiç kimsenin elinden çekip almaz bişeyi. Başka çocuklar kızımın elinden oynadığı şeyi çekip alıyor . Her hafta oyun grubunda yaşıyorum bunu. Kızım yine ağlıyor ya da sinirlenip bağırıyor . Çocuğun annesi müdahale etmiyorsa sinir oluyorum . Benim çocuğum oynuyor sonuçta çocuk bilmez almak ister normal ama annesi öyle izliyor. Uyarsana çocuğunu değil mi . Öyle bön bön bakıyor .

Benim oplum çok istiyor başkasındaki şeyi direk gidip elinden alır başkasının bebek arabasını sürmek ister scoterlara takıldı bu ara ama çok şükür öyle kendini yerden yere atmıyor müdahale edince inşallah yapmazda

Benimki de yapiyor onu kim neyle oynarsa onu istiyor bazen elinden alıyorum odagini değiştirmeye calisiyorum ama bazen ikna olmayip cok agliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…