- 17 Nisan 2023
- 2.937
- 1.938
- 63
- 32
Biz geçen yıl ilk doğum günü diye dışarda büyük bir doğum günü yapmıştık ben de bu yıl evde yapmayı düşünüyorum sadece anne babaları çağırırım ama hediye düşünmedim açıkçasıKızlar bu arada bebişlerinize doğum günü hediyesi almayı düşünüyor musunuz doğum günü için birşehler yapacak mısınız geliyor 2 yaş gümbür gümbürben yine aile arasında pasta yaptırıp ufak bir kutlama yapmayı düşünüyorum hediye olarakta en küçük bisikletler var ya 12 jant onlardan alayım diyorum evde sürsün alışsın yaza dışarıda sürer belki
geçen gün annemle doğum günü yapsak mı diye konuşuyorduk kendi aramızda.Üç dört ay önce bi pasta alıp anneannesinin doğum gününü kutladık.baska hiçbir doğum günü pasta mum vs görmedi kızım. Geldi yanıma anni pufff puf nınnnınnnınnın diye şarkı söylememe başladı.dogum günü istiyormuş.Dogum gününe de çocuklardan kimi çağırmak istersin dedim.sevdiği bi arkadaşı var onu bir de dayısını cagırcakmıs dayısı 27 yaşında bu arada. İnsan hayret ediyor herseyi nerden bu kadar anlıyorlar diye.Kızlar bu arada bebişlerinize doğum günü hediyesi almayı düşünüyor musunuz doğum günü için birşehler yapacak mısınız geliyor 2 yaş gümbür gümbürben yine aile arasında pasta yaptırıp ufak bir kutlama yapmayı düşünüyorum hediye olarakta en küçük bisikletler var ya 12 jant onlardan alayım diyorum evde sürsün alışsın yaza dışarıda sürer belki
Bir de hediye almayı düşünmedim hiç sürekli zaten birseyler alıyoruzKızlar bu arada bebişlerinize doğum günü hediyesi almayı düşünüyor musunuz doğum günü için birşehler yapacak mısınız geliyor 2 yaş gümbür gümbürben yine aile arasında pasta yaptırıp ufak bir kutlama yapmayı düşünüyorum hediye olarakta en küçük bisikletler var ya 12 jant onlardan alayım diyorum evde sürsün alışsın yaza dışarıda sürer belki
Bu bebelerin uyumak istediği evre işte bu olacak kalkıp onların okula bizim işe gitmemiz gereken zamanÜmitliyim insaallah bir gun olacak ama muhtemelen o sırada da ben calistigim icin yine uyanmak zorunda kalacağım
Aslinda uyku duzenleri bozulduğu icin boyle oluyor sanirim belki bu akşam daha erken uyur simdi ki uykusu oglen uykusuna gibi olursa erken uykusu gelir insaallah. Benimki de sabah 6.30 da kalktı biraz once ben mutfaktayken bir baktim yerde gozleri kapali yemin ederim uyuduğunu düşünmedim kesin bu cocuk bayıldı diye bir koştum salladım iyi misin diye ilk defa başıma boyle birsey gelince tabi meğersem uyuyakalmış uyudugunu anlayinca tekrar uyutayim dedim uyumam diye ağlaya ağlaya uyuduSöyle dün 11.30 da uyandı.gece 1.30 da uyudu bu sabah 8.45 de kalktı 2 saat ağladı kalkınca az önce tekrar uyudu
Bu bebelerin uyumak istediği evre işte bu olacak kalkıp onların okula bizim işe gitmemiz gereken zaman
Evet teyzemin çocuğu beş yaşında kreşe gidiyor yazın falan hep sabah altıda uyanıyor ama okul olduğu zamanlar uyumak için yalvarıyormuşBu bebelerin uyumak istediği evre işte bu olacak kalkıp onların okula bizim işe gitmemiz gereken zaman
Hiç araları yok aylardır 8 buçuk gibi uyansın diye uğraşıyorum uyku düzeni için.normali 10-10.30 arası kalkıyor benim kızımın.gece de uyumak bilmiyor öğle uykusu kaç olursa olsun uykuya dalamıyor.Ay allahım ne zor 1 yıldır uykularımız çok bozukAslinda uyku duzenleri bozulduğu icin boyle oluyor sanirim belki bu akşam daha erken uyur simdi ki uykusu oglen uykusuna gibi olursa erken uykusu gelir insaallah. Benimki de sabah 6.30 da kalktı biraz once ben mutfaktayken bir baktim yerde gozleri kapali yemin ederim uyuduğunu düşünmedim kesin bu cocuk bayıldı diye bir koştum salladım iyi misin diye ilk defa başıma boyle birsey gelince tabi meğersem uyuyakalmış uyudugunu anlayinca tekrar uyutayim dedim uyumam diye ağlaya ağlaya uyudu
Insaallah biraz uyurdu dinlenirsjn canim gerçi uyuduklarinda da arkalarını toplamaktan dinlenemiyoruzBenim oğlan bugün beni aşırı yoruyor 7de uyandı uyandığından beri sürekli elimden tutup ayağa kaldırıyor sürekli yere kraker vs döküyor valla bu saat oldu ben bittim
Niye gece uykulari gelmiyor anlamiyorum? Bizim dogfuk dogali hep bozuktu en düzenli halimiz simdi emzirmeyi sonlandirinca biraz düzene bindi ay o 10 dk 1 uyandigi zamanlari hatırladıkça ben ne yaşadım diyorumHiç araları yok aylardır 8 buçuk gibi uyansın diye uğraşıyorum uyku düzeni için.normali 10-10.30 arası kalkıyor benim kızımın.gece de uyumak bilmiyor öğle uykusu kaç olursa olsun uykuya dalamıyor.Ay allahım ne zor 1 yıldır uykularımız çok bozuk
Maalesef gerçekler bunlarEvet teyzemin çocuğu beş yaşında kreşe gidiyor yazın falan hep sabah altıda uyanıyor ama okul olduğu zamanlar uyumak için yalvarıyormuş
Valla o uyuduğunda ben oturuyorum sadece eskiden iş yapardım artık işleri onunla birlikte olduğu kadar yapıyorumInsaallah biraz uyurdu dinlenirsjn canim gerçi uyuduklarinda da arkalarını toplamaktan dinlenemiyoruz
Bende gebelikten sonra oyle oldum hic dermanım kalmiyor uyumak istiyorum en iyisini yapiyorsunValla o uyuduğunda ben oturuyorum sadece eskiden iş yapardım artık işleri onunla birlikte olduğu kadar yapıyorum
Şuan zekaları çok iyi ya ne desen anlıyorlar öğreniyorlar hemen ama yapmak istediklerini yapıyorlargeçen gün annemle doğum günü yapsak mı diye konuşuyorduk kendi aramızda.Üç dört ay önce bi pasta alıp anneannesinin doğum gününü kutladık.baska hiçbir doğum günü pasta mum vs görmedi kızım. Geldi yanıma anni pufff puf nınnnınnnınnın diye şarkı söylememe başladı.dogum günü istiyormuş.Dogum gününe de çocuklardan kimi çağırmak istersin dedim.sevdiği bi arkadaşı var onu bir de dayısını cagırcakmıs dayısı 27 yaşında bu arada. İnsan hayret ediyor herseyi nerden bu kadar anlıyorlar diye.
Evet bende o yüzden bisiklet dedim işte sürekli bişey alıyoruz zaten hediyeden de anladıkları yaşta değiller evde kullansın hediye işin bahanesi birde çok küçğk o bisikletler çok tatlı geliypr gözümeBir de hediye almayı düşünmedim hiç sürekli zaten birseyler alıyoruz
Ya işte beklediğimiz performans bazı bebekler böyle uykusu gelince olduğu herde uyuyor çok özeniyorum ama daha benimki hiç uyumadk kendi kendine bende öyle görsem yüzden yğz senin gibi korkardımAslinda uyku duzenleri bozulduğu icin boyle oluyor sanirim belki bu akşam daha erken uyur simdi ki uykusu oglen uykusuna gibi olursa erken uykusu gelir insaallah. Benimki de sabah 6.30 da kalktı biraz once ben mutfaktayken bir baktim yerde gozleri kapali yemin ederim uyuduğunu düşünmedim kesin bu cocuk bayıldı diye bir koştum salladım iyi misin diye ilk defa başıma boyle birsey gelince tabi meğersem uyuyakalmış uyudugunu anlayinca tekrar uyutayim dedim uyumam diye ağlaya ağlaya uyudu
büyük konuşmayayım ama istemiyorum . Bunu büyütüp keyfime bakma derdindeyimOo herşeyi vermişsintamamen sildin herhalde ikinci çocuk fikrini
Kızlar bu arada bebişlerinize doğum günü hediyesi almayı düşünüyor musunuz doğum günü için birşehler yapacak mısınız geliyor 2 yaş gümbür gümbürben yine aile arasında pasta yaptırıp ufak bir kutlama yapmayı düşünüyorum hediye olarakta en küçük bisikletler var ya 12 jant onlardan alayım diyorum evde sürsün alışsın yaza dışarıda sürer belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?