2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Biz geçen yıl ilk doğum günü diye dışarda büyük bir doğum günü yapmıştık ben de bu yıl evde yapmayı düşünüyorum sadece anne babaları çağırırım ama hediye düşünmedim açıkçası

geçen gün annemle doğum günü yapsak mı diye konuşuyorduk kendi aramızda.Üç dört ay önce bi pasta alıp anneannesinin doğum gününü kutladık.baska hiçbir doğum günü pasta mum vs görmedi kızım. Geldi yanıma anni pufff puf nınnnınnnınnın diye şarkı söylememe başladı.dogum günü istiyormuş.Dogum gününe de çocuklardan kimi çağırmak istersin dedim.sevdiği bi arkadaşı var onu bir de dayısını cagırcakmıs dayısı 27 yaşında bu arada. İnsan hayret ediyor herseyi nerden bu kadar anlıyorlar diye.

Bir de hediye almayı düşünmedim hiç sürekli zaten birseyler alıyoruz

Söyle dün 11.30 da uyandı.gece 1.30 da uyudu bu sabah 8.45 de kalktı 2 saat ağladı kalkınca az önce tekrar uyudu
Aslinda uyku duzenleri bozulduğu icin boyle oluyor sanirim belki bu akşam daha erken uyur simdi ki uykusu oglen uykusuna gibi olursa erken uykusu gelir insaallah. Benimki de sabah 6.30 da kalktı biraz once ben mutfaktayken bir baktim yerde gozleri kapali yemin ederim uyuduğunu düşünmedim kesin bu cocuk bayıldı diye bir koştum salladım iyi misin diye ilk defa başıma boyle birsey gelince tabi meğersem uyuyakalmış uyudugunu anlayinca tekrar uyutayim dedim uyumam diye ağlaya ağlaya uyudu

Benim oğlan bugün beni aşırı yoruyor 7de uyandı uyandığından beri sürekli elimden tutup ayağa kaldırıyor sürekli yere kraker vs döküyor valla bu saat oldu ben bittim

Bu bebelerin uyumak istediği evre işte bu olacak kalkıp onların okula bizim işe gitmemiz gereken zaman
Evet teyzemin çocuğu beş yaşında kreşe gidiyor yazın falan hep sabah altıda uyanıyor ama okul olduğu zamanlar uyumak için yalvarıyormuş

Hiç araları yok aylardır 8 buçuk gibi uyansın diye uğraşıyorum uyku düzeni için.normali 10-10.30 arası kalkıyor benim kızımın.gece de uyumak bilmiyor öğle uykusu kaç olursa olsun uykuya dalamıyor.Ay allahım ne zor 1 yıldır uykularımız çok bozuk

Benim oğlan bugün beni aşırı yoruyor 7de uyandı uyandığından beri sürekli elimden tutup ayağa kaldırıyor sürekli yere kraker vs döküyor valla bu saat oldu ben bittim
Insaallah biraz uyurdu dinlenirsjn canim gerçi uyuduklarinda da arkalarını toplamaktan dinlenemiyoruz

Niye gece uykulari gelmiyor anlamiyorum? Bizim dogfuk dogali hep bozuktu en düzenli halimiz simdi emzirmeyi sonlandirinca biraz düzene bindi ay o 10 dk 1 uyandigi zamanlari hatırladıkça ben ne yaşadım diyorum

Şuan zekaları çok iyi ya ne desen anlıyorlar öğreniyorlar hemen ama yapmak istediklerini yapıyorlar

Bir de hediye almayı düşünmedim hiç sürekli zaten birseyler alıyoruz
Evet bende o yüzden bisiklet dedim işte sürekli bişey alıyoruz zaten hediyeden de anladıkları yaşta değiller evde kullansın hediye işin bahanesi birde çok küçğk o bisikletler çok tatlı geliypr gözüme

Ya işte beklediğimiz performans bazı bebekler böyle uykusu gelince olduğu herde uyuyor çok özeniyorum ama daha benimki hiç uyumadk kendi kendine bende öyle görsem yüzden yğz senin gibi korkardım

Ben de evde kutlucam . Annemle kardeşlerimi çağırırım sadece . Benim koca tarafım uzakta gelemezler . Hediye olarak da aktivite masası alıcak gibiyim emin değilim ama . Oyun grubunda oturup oynuyor aktivite masasında . Evde kinetik kum hamur verdiğimde her yere döküyor . Belki oturup oynarsa az döker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…