2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Doğru aslında
Ya zaten nasibi varsa biz naparsak yapalım geliyor dünyaya Allah korusun onları bizden de alsın bu düşünceleri
Amin canım ben artık takibimi araştırmada yaptıracağım sanırım dün lokman hekimden hiç memnun kalmadım bu arada

Yine ben son 2 gün kaldı test sonucuna kızlar. Bazen diyorum sadece ikili tarama yaptırsaydım hiç bilmeyecektim düşünün ultrason normal ikili taramada bakılan tüm hastalıklar negatif. Kalk sen nadir genetik bozuklukları tarayan fetal DNA yaptır onda kromozom 3 bozukluğu bul. Yemin ederim kendi kendime en detaylısı olsun derken bütün haftam ziyan oldu. Bu acı 2 güne bitecek inşallah

Amin canım ben artık takibimi araştırmada yaptıracağım sanırım dün lokman hekimden hiç memnun kalmadım bu arada
Aa neden noldu ? Ben 31 Ağustosa randevu bulabildim Gürcan beye en erken ama normalde Mehmet kaloya gidiyorum memnunum da dene istersen . Araştırmada eşimi almıyorlar

az kaldı güzel haberlere valla bu yanlışlıkla firma bir güzellik yapsın size bence

O nasıl oluyor ilk defa duydum
Saçınızdan bir tel koparıp alyansınıza geçiriyorsunuz karnınızın üstünde tutuyorsunuz daire çiziyorsa kız sağ sol ileri geri gidiyorsa erkekmiş çoğu kişide tutmuş felan diyince merak ettim bende denedim

Ya benimki de kız çıkıyor bende yüzük kız çıktı sen ramzi ve nub a bakmıştın onlara da kız demiştin Rus ve Çin takvimide kız eğer erkekse bütün teorileri yalanlıyorum
Ne zaman gideceksin bir daha? keşke aynı yerde olsaydık birlikte giderdik hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…