- 4 Ağustos 2022
- 6.611
- 2.984
- 123
Kesinlikle. Aynı durum bende de oldu doktorumu aradı sabah gelsin dedi. Ya ben o kanı gördükten sonra sabahı nasıl ederim hiç düşünmüyorlar. İnsan o an bebeğim yaşıyor mu acaba diyorİşin ilginç yanı doktoru aradı yanımda söylüyor böyle hastanız bu şikayetle geldi doktor diyor ki araştırma hastanesine gitsin sabah bana gelebilir bu bana çok yanlış geliyor özel hastanenin bir farkı olmalı sonuçta ekstra ücretler ödüyoruz
Canım yazmıştım ben zaten 3 4 gün önceSon adet tarihiniz
Yaşınız
Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz
Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim
Bende sebzeli ve special seviyorumSebzeliiiseenn
Fetal dna ne için yaptırdınız. Bana ikili test bile yapmadı doktorHepinize merhaba arkadaşlar, en son kanamam vardı bitti çok şükür her şey yolunda. Geçen hafta 10+4 iken fetal DNA testi için kan verdim . 10 iş günü içinde belli olur dediler fakat beklemesi zoren erken ne zaman sonuç aldınız . Şu an 11+3 olduk
BenimdeeeBende sebzeli ve special seviyorumay bugün kesin yiyim çok bahsettik canım çekti baya
Ben de haftaya yaptırıyorum gerçekten beklerken zaman nasıl geçicek acaba.Hepinize merhaba arkadaşlar, en son kanamam vardı bitti çok şükür her şey yolunda. Geçen hafta 10+4 iken fetal DNA testi için kan verdim . 10 iş günü içinde belli olur dediler fakat beklemesi zoren erken ne zaman sonuç aldınız . Şu an 11+3 olduk
Acılı yemekte yasak aslında ben yiyince zaten reflüm var daha çok midem yanıyor kola falan onlarıda içmyrum ice tea içince kusuyorum hattaValla ben de mc burger falan yiyorumhatta kfc tavuk dürümüne sardım sürekli canım istiyor acılı acılı
Benimde hem peçeteye hem iççamaşırıma geliyordu dr söyle mutlaka bana iğne vermştiArkadaşlar cok hafif kahverengi akıntım gelmiş peçeteyle silince ekstra gelen birşey yok ama sizlerde oldu mu önemli birşey mi acaba yoksa normal midir
Tercihe bağlı illa ikili test yaptırıp sonra fetal için yönlendirme yapmıyorlar. Doktor eğer imkanınız varsa fetal dna yaptırırsanız daha iyi diyor mesela. Ben doktora fetal dna yaptırmak istiyorum siz nasıl yönlendirirsiniz dedim ilk önce ikiliyi anlattı sonra fetali anlattı eğer imkanınız varsa ben de fetal dna yaptırmanızı öneririm dedi.Fetal dna ne için yaptırdınız. Bana ikili test bile yapmadı doktor
Benim iki engelli kardeşim var bu yüzden önceki hamileliğimde de bunda da bu testi yapmak istedik. Yüksek olasılıklı sonuç verdiği için tercih ettik . Nipt Plus a yaptırdık.Fetal dna ne için yaptırdınız. Bana ikili test bile yapmadı doktor
Umarım her şey yolundadırBen de haftaya yaptırıyorum gerçekten beklerken zaman nasıl geçicek acaba.
Yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz
Kaçıncı haftadasınız ? Dinlenin ve doktorunuza danışın. Progestan verecektir.Arkadaşlar cok hafif kahverengi akıntım gelmiş peçeteyle silince ekstra gelen birşey yok ama sizlerde oldu mu önemli birşey mi acaba yoksa normal midir
Normalde çok iştahlı biriyimdir hiç yemek ayırmam ama şuan 0 iştah. Hiç bir şey cekmiyo benim canım. Hamile kaldigimdan bu yana 3 kg vermişim. Aşırı kusmamama rağmen. Çok sevdigim aşure yi bile cekmiyo canımBenimdeee
Anladım canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim iki engelli kardeşim var bu yüzden önceki hamileliğimde de bunda da bu testi yapmak istedik. Yüksek olasılıklı sonuç verdiği için tercih ettik . Nipt Plus a yaptırdık.
11+5 teyiim doktoruma ulasıcam şimdi 5. haftada olmustu bir kez şimdi oldu birdeKaçıncı haftadasınız ? Dinlenin ve doktorunuza danışın. Progestan verecektir.
Ya ben 4 hafta hamileyken ciğer yıkadım doğradım. Bi güzel dokundum. Pişirdik yedik çok da yedim. Bişey olmuş mudur ya ? O zaman hamile olduğumu da bilmiyordum.Bildiğim kadarıyla ciğere çiğ iken dokunmak yasak. İyi pişmiş olursa yenebilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?