2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
oyy kuzum ya maşallah artık şekilleri belli olmaya başladı bu beni çok duygusallaştırıyor :)

kızlar selam diğer sayfaları da takip ettiğim için hemen size atmak istedim dolaptan @hamuroutlet hesabı var böyle 3lü setler satılar çok az kusurları varmış yada yokmuş gözle görülmeyecek kadar dediler.Trendyolda aynı satıcı var baktım 650 tl civarı tutuyor burada 340 tl ben dayanamadım bu desen aldım almak isterseniz bir araştırın. trendyol dada yorumları çok iyi

Gözünaydın canım güzel sonuçlar gelir inşallah

Ohoo maşallah benim hesaplamalarım tutmadı sende o zaman

Canım yazmıştım ben zaten 3 4 gün önce
Mesajlarda bulmam çok zor tüm bilgiler eksiksiz şekilde yazılmalı beni etiketleyerek eksik olursa sor et vs telefondan giriyorum tabloya eklemek çok zor oluyor mesajı bulamadım

Canım benimki ters duruyordu resmen tepe aşağı 1 saat düzelmesini bekledik ense kalınlığı burun kemiği normal dedi kan verdim 1 hafta sonra çıkacak. Bu seferde kıza benziyor iki çizgi var dedi erkek çıkarsa çok şaşırırım dedi 14. Hafta da net söylerim dedi

Ay fotooo yok muuuu bence de kız seninkiiii

Ay hadi bakalım hayırla sağlıkla gelsin inşallah inşallah kızdır pembis pembis giydiririz

Bende ikiz gebeyim 7. Haftam tam bugün bir kaç gün önce kontrol de her şey yolundaydı kalp atışlarını duydum çok şükür ama bugün göğüslerim balon gibi sönmüş sanki sadece sabah mide yanmam ve bulantım oldu öğleden sonra onlar da geçti benimde önceden 16. Hafta kalp durması kaybım var endişe etmeyin kötüyü de düşünmeyin bir kere oldu diye hep olacak değil her zaman belirti içinde olmak da olmaz zaten sürekli her anımız birbirine benzeyemez öyle düşünüp kendinizi sakinleştirin

Çok yorum yapmayayım ama ben o hastaneye çok gitmiyorum güvenmiyorum neyse araştırmada da doktor bulursan söyle olur mu hangi araştırma üniversite mi eğitim mi
Araştırmada bir doktor buldum hemşerim çıktı artık ağustos sonu temelli taşınıyorum eğer memnun kalırsam söylerim canım :) bir arkadaşımda Tuğba atasaral diye bir doktor önerdi

Kocaman olmuş minnoş bence kız gibi yüz hatları kız çocuğuna daha çok benziyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…