- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 33
- 30
oyy kuzum ya maşallah artık şekilleri belli olmaya başladı bu beni çok duygusallaştırıyor :)Kızlar selamm geldim bebek önden gidiyor bu sefer11+3 olmuş büyümüş 46 mm olmuş boyu ikili test yaptı
Ense burun normal, kan testi de 10 güne çıkacak.
Eli kolu oynuyor zıplıyor karnımda
Cinsiyeti söylemedinet olmadan söylemeyeyim dedi her açıdan video çektik fotoğraflar da var bakalım
Bence kızdik görmedim nub aşağı bakıyordu ultrasonda oynatırken de
Gözünaydın canım güzel sonuçlar gelir inşallahKızlar selamm geldim bebek önden gidiyor bu sefer11+3 olmuş büyümüş 46 mm olmuş boyu ikili test yaptı
Cinsiyeti söylemedinet olmadan söylemeyeyim dedi her açıdan video çektik fotoğraflar da var bakalım
Ohoo maşallahKızlar selamm geldim bebek önden gidiyor bu sefer11+3 olmuş büyümüş 46 mm olmuş boyu ikili test yaptı
Mesajlarda bulmam çok zor tüm bilgiler eksiksiz şekilde yazılmalı beni etiketleyerek eksik olursa sor et vs telefondan giriyorum tabloya eklemek çok zor oluyor mesajı bulamadımCanım yazmıştım ben zaten 3 4 gün önce
Canım benimki ters duruyordu resmen tepe aşağıA Alliswell23 sen naptınnn
Ay fotooo yok muuuuCanım benimki ters duruyordu resmen tepe aşağı1 saat düzelmesini bekledik ense kalınlığı burun kemiği normal dedi kan verdim 1 hafta sonra çıkacak. Bu seferde kıza benziyor iki çizgi var dedi erkek çıkarsa çok şaşırırım dedi 14. Hafta da net söylerim dedi
Var canım atarım akşamAy fotooo yok muuuubence de kız seninkiiii
Hala ikna olamadım
Nipt Plus ile anlaştım 350$ ödeyeceğim.Fetal dna testi ne kadar acaba
Kaç haftalıksınızHala ikna olamadımönce erkek şimdi kız diyince
Ay hadi bakalım hayırla sağlıkla gelsin inşallahCanım benimki ters duruyordu resmen tepe aşağı1 saat düzelmesini bekledik ense kalınlığı burun kemiği normal dedi kan verdim 1 hafta sonra çıkacak. Bu seferde kıza benziyor iki çizgi var dedi erkek çıkarsa çok şaşırırım dedi 14. Hafta da net söylerim dedi
Bende ikiz gebeyim 7. Haftam tam bugün bir kaç gün önce kontrol de her şey yolundaydı kalp atışlarını duydum çok şükür ama bugün göğüslerim balon gibi sönmüş sanki sadece sabah mide yanmam ve bulantım oldu öğleden sonra onlar da geçti benimde önceden 16. Hafta kalp durması kaybım var endişe etmeyin kötüyü de düşünmeyin bir kere oldu diye hep olacak değil her zaman belirti içinde olmak da olmaz zaten sürekli her anımız birbirine benzeyemez öyle düşünüp kendinizi sakinleştirinKizlar bugün ikizgebelik 10haftalik oluyor.cumartesi günü kontrolüm varbelirtileri sadece uykum var başka yok. Göğüs uçları hafif koyulaşma var şişlik yok.aserme,kusmam yok.normalmi bu.korkuyorum daha önce kürtaj oldum 8haftalikken kalbi durdu. 15temmuzda gittim ozamn 7haftalikti ikisinde kalp atışları vardır.aklim kötü şeyler düşünmemeye calisiyorum.10haftalik 3aylikmi girmiş oluyo .
Araştırmada bir doktor buldum hemşerim çıktıÇok yorum yapmayayım ama ben o hastaneye çok gitmiyorum güvenmiyorumneyse araştırmada da doktor bulursan söyle olur mu hangi araştırma üniversite mi eğitim mi
Kocaman olmuş minnoş bence kız gibi yüz hatları kız çocuğuna daha çok benziyor gibiKızlar selamm geldim bebek önden gidiyor bu sefer11+3 olmuş büyümüş 46 mm olmuş boyu ikili test yaptı
bence kız bebiişşBu da iki bacak arasıvideodan çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?