2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Hanımlar uyku problemi olan varmı ? Gece sürekli uyanıyorum wcye kalkıyorum ve tekrar geri uyumada çok zorlanıyorum
Evet bende de bar , gece 3 gibi uyandım 1-1,5 saat uyuyamadım sonra geri uyudum aralarda bir de tuvalete kalkıyorum sık sık. Daha şimdiden doğru düzgün uyku uyuyamıyorum

Merhaba Memorialün neredeyse tüm doktorları iyi, de meltem Aksu sönmezer var çok tatlı bir doktor ilgili

Merhaba Memorialün neredeyse tüm doktorları iyi, de meltem Aksu sönmezer var çok tatlı bir doktor ilgili
İstersen Aylin Ayrım'la bi görüşebilirsin medicalparkta bakıyor ayrıyetten kliniğide var kendisinin çukurambarda. Fiyatlarıda o kadar uçuk değil. Ve çok ilgili bilgili bir doktor.

Kızlar 13. Haftadayız , ben bu aralar kalp çarpıntısı yaşıyorum sık sık. Size de oluyor mu ?

Kızlar 12+4 mide bulantılarım hala felaket hiç azalmıyor, İlaçta etki etmemeye başladı siz ne durumdasınız

Bende başından beri hiç bulantı olmadı böyle geçiren var mı hiç? Hatta belirti bile yaşamıyorum karnım da çok az. Doktor ultrasona bakana kadar hamile olduğumu unutuyorum 15+4 oldum

Benimde bu 12. Hafta sonrası birden büyüdü zaten kiloluyum tam çıktı karın ilk cocugunumu da hep ikiz sandilar

Bende başından beri hiç bulantı olmadı böyle geçiren var mı hiç? Hatta belirti bile yaşamıyorum karnım da çok az. Doktor ultrasona bakana kadar hamile olduğumu unutuyorum 15+4 oldum
Benimde iki hamileliğin de de bulantim olmadı belirtim sadece halsizlik uyku oldu ama karnım 12. Haftada çıktı

Canım benim başıma geldi lavaboda kan ter içinde kaldım mahvoldum doktor duphalac diye bir şurup verdi bitkiselmiş bir iki sefer aldım sonra normale döndüm çok şükür..Ağrım da olmuştu.

Eki Görüntüle 3287356 Kızlar günaydın ikili sonucum çıktı doktor iyi dedi de yaş riski fazla değil de mi
Yaş riski bakılması gereken en son şey yaşa otomatik yazılıyor sendeki kan ve ultrasona göre değil sırf 30 yaşın üstündeyiz diye yaş riski böyle çıkıyor bence acilen güncellenmeli sanki 1950deyiz

Şu kalp durması olayı ben çok korkutuyor ya iki gündür prilam almaya başladım yeniden kusmam da olmamıştı şimdi tedirgin oldum arkadaşı okuyunca 12+1 im bugün randevuma haftaya Perşembe nasıl bekliycem bu hafta gitsem mi off

30 yokum 29 varım hahahah sorun olmaz de mi normalde kaç çıkmalı unutuyorum

ay evet bende 32.yım dırek yas yukselıyor.. :))
bı arkadasımın ıkılı testı serbest beta ve paapa degerımız çok yakın mesela ama yaşı 26 dıye rısksız çıktı :))
bılgısayarın otomatık verılerı işlemesi işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…