Evet bende de bar , gece 3 gibi uyandım 1-1,5 saat uyuyamadım sonra geri uyudum aralarda bir de tuvalete kalkıyorum sık sık. Daha şimdiden doğru düzgün uyku uyuyamıyorumHanımlar uyku problemi olan varmı ? Gece sürekli uyanıyorum wcye kalkıyorum ve tekrar geri uyumada çok zorlanıyorum
Bende de öyle beyaz akıntı ama hamilelikte yazıyor zatn beyaz akıntı ben o yüzden hiç takılmadımBendede yesil akıntı yok çok fazla beyaz akıntı var herkeste farklı oluyor bol bol ılık suyla yıka ve iç çamasırını ütüle
Merhaba Memorialün neredeyse tüm doktorları iyi, de meltem Aksu sönmezer var çok tatlı bir doktor ilgiliKızlar Ankara özellikle Çankaya’da uygun fiyatlı güler yüzlü işini güzel yapan bir kadın doğum doktoru tavsiye edebilecek var mı? Çalışıyorum mümkün olduğunca özel bi hastane veya klinik düşünüyorum. Ben tüp bebek sürecimi Tolga Ecemiş hoca ile geçirdim şimdilik onla devam ediyorum gebelik takibine ama ücreti malesef çok yüksek bizi zorlamaya başlıyor malum çocuk için de alışverişe falan başlicaz şu an 2500 tl bizi zorluyor malesef
İstersen Aylin Ayrım'la bi görüşebilirsin medicalparkta bakıyor ayrıyetten kliniğide var kendisinin çukurambarda. Fiyatlarıda o kadar uçuk değil. Ve çok ilgili bilgili bir doktor.Merhaba Memorialün neredeyse tüm doktorları iyi, de meltem Aksu sönmezer var çok tatlı bir doktor ilgili
Benimde bu 12. Hafta sonrası birden büyüdü zaten kiloluyum tam çıktı karın ilk cocugunumu da hep ikiz sandilarBenimde 6aylık gibi ilk iki gebeliğimdede böyleydi 12 hafta olduktan sonra çıkıyor bir anda. Akşamları yemek sonrası suda içtim mi doğuma gidiyormuşum gibi oluyorbenim karnım büyğk oluyor hep ikiz sanıyorlar kapılardan sığmıyorum son aylarda
Benimde iki hamileliğin de de bulantim olmadı belirtim sadece halsizlik uyku oldu ama karnım 12. Haftada çıktıBende başından beri hiç bulantı olmadı böyle geçiren var mı hiç? Hatta belirti bile yaşamıyorum karnım da çok az. Doktor ultrasona bakana kadar hamile olduğumu unutuyorum15+4 oldum
Canım benim başıma geldi lavaboda kan ter içinde kaldım mahvoldum doktor duphalac diye bir şurup verdi bitkiselmiş bir iki sefer aldım sonra normale döndüm çok şükür..Ağrım da olmuştu.Kızlar malum gebelikten dolayı kabızlık yaşıyoruz benim 2 kez başıma bişey geldi tuvalette zorlandım ve zorlandıktan sonra vajinamın iç kısmında ağrı hiisediyorum ve bikaç saat sürüyor agrı ve baskı gibi başına gelen varmı hiç
Yaş riski bakılması gereken en son şeyEki Görüntüle 3287356 Kızlar günaydın ikili sonucum çıktıdoktor iyi dedi de yaş riski fazla değil de mi
Bende de var ama doktoruma danışmak hiç aklıma gelmedi birdahaki gitmemde sorayım bakayımBende de var maalesef akinti doktorum fitil verdi
30 yokum 29 varım hahahahYaş riski bakılması gereken en son şeyyaşa otomatik yazılıyor sendeki kan ve ultrasona göre değil sırf 30 yaşın üstündeyiz diye yaş riski böyle çıkıyor bence acilen güncellenmeli sanki 1950deyiz
Normal değer aralığı yok işte onda30 yokum 29 varım hahahahsorun olmaz de mi normalde kaç çıkmalı unutuyorum
Bu yaşımda 2. Çocuğa cesaret etmişim sistem şükretsinNormal değer aralığı yok işte ondasistem istiyor ki 20de doğuralım
ay evet bende 32.yım dırek yas yukselıyor.. :))Yaş riski bakılması gereken en son şeyyaşa otomatik yazılıyor sendeki kan ve ultrasona göre değil sırf 30 yaşın üstündeyiz diye yaş riski böyle çıkıyor bence acilen güncellenmeli sanki 1950deyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?