- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Ayyy kuşummmmkızlar benim bebiş kız kesinleşti bugün listeye ekleyebilirsinizçok hareketliydi kıpır kıpırdı Eki Görüntüle 3287432
Darısı size canım benimAyyy kuşummmmprensesimizzzz ekliyorum hemen
Benimki yüzde yüz belli olmadı ama erkeğe benziyor denildi :) ama erkeğe hamile olan başka tanıdıklarımda bulantı yaşayanlar vardı bilemedim onunla bağlantısı var mıdırKızlar benim erkek bebeği olacak arkadaşlarım da hiç bulantı yaşamadı, bebişleriniz erkek olabilir mi cinsiyeti öğrendiniz mi?
13.haftaya erken diyolar ama yine de tahminde bulunabilir :) ben ne zaman sorsam 16da belli olur tam olarak dediler ama biraz da emin olmak istiyolar sanırım ondan öyle diyolar. Gelince haberlerini bekliyoruz inş.gösterir :)Kızlar burada bir doktor daha var ilk yumurtlama zamanı ona gitmiştim
Şimdi randevu aldım 1 saat sonraya
Dayanamıyorum kendi doktorum izinde.
Ona gidiyorum cinsiyet tahmini yapar diye düşünüyorum 13+2
Enerji gönderin bizeeee açsın bacakları kuzuş
Ay hadi bak herkes öğrendi bi sen kaldınnnnn göstersin kendini çikolata ye giderken hareketli olsunKızlar burada bir doktor daha var ilk yumurtlama zamanı ona gitmiştim
Şimdi randevu aldım 1 saat sonraya
Dayanamıyorum kendi doktorum izinde.
Ona gidiyorum cinsiyet tahmini yapar diye düşünüyorum 13+2
Enerji gönderin bizeeee açsın bacakları kuzuş
Bende de oluyor bende 13 deyim canım akşamları özellikleKızlar 13. Haftadayız , ben bu aralar kalp çarpıntısı yaşıyorum sık sık. Size de oluyor mu ?
Amin hepimizin ben de ayniyim sadece ilac icince biraz iyiyim 2 gundur birakmayi deniyorum ama maalesefAllah yardımcın olsungerçekten bulantı işi çok zor yaşayan bilir. Özellikle herşey kokuyor ve kokuyu alınca kusturuyor beni. Evimin kokusundan tiksindim annemdeyim ama 1 eylülde dönmem lazım okullar açılıyor evime hiç ısınamam diye korkuyorum
Yüz yapısı erkeğe benziyor sankiAblalarım, teyzelerim hepinize merhabasizce benim cinsiyetim ne? tahminleri alabilir miyim? Annem çok merak ediyor da
Ben de sırf bulantım çok diye koz olacak diye umutlanmıştımKızlar mide bulantısı bende de aşırı fazlalaştı 12. Haftadan sonra geçer dediler 14. Haftamdayım pik yaptı resmen. 2 gün önce 2 serum verdi doktorum bu yüzden. Birde kız bebekte bulantı çok olur dedi normalde halk arasında söylenir ama doktor söyleyince şaşırdım gerçekten öyle mi bilemedim bünyeden bünyeye de farkediyor olabilir.
Gözün aydın kuzum sağlıkla gelsin prenseskızlar benim bebiş kız kesinleşti bugün listeye ekleyebilirsinizçok hareketliydi kıpır kıpırdı Eki Görüntüle 3287432
Yaa neden üzülüyorsun kıyamamKızlarnub teorisi vs yalan hepsi yalan çıktı.
Pipisi var ve 2 mm onu bile ölçtü masallah bununki de baya iyi takımı açmış dedi kadın. Evirdi çevirdi asistanla beraber iyice her açıdan baktılar bu da masallah açtı iyice bacakları şak diye ortada takımları
Çok ağladım ama geçti biraz alışmaya çalışıyorum bütün teoriler yalan. Nub Ramiz cin Rus takvimleri alayı yalan çıktı kimseye cinsiyet tahmini yapmam benim dediğim çıkmadı çünkü
benım erkek :) ve maşllaah dıyeyım bulantım cok olmadı cok nadirdiBenimki yüzde yüz belli olmadı ama erkeğe benziyor denildi :) ama erkeğe hamile olan başka tanıdıklarımda bulantı yaşayanlar vardı bilemedim onunla bağlantısı var mıdır
Ya üzülmeKızlarnub teorisi vs yalan hepsi yalan çıktı.
Pipisi var ve 2 mm onu bile ölçtü masallah bununki de baya iyi takımı açmış dedi kadın. Evirdi çevirdi asistanla beraber iyice her açıdan baktılar bu da masallah açtı iyice bacakları şak diye ortada takımları
Çok ağladım ama geçti biraz alışmaya çalışıyorum bütün teoriler yalan. Nub Ramiz cin Rus takvimleri alayı yalan çıktı kimseye cinsiyet tahmini yapmam benim dediğim çıkmadı çünkü
Daha değişmez pipisinin boyu bile belliYa üzülmegeçen haftalarda da kıza benzetilmedi mi ne çabuk değişiyor bu ne Hayırlısını versin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?