2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Dün normal doğumda zorlanırsın dediler hiç aklıma gelmemişti
Normal doğum hemoroid’i büyük oranda tetikliyor. Sizde de böyle bir durum olduğu için normal doğum sonrasında (hemoroid açısından) doğum öncesine göre daha çok zorlanabilirsiniz hemoroid ameliyatı ihtiyacınız artabilir yani doktor bunu kastetmiştir.

Bende bundan çok korkuyorum benim normal doğumdan sonra hemoroid im çıktı ve yine normal olucak acaba dahada büyürmü

Evet ya bende karnım büyüyünce nefes alamam yürüyemem uyuyamam diye korkuyorum benim gibi düşünen var mı acaba
Kötü haber hepsi az az oluyor koca göbüslerimizden ayakkabi giymek işkence oluyor bir süreden sonra egilemedigimizden,yere birsey düşse başkasına muhtaç olmak bana çok koymuştu ilk çocuğumda, ağrılardan uyuyamamak da zor ama sanki Rabbim hazırlıyor çünkü çocuk büyütmek çok yorucu hele ilk zamanlar gecen gündüzün birbirine karışıyor sana bağımlı sana muhtaç bir canlıyla başbaşa kalacağız işte hamilelik buna önhazirlik gibi sanki.

Bende bundan çok korkuyorum benim normal doğumdan sonra hemoroid im çıktı ve yine normal olucak acaba dahada büyürmü
Herkeste böyle olacak diye bir durum yok tabi ama hemoroid’i olanların normal doğumdan sonra hemoroid’inin ilerlediğine şahit oldum.

Yaa ne desem az kalacak bol sabır diliyorum canım inşallah en doğru zamanda sağlıkla tekrar olacaktır aslında muayene zamanlarının arasına uzun zaman vermemeleri gerek haberimiz olmuyor bir şey olsa demek ki

Yaa ne desem az kalacak bol sabır diliyorum canım inşallah en doğru zamanda sağlıkla tekrar olacaktır aslında muayene zamanlarının arasına uzun zaman vermemeleri gerek haberimiz olmuyor bir şey olsa demek ki
Tek belirti mide bulantımin aniden kesilmesiydi bir sabah kalktım ve yoktu mide bulantım, grubu geriden geriden okuyordum çoğu kişide birden kesildi ve sorun yok diyordu ondan önemsememistim ama demek ki o gün kalbi durdu, tam o günlere denk geliyor söyledikleri 9+6 meselesi... Belirtileriniz aniden kesilirse doktora bı gidin yine de, bebegin kalbi durduysa yapılacak birşey olmuyor ama ben 3 buçuk haftadır bebeğim benimle sanıyordum her geçen gün daha çok alışıyor ve bağlanıyor insan hayal kuruyor.. tek değişen erken biten hayaller olacaktı orası ayrı konu

Herkeste böyle olacak diye bir durum yok tabi ama hemoroid’i olanların normal doğumdan sonra hemoroid’inin ilerlediğine şahit oldum.
Evet benim öyle oldu maalesef doğumdan sonra öksüremiyodum gülemiyodum oturamıyodum çok zordu hatta altımda bişey unuttular diye doktora gitmiştim oda makattan kaynaklo demişti

Başın sağolsun ve geçmiş olsun Bunda da bir hayır vardır muhakkak bizim göremediğimiz Rabbim tekrar nasip etsin inşallah

Ayda 1 çağırıyorlar sorun görmediklerinde olması gereken bu imiş. Bende pimpirik ve sabırsız olduğum için fetal doppler aldım. Arada kalp atışlarını dinleyip rahatlıyorum

Evet benim öyle oldu maalesef doğumdan sonra öksüremiyodum gülemiyodum oturamıyodum çok zordu hatta altımda bişey unuttular diye doktora gitmiştim oda makattan kaynaklo demişti
Hemoroid zor bir durum maalesef, ameliyatı var fakat tekrar edebiliyor. Hamilelik olduğu için şimdi krem vs kullanmakta riskli olabilir. İnşallah doğumdan sonra tekrar sorun yaşamazsınız

Ayda 1 çağırıyorlar sorun görmediklerinde olması gereken bu imiş. Bende pimpirik ve sabırsız olduğum için fetal doppler aldım. Arada kalp atışlarını dinleyip rahatlıyorum
Fetal doppler bende aldım ama henüz duyulmuyor kaçıncı haftada duyulur acaba suan çıkmıyor tuttuğum zaman

Bende gittim kontrole bütün kemiği var omurilik var ense kalınlığı 0,51 doktor normal dedi ikili taramaya gerek yok dedi büyük ihtimal kiz bebek dedi kız gibi görünüyor dedi 1 ay sonra kesinlesin dedi herkes için hayırlısı olsun

Fetal doppler bende aldım ama henüz duyulmuyor kaçıncı haftada duyulur acaba suan çıkmıyor tuttuğum zaman
Benim aldığım üründe 12 haftadan sonra duyulur diyordu. Ben 14.haftada aldım kullandım duyuyorum. Bebek büyüdükçe hekim muayenesindeki kadar net duyulacak sesi

Merhaba kızlar 13+4 haftalık hamşleyim ama vajinal mantar enfeksiyonum var doktorum gyno max xl diye bir fitil verdi aranızda hamile iken kulanan oldu mu acaba ?

Bana 13 haftalıkken demir ilacı balık yapı ve d vitamini verdi oda bugun yani 13+4 oldum ondan öncesi 12 haftanın sknuna kadar folik asit kullandım

Benim kuzenim 3 sene önce ebru biberoğlunda doğum yapmıştı o zaman evli değildim kontrollerde vs yanlarında gidiyordum bende kadının o kadar güzel bi enerjisi var ki hayran kalmıştım bana bile çok ilgili güleryüzlü espiri yaklaşıyordu. Eğer evlenince ankarada yaşayacak olsaydım kesinlikle ebru hanıma giderdim Bi instagramdan falan bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…