2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar 12+2de ikili testte kız dediler 13+3te kız gibi dedi 13+4te kendi doktoruma gittim baya bi baktı bacak arasına kız bence daha bu haftalarda net diyemiyorum ama hiç yanılıcam gibi durmuyo dedi. Ben de dayanamadım aldım artık çiçekli pembişli şeyler bu saatten sonra değişirse fena patlarım baksanıza siz dee

Eklentiler

• image.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 72
Yaa seninde çıkıntı var aynı bende dün gordum cikintiyi ama 12+2 ye gore cok buyuk gorundu gozume doktor idem olabilir iceri gidip kızada donebilir uzayıp pipide olabilir dedi
Benimde 2. Attıgım fotoda tam 12+2 canım
Ben 30nda ögrenicem inşallah 16+3 olucam söyler diye umut ediyorum

Aynı durumdayız canim inşallah elimizde patlamaz değişmez de

Yaa evet canım valla daha fazla tutamadım kendimi ben de gördüm zaten bacak arası bomboş geldi bana da ya çıkıcak olsa minik de olsa bi şey çıkardı dimii
Ben de gördüm hem boştu hem o 3 çizgi mi ne diyorlar ya o da vardı ama şimdi burada okuduklarimdan sonra değişebilir diyorum

Kızlar dün gece rüyamda 7-8 yaşında sarı uzun saçlı bir kız gördüm ama çok bilmiş bisey annemin yanında duruyordu elinde kağıtlar vardı tek örgü yapmış yandan..
Bir an şaşırıyorum bu kim ya diye bana anne diyor ama böyle bir konuda cok inatcı davranıyor büyük bir çocuktu ya bu benim kızım mı ama nasıl olur benim oğlum var başka çocuğum yok ki diyorum anneme bakıyorum gece 3-4 gibi uyandım

Hayir olsun inşallah

Kese ve yolk saç hangi haftalarda görüldü benimde normalde 6+4 olması lazım iken doktor kese boyutu 4+3 o yüzden bebek görünmüyor olabilir dedi yolk saç olmayınca ben ağladım da
Olabilir canım geç döllenmedir belki benim öyle biz hiç 7+4 te falan keseyi görmüştük canını sıkma böyle çok insan var döllenmen geç olmuştur beta hcg kaç çıktı baktırdınmı canım

Yaa belki de içine doğmuştur 2.çocuğun olur ve kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…