- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Çok geçmiş olsun hiç duymamıştım ben canım su içiyor musun yeteri kadar bir doktorun videosunda görmüştüm çok su içmek lazımmış plesanta içinBebeğimin 15+5 de suyunun azaldığını ogrendim doktor bebekte ve bende bir sorun görmedi böyle bir durum yaşayıp düzelen var mı önerileriniz çok önemlii
Aynen öyle 11. Haftada brnım oğluma doktorumuz kemık yapısı erkek bebeğimizin demiştiaslında iyi doktorlar kemik yapısından anlıyor bacak arasından değil diyorlar
Chicco ve avent baktım ikisi de camdı avent yenidoğan yok diye chicco aldım galiba cam daha sağlıklı diyorlarCam ağır olmaz mı
bakamıyorum :) bugün de kontrolüm var kızlar bir duanızı alayım lütfenNasıl yani bebeğinizin ultrason görüntüsüne mi bakamıyor musunuz
Damar canım o kalp gibi atıyor göbekteBende de pıt pıt bişey atıyor bazen bende bebek hareketi diye sevinmiştimdamar mıymış
havuç suyu diye duymuştum ben nipt test yaptırdınız mı bebeğe nedeni neymiş acabaBebeğimin 15+5 de suyunun azaldığını ogrendim doktor bebekte ve bende bir sorun görmedi böyle bir durum yaşayıp düzelen var mı önerileriniz çok önemlii
Annenin nazarımı değermiş kendininkinin değmediği ne malum tövbe yarabbim yabenim kocam bana vermiyor nazar değer de ben bakamıyorum bile başkalarıyla paylaşırsın diyor yalvar yakar asansörde 1 dakika
Seni üzmek istemem ama 3 kontrolüm de kız denilen bebeğim dün erkek çıktıKızlar 12+2de ikili testte kız dediler 13+3te kız gibi dedi 13+4te kendi doktoruma gittim baya bi baktı bacak arasına kız bence daha bu haftalarda net diyemiyorum ama hiç yanılıcam gibi durmuyo dedi. Ben de dayanamadım aldım artık çiçekli pembişli şeyler bu saatten sonra değişirse fena patlarım baksanıza siz dee
İçimden bi ses seninki değişecek kız olacak diyorKızlar dün gece rüyamda 7-8 yaşında sarı uzun saçlı bir kız gördüm ama çok bilmiş biseyannemin yanında duruyordu elinde kağıtlar vardı tek örgü yapmış yandan..
Bir an şaşırıyorum bu kim ya diye bana anne diyor ama böyle bir konuda cok inatcı davranıyorbüyük bir çocuktu ya bu benim kızım mı ama nasıl olur benim oğlum var başka çocuğum yok ki diyorum anneme bakıyorum gece 3-4 gibi uyandım
Günlük üç litrenin üstünde içiyorum fakat anlamadım ben doktor organları falan iyi dedi bende de sorun yok su gelmesi gibi ama azalmış anlamadık doktor sadece bu durum canımızı sıktı dedi bi açıklama yapmadı neden diyeÇok geçmiş olsun hiç duymamıştım ben canım su içiyor musun yeteri kadar bir doktorun videosunda görmüştüm çok su içmek lazımmış plesanta için
Havuç suyu yapıp için su çoğalıyor diye duymuştumBebeğimin 15+5 de suyunun azaldığını ogrendim doktor bebekte ve bende bir sorun görmedi böyle bir durum yaşayıp düzelen var mı önerileriniz çok önemlii
Organlarına bakıldı güzel herşey sadece suyu azalmışhavuç suyu diye duymuştum ben nipt test yaptırdınız mı bebeğe nedeni neymiş acaba
Hiç belli olmaz canım ben artık hiçbir şey hissetmiyorum senin de kız olabilir bizim hatamız çok erken davranmak olduİçimden bi ses seninki değişecek kız olacak diyorama benimki kesin erkek kalacak
Riskli gebelik uzmanına mı bir görünsen acaba tek doktorla kalmaGünlük üç litrenin üstünde içiyorum fakat anlamadım ben doktor organları falan iyi dedi bende de sorun yok su gelmesi gibi ama azalmış anlamadık doktor sadece bu durum canımızı sıktı dedi bi açıklama yapmadı neden diye
Yapıyorum ama bakalım yarın kontrol günüHavuç suyu yapıp için su çoğalıyor diye duymuştum
Benim doktorum degişik zaten en olumsuz şeyleri en önce söylüyor cinsiyet öğrenmeye gittik böyle birşeyle karşılaştıkRiskli gebelik uzmanına mı bir görünsen acaba tek doktorla kalma
11. Haftamda tahmin istedim erkek demişti ben bide hastane çok yakın diye 10 güne bir gittim üstüne 3 kere daha gittim kız dedi Her seferinde tahmin yapmasını biz istedik keşke söylemeseydim diyorum kafam çok karıştı kız kıyafetleri almıştık değişim tarihi geçecek diye dün gidip değiştirdik yerine kıyafet almam artık gene nolur nolmaz dedim emzik biberon aldık. Valla artık güvenmez oldum yaHiç belli olmaz canım ben artık hiçbir şey hissetmiyorum senin de kız olabilir bizim hatamız çok erken davranmak oldu
Yurtdışında ne güzel taaaa ne zaman cinsiyet olayına giriyorlar çok doğru çok acele ettik o yüzden bir öyle bir böyle çıktı
Farketmez artık erkeğe de tamamım aştım olayı
En iyisi aslında detaylı ultrasonu beklemek ta aşağıya inip detaylı bakıyorlar11. Haftamda tahmin istedim erkek demişti ben bide hastane çok yakın diye 10 güne bir gittim üstüne 3 kere daha gittim kız dedi Her seferinde tahmin yapmasını biz istedik keşke söylemeseydim diyorum kafam çok karıştı kız kıyafetler almıştık değişim tarihi geçecek diye dün gidip değiştirdik yerine kıyafet almam artık gene nolur nolmas dedim emzik biberon aldık. Valla artık güvenmez oldum ya
Beta regl geciktiği in 9. Gün 2237 çoktı doktora gittik 5+3 de kese gördü bir hafta sonra gittim kese büyümüş yolk saç bebek yok korktum da sormak istedim tüm anne gruplarında benim gibi olan var mı bakıyorumOlabilir canım geç döllenmedir belki benim öyle biz hiç 7+4 te falan keseyi görmüştük canını sıkma böyle çok insan var döllenmen geç olmuştur beta hcg kaç çıktı baktırdınmı canım
Aynen ama güvenim o kadar sarsıldı ki onda da inanmam heraldeEn iyisi aslında detaylı ultrasonu beklemek ta aşağıya inip detaylı bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?