2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bizden bi tahmin alabilir miyiz 11+3 uz doktorum kız dedi ama hala sanki değişmemiş gibi beklemekteyim
Canım 11+3 çok erken değil mi cinsiyet organları 12. Haftada gelişiyorken nasıl tahmin edebiliyorlar bence değişebilir ki burdaki yorumlardada gördüğün gibi değişen o kadar çok varki

Canım 11+3 çok erken değil mi cinsiyet organları 12. Haftada gelişiyorken nasıl tahmin edebiliyorlar bence değişebilir ki burdaki yorumlardada gördüğün gibi değişen o kadar çok varki
Evet bende farkındayım erken ama doktorumda suanda kız diyrom önümüzdeki kontrolde netleşir dedi bakalım hayırlısı artık

Bizim çıkıntımiz da burda ok ile gosterilen yer 12. Haftaya göre büyük yaa ya elidir ya kordonu bence
ben 11.haftamda cıktınyı kendım gordum doktorum yorum yapmadı ama ben erkek dedım esıme ınanmadı,
12.haftamda kıza benzyo kıbar dedı :)
13+3 de kesın erkek dedı

aslında iyi doktorlar kemik yapısından anlıyor bacak arasından değil diyorlar

Bebeğimin 15+5 de suyunun azaldığını ogrendim doktor bebekte ve bende bir sorun görmedi böyle bir durum yaşayıp düzelen var mı önerileriniz çok önemlii

Bende de pıt pıt bişey atıyor bazen bende bebek hareketi diye sevinmiştim damar mıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…