- 17 Temmuz 2021
- 8.452
- 26.497
- 498
Ay nasil geciriyorsun 1 haftada gitmedigim kadar wcye gittim yaUsumussundur bence benim üşüyünce öyle oluyor
Biz göremedik ama doktor onayladı erkek diye :) böyle oturur pozisyondaydı.bir eli yüzden diğerini yumruk yapmış bacaklarıKuzu pipiyi gördünüz mü ultrasonda dafetal de çıkmıştı sanırım cinsiyet senin
Değil miiiiii bencedee çok güzel bir isimmmFreya harika bir isimmmmdeğiştirmeyin hiç harikaaaaa
Kocaman olmuşBiz göremedik ama doktor onayladı erkek diye :) böyle oturur pozisyondaydı.bir eli yüzden diğerini yumruk yapmış bacakları
kıvırmış oturuyordu.Minnoşum yaaa doktor ilk açınca gülme krizene girdim şoktan :) oda ellerini oynatmaya başladı
Eki Görüntüle 3293875
Canım ben ona baktım benim içime sinmedi açıkçası, dolaptada bir kere bıle yatıramayıp satanlar fln vardı, benim için indirimdeki fiyatı bile bana göre pahalı yani ben ona okdr para vermem çünkü sevi bebenin yatagında 6 aya kadar kullandım çokta memnundum beşiğininde içine koyuyordum gecede öyle yatırıyordum çokta memnun kaldım, onun yerine başka ihtiyaçlarımı aldım aradaki farkla, bu attığımda da titreşim vs olunca bırde yanları yüksek olunca beşiği her yere tasımak zorunda kalmamayım diye tercih ettim çünkü ilkindr annem ve kardesımle baktık bebeğe 2-3 aya kdr şimdi tek olucamReflü yatağını biz grupça Yataştan aldık, çok hafif, çok da kaliteli gerçektenBence ona göz atmadan reflü yatağı almayın. Diğer ürünler için hemen bakıyorum
Ben de dün doktora gittim. Bebek 15 haftalık görünüyor dedi. Normalde 14 e girdim. Bi çıkıntı görüyorum sanki tam açmıyor ama dedi. 2 hafta sonra cinsiyeti kesinleştirelim dedi. B Buffalosos senin gibi bekliyorum bi umut kız olur diyeKocaman olmuşalllamm insanın içi gidiyor böyle büyüdüklerini görünce
kordon olabilir çok fazla örnek varBen de dün doktora gittim. Bebek 15 haftalık görünüyor dedi. Normalde 14 e girdim. Bi çıkıntı görüyorum sanki tam açmıyor ama dedi. 2 hafta sonra cinsiyeti kesinleştirelim dedi. B Buffalosos senin gibi bekliyorum bi umut kız olur diyebelki kordondur
Öyle demeyin de vazgeçtik deyinKızlar şimdi dünyanın size en saçma şeyini söyleyeceğim yardım edin nolursunuz.ben şimdi amniyosentez için önce bir doktordan randevu aldım özel klinik. Sonra Recep Has hocanın müsait olduğunu görünce o bir duayen geri ondan aldım, ama öbür doktor benle o kadar ilgilendi ve rahatlattı ki utanıp mesaj atıp iptal edemiyorum. Ne diyeceğim ben başka birine mi karar verdim diyeceğim vallahi çok utanıyorum yardım edin. Eden vardır dimi. Haftaya salıya almıştım
evet benim de öyle şuan 14+2 yiz ben şubatın son hamilelerindenim sizinkiler daha da büyümüştür.Kocaman olmuşalllamm insanın içi gidiyor böyle büyüdüklerini görünce
Tercih meselesi tabiki, ben de baya araştırdım sevibebe ve bunun arasında gittim geldim ve araştırmalarımın sonucu Yataşınkini almaya karar verdim, pişman da değilim açıkçası, özellikle canlı gördükten sonraCanım ben ona baktım benim içime sinmedi açıkçası, dolaptada bir kere bıle yatıramayıp satanlar fln vardı, benim için indirimdeki fiyatı bile bana göre pahalı yani ben ona okdr para vermem çünkü sevi bebenin yatagında 6 aya kadar kullandım çokta memnundum beşiğininde içine koyuyordum gecede öyle yatırıyordum çokta memnun kaldım, onun yerine başka ihtiyaçlarımı aldım aradaki farkla, bu attığımda da titreşim vs olunca bırde yanları yüksek olunca beşiği her yere tasımak zorunda kalmamayım diye tercih ettim çünkü ilkindr annem ve kardesımle baktık bebeğe 2-3 aya kdr şimdi tek olucamo yüzden yoksa yine sevi bebe alacaktım
Ben regenesis kullanıyorum içerikleri çok aynı imom kahverengi ileevet benim de öyle şuan 14+2 yiz ben şubatın son hamilelerindenim sizinkiler daha da büyümüştür.
vitamin imom kahverengi kullanmaya başladım fikri olan var mı?
Ayrıca ekimde tetenos olacağım doktorda olman gerekiyor dedi
inşallah çok sağlıklı olsun herşey onlar için uğraşıyoruz benim de imom vardı arkadaşım fazla almış erken doğum olunca elinde kalmış bana verdi ondan :)Ben regenesis kullanıyorum içerikleri çok aynı imom kahverengi ile
Omega takviyesi vitamin mineraller de var çok benzer doktor ya regenesis ya da imom kullan aynı demişti elimde regenesis var diye onu kullanıyorum
Bebeklere çok faydalı omega olduğu için
Ay bende aynısı burnum tıkalı nasılKızlar temiz grip olmuşumhapşırık tıksırık burun akıntısı ne deseniz var aşırı moralim bozuldu napcam şimdi hapşırdıkça bebek de beni itiyor sanki
Aynısı aynısıAy bende aynısı burnum tıkalı nasıl
Canım benim gönlünü ferah tut amniyosentez sonucun iyi gelecek inşallahMerhaba canım kızlar bebiş şu an 15+4 o yüzden amniyosentez haftaya olacak. Cuma günü Recep Has hoca yapacak amniyosentezi bilen bilir kendisi perinatoloji konusunda Türkiye’de en iyi hocalardan. Yalnız adam bile koskoca Prof ve çapa tıpta binlerce vaka görmüş şu an Nişantaşı’nda kliniği var. Soruyorum hocam trizomi 3 lü hastanız oldu mu diyorum? Yok canlı doğmazlar ki diyor. Oysa benim bebiş 15 haftada tüm bulgular inanılmaz normal bana tutunmaya devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim desem yeridir. Benim hamileliğim hiç normal ilerlemedi maalesef. Açıkçası sadece ikili yaptırsam mükemmel ilerliyor diyebileceğim bir gebelikte nipt yaptırarak iyi mi yaptım kötü mü yaptım test sonucu gösterecek.
Bizimkiler de geleceğiz diye tutturdular bir de sadece kv gelse iyi kb de gelecek. Normalde hep otobüsle geliyorlar dönüş tarihleri belli olmuyor aylarca kalıp gidiyorlar şansımıza uçak biletlerinde indirim vardı onu bahane ettim eşim dedim uçak bileti al gidiş dönüş en azından gidecekleri tarih belli olsun. 2 hafta kalıp gidecekler Ekim ayındaKızlar canım o kadar sıkkın ki biliyorsunuz yeni bir yere taşındım bu süreçte annem ve kız kardeşim gelip evimi yerleştirdi işten ayrıldım yeni yere geçince yani bir süre evdeyim tam evimde biraz yalnız kalır doğuma kadar tadını çıkarırım diyordum ki kayınvalidem gelecekmişHayır gelince 3 ay gitmeyen insan o kadar sinirlerim bozuk ki ya yeni taşındık bizde bir evimize çevremize alışalım resmen bencillik gibi geliyor yaptığı
Bizimkiler de geleceğiz diye tutturdular bir de sadece kv gelse iyi kb de gelecek. Normalde hep otobüsle geliyorlar dönüş tarihleri belli olmuyor aylarca kalıp gidiyorlar şansımıza uçak biletlerinde indirim vardı onu bahane ettim eşim dedim uçak bileti al gidiş dönüş en azından gidecekleri tarih belli olsun. 2 hafta kalıp gidecekler Ekim ayında
Gelmemesi için tüm sorunlar mevcut ne bu ısrarAy benimki otobüse binemiyor dizleri yüzünden özel şöför (eşim) getirip götürecek
Bana kalırsa sırf huzur bozmak için geliyorGelmemesi için tüm sorunlar mevcut ne bu ısrarsana bayılıyor heralde vakit geçirmeye oğlu zaten işte olacak yani yüzünü az görecek ne bu evde gelinle bir olma sevdası
Ah ah huzur bozmayı çok severlerBana kalırsa sırf huzur bozmak için geliyorkeşke oğlu kendiyle işe götürse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?