2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kuzu pipiyi gördünüz mü ultrasonda da fetal de çıkmıştı sanırım cinsiyet senin
Biz göremedik ama doktor onayladı erkek diye :) böyle oturur pozisyondaydı.bir eli yüzden diğerini yumruk yapmış bacakları
kıvırmış oturuyordu.Minnoşum yaaa doktor ilk açınca gülme krizene girdim şoktan :) oda ellerini oynatmaya başladı

Kocaman olmuş alllamm insanın içi gidiyor böyle büyüdüklerini görünce

Reflü yatağını biz grupça Yataştan aldık, çok hafif, çok da kaliteli gerçekten Bence ona göz atmadan reflü yatağı almayın. Diğer ürünler için hemen bakıyorum
Canım ben ona baktım benim içime sinmedi açıkçası, dolaptada bir kere bıle yatıramayıp satanlar fln vardı, benim için indirimdeki fiyatı bile bana göre pahalı yani ben ona okdr para vermem çünkü sevi bebenin yatagında 6 aya kadar kullandım çokta memnundum beşiğininde içine koyuyordum gecede öyle yatırıyordum çokta memnun kaldım, onun yerine başka ihtiyaçlarımı aldım aradaki farkla, bu attığımda da titreşim vs olunca bırde yanları yüksek olunca beşiği her yere tasımak zorunda kalmamayım diye tercih ettim çünkü ilkindr annem ve kardesımle baktık bebeğe 2-3 aya kdr şimdi tek olucam o yüzden yoksa yine sevi bebe alacaktım

Ben de dün doktora gittim. Bebek 15 haftalık görünüyor dedi. Normalde 14 e girdim. Bi çıkıntı görüyorum sanki tam açmıyor ama dedi. 2 hafta sonra cinsiyeti kesinleştirelim dedi. B Buffalosos senin gibi bekliyorum bi umut kız olur diye belki kordondur

kordon olabilir çok fazla örnek var inşallah gönlümüzden geçen olur ya

Öyle demeyin de vazgeçtik deyin

evet benim de öyle şuan 14+2 yiz ben şubatın son hamilelerindenim sizinkiler daha da büyümüştür.

vitamin imom kahverengi kullanmaya başladım fikri olan var mı?
Ayrıca ekimde tetenos olacağım doktorda olman gerekiyor dedi

Tercih meselesi tabiki, ben de baya araştırdım sevibebe ve bunun arasında gittim geldim ve araştırmalarımın sonucu Yataşınkini almaya karar verdim, pişman da değilim açıkçası, özellikle canlı gördükten sonra ben de beşiğin içine koyacağım. Tabi sen önceden kullandığın bir şeyi memnun kaldığın için kullanmak isteyebilirsin. Benim ilk tecrübem bir de sanırım ilk olduğu için bu kadar pahalıya alacağıma başka şeyler de alırım gibi düşüncelere giremiyorum. Kısmetse 2. de girerim ben de

Ben regenesis kullanıyorum içerikleri çok aynı imom kahverengi ile
Omega takviyesi vitamin mineraller de var çok benzer doktor ya regenesis ya da imom kullan aynı demişti elimde regenesis var diye onu kullanıyorum
Bebeklere çok faydalı omega olduğu için

inşallah çok sağlıklı olsun herşey onlar için uğraşıyoruz benim de imom vardı arkadaşım fazla almış erken doğum olunca elinde kalmış bana verdi ondan :)

Canım benim gönlünü ferah tut amniyosentez sonucun iyi gelecek inşallah
Bizimkiler de geleceğiz diye tutturdular bir de sadece kv gelse iyi kb de gelecek. Normalde hep otobüsle geliyorlar dönüş tarihleri belli olmuyor aylarca kalıp gidiyorlar şansımıza uçak biletlerinde indirim vardı onu bahane ettim eşim dedim uçak bileti al gidiş dönüş en azından gidecekleri tarih belli olsun. 2 hafta kalıp gidecekler Ekim ayında

Ay benimki otobüse binemiyor dizleri yüzünden özel şöför (eşim) getirip götürecek

Ay benimki otobüse binemiyor dizleri yüzünden özel şöför (eşim) getirip götürecek
Gelmemesi için tüm sorunlar mevcut ne bu ısrar sana bayılıyor heralde vakit geçirmeye oğlu zaten işte olacak yani yüzünü az görecek ne bu evde gelinle bir olma sevdası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…