Nasıl olsa sekreteriyle muhattap olmuyor musunuz , bence hiç utanmayın ve arayıp iptal edin. Nedenini sorarsa şehir dışında olacağım falan diye bir şeyler uydurun.Kızlar şimdi dünyanın size en saçma şeyini söyleyeceğim yardım edin nolursunuz.ben şimdi amniyosentez için önce bir doktordan randevu aldım özel klinik. Sonra Recep Has hocanın müsait olduğunu görünce o bir duayen geri ondan aldım, ama öbür doktor benle o kadar ilgilendi ve rahatlattı ki utanıp mesaj atıp iptal edemiyorum. Ne diyeceğim ben başka birine mi karar verdim diyeceğim vallahi çok utanıyorum yardım edin. Eden vardır dimi. Haftaya salıya almıştım
İnşallah bir sorun yaşamazsınız. Allah yardımcınız olsun. Bize de haber verinMerhaba enabizda aldım.simdi doktor aradı, şimdi hastaneye geldim benim için dua okumusun korku endiselim var
Kendimi sıcak tutuyorum biraz terliyorum geçiyorAy nasil geciriyorsun 1 haftada gitmedigim kadar wcye gittim ya
Bebişlerimizin odası aynı oldu beşik hariç, çok güzel bir takımKızlar biz dayanamadık ve mobilyayı aldıkçilek den aldım. Ben daha önce internetten bakıp beğenmiştim eşimin ailesine aldırmayı düşündüğüm için onların gelmesini bekliyordum ama onlar da taksitlere destek çıkacaklarını söylediler bugün bakmaya gittiğimiz de bir anda aldık 2 beşik 1 geniş şifonyer 1 tane dar şifonyer 1 tane 3 kapaklı dolap 1 de askılık hepsini 35 bine aldık. Peşin fiyatına 7 taksit yaptılar bir de. Bence fiyatta fena değil. Ben normalde ikea beşik alacaktım daha ucuz diye ama ikeadaki 120 cm buradaki 140 cm di. Daha uzun kullanırlar diye düşünüp bunu aldık. Arada 400 lira falan fark vardı.
Evet biz de çok beğendik , biraz büyürlerse kulplarını değiştiririz bebek odası havasından çıkar diye düşündümBebişlerimizin odası aynı oldu beşik hariç, çok güzel bir takım
Evet çilek’e güvendiğim için yatak ve yastık yorgan takımını da aldım. Yataş markasını pek sevmiyorum annem yatağını ordan aldı hic rahat değil. Büyüyünce çocuk yatagi olan beşiği tercih ettik büyüyünce de kullansın diye. Ben çok memnun kaldımEvet biz de çok beğendik , biraz büyürlerse kulplarını değiştiririz bebek odası havasından çıkar diye düşündümsiz yatak aldınız mı beşiğin içine ? Ben çilektekilerden emin olamadım yataşa bakayım diye düşündüm.
İyi yapmışsınız , Bizim odamızda yer olmadığı için maalesef büyüyen beşiklerden alamadıkEvet çilek’e güvendiğim için yatak ve yastık yorgan takımını da aldım. Yataş markasını pek sevmiyorum annem yatağını ordan aldı hic rahat değil. Büyüyünce çocuk yatagi olan beşiği tercih ettik büyüyünce de kullansın diye. Ben çok memnun kaldım
Kendileri de kaynanalarindan öyle görmüş o şekilde acısını çıkarmaya çalışıyorlar
Doğuma ortalama 2 ay kala gelmesini istedim bende. Kesinlikle çok heyecanlıİyi yapmışsınız , Bizim odamızda yer olmadığı için maalesef büyüyen beşiklerden alamadıkgelsin de dizelim bebelerin odasını hemen , çok heyecanlı sağlıkla büyüsünler inşallah yavrularımız
Ben sag tarafta hissediyorumElinizle dokunduğunuz zaman bebeği nerde hissediyorsunuz ?Ben kasık bölgemin tam ortasında hissetmeye başladım ama aşağıda gibi hissediyorum son bir kaç gündür de batmalarım oluyor sebebini anlamadım inşallah bebeğim iyidir..
Ya 1 ay içinde gelir dediler biz de tamam dedik , erken mi olurDoğuma ortalama 2 ay kala gelmesini istedim bende. Kesinlikle çok heyecanlıAmin sağlıkla büyüsünler inşallah
Ben hiç hissetmiyorum. Ama doktor göbek deliğimin hemen altına koyuyor ultrasonuElinizle dokunduğunuz zaman bebeği nerde hissediyorsunuz ?Ben kasık bölgemin tam ortasında hissetmeye başladım ama aşağıda gibi hissediyorum son bir kaç gündür de batmalarım oluyor sebebini anlamadım inşallah bebeğim iyidir..
Ya benim misafir odası dolu misafirler için yatak ve dolap var. Bazen annem bazen babam geliyor o odada ağırlıyorum ama senin böyle bir durumun yoksa iyi yapmışsınYa 1 ay içinde gelir dediler biz de tamam dedik , erken mi olur
Çok yok Allah'a şükür biraz ayağa kalkınca oluyor ama insan korkuyor işteBen sag tarafta hissediyorum
Zaten bu haftalarda daha asagida oluyormus sonradan yukari cikiyormus
Batmalar da normal bende de o haftalarda olmustu sonra gecmisti
Eger rahatsiz edecek boyutta degilse kafana takma rahim genisledikce olusan seylermis onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?