2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Nasıl olsa sekreteriyle muhattap olmuyor musunuz , bence hiç utanmayın ve arayıp iptal edin. Nedenini sorarsa şehir dışında olacağım falan diye bir şeyler uydurun.

Kızlar biz dayanamadık ve mobilyayı aldık çilek den aldım. Ben daha önce internetten bakıp beğenmiştim eşimin ailesine aldırmayı düşündüğüm için onların gelmesini bekliyordum ama onlar da taksitlere destek çıkacaklarını söylediler bugün bakmaya gittiğimiz de bir anda aldık 2 beşik 1 geniş şifonyer 1 tane dar şifonyer 1 tane 3 kapaklı dolap 1 de askılık hepsini 35 bine aldık. Peşin fiyatına 7 taksit yaptılar bir de. Bence fiyatta fena değil. Ben normalde ikea beşik alacaktım daha ucuz diye ama ikeadaki 120 cm buradaki 140 cm di. Daha uzun kullanırlar diye düşünüp bunu aldık. Arada 400 lira falan fark vardı.

Eklentiler

• IMG_1956.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_1957.webp
    38 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_1959.webp
    38 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_1960.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_1926.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 8305a73c-91f6-41ce-9993-68e681181252.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 88
Bebişlerimizin odası aynı oldu beşik hariç, çok güzel bir takım

Bebişlerimizin odası aynı oldu beşik hariç, çok güzel bir takım
Evet biz de çok beğendik , biraz büyürlerse kulplarını değiştiririz bebek odası havasından çıkar diye düşündüm siz yatak aldınız mı beşiğin içine ? Ben çilektekilerden emin olamadım yataşa bakayım diye düşündüm.

Evet çilek’e güvendiğim için yatak ve yastık yorgan takımını da aldım. Yataş markasını pek sevmiyorum annem yatağını ordan aldı hic rahat değil. Büyüyünce çocuk yatagi olan beşiği tercih ettik büyüyünce de kullansın diye. Ben çok memnun kaldım

İyi yapmışsınız , Bizim odamızda yer olmadığı için maalesef büyüyen beşiklerden alamadık gelsin de dizelim bebelerin odasını hemen , çok heyecanlı sağlıkla büyüsünler inşallah yavrularımız

Doğuma ortalama 2 ay kala gelmesini istedim bende. Kesinlikle çok heyecanlı Amin sağlıkla büyüsünler inşallah

Elinizle dokunduğunuz zaman bebeği nerde hissediyorsunuz ?Ben kasık bölgemin tam ortasında hissetmeye başladım ama aşağıda gibi hissediyorum son bir kaç gündür de batmalarım oluyor sebebini anlamadım inşallah bebeğim iyidir..

Ben sag tarafta hissediyorum
Zaten bu haftalarda daha asagida oluyormus sonradan yukari cikiyormus
Batmalar da normal bende de o haftalarda olmustu sonra gecmisti
Eger rahatsiz edecek boyutta degilse kafana takma rahim genisledikce olusan seylermis onlar

Ben hiç hissetmiyorum. Ama doktor göbek deliğimin hemen altına koyuyor ultrasonu

Ya 1 ay içinde gelir dediler biz de tamam dedik , erken mi olur
Ya benim misafir odası dolu misafirler için yatak ve dolap var. Bazen annem bazen babam geliyor o odada ağırlıyorum ama senin böyle bir durumun yoksa iyi yapmışsın

Çok yok Allah'a şükür biraz ayağa kalkınca oluyor ama insan korkuyor işte sanırım rahim genişliyor olabilir şimdi geçti

Ben çok net hissediyorum elimi koyunca sanırım zayıf olduğum için hiç kilo da almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…