2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar biz şimdi 2.trimesterda mıyız? Kaçıncı haftada giriliyor
Gebelikteki trimester'lar aşağıdaki şekilde dönemlere ayrılırlar; 1 – 13 haftalar arasını, 1. trimester. 14 – 26 haftalar arasını 2. trimester. 27 – 41 haftalar arasını 3. trimester. Nette böyle çıkıyor yazınca bende merak ediyordum.

Bu arada büyükler genelde hafta hesabını bilmiyor kaç aylık diye soruyorlar hep. Hafta ay karşılaştırması da bu şekilde oluyormuş

Eklentiler

• 608b2887-9ac8-429e-a429-d72461ab2fff.webp
    19 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bende vajinal ağrı oluyor bebeğin eşi rahim ağızında ondan kaynaklımıdır sizce birde kanama tehliken var dedi doktor her an ağrım oldukça kanamam olurmu diye korkuyorum varmı ağrısı olan

Kızlar bu haftada perinatoloji bölümüne gidince nelere bakılıyor? Yarın hayatımda ilk kez perinatoloji doktoruna gitcem de nelere bakmalı ben aklıma kazıyayım

Kızlar doktordan geldim dün dediğim gibi ultrason yapmıycam dedi ultrason randevum 45 gün sonraymış çok yalvardım cinsiyet için 16+4 daha çok küçük dedi burda böyle maalesef eşimde baya yalvarınca baktı ama sagolsun benim bebiş bacak bacak üstüne atmış hiçbişey göstermedi %60 erkek ama emin değilim değişedebilir göremiyorum dedi 45 gün bekliycem mecbur

16+4 için daha cok küçük mü dedi normalde zaten 16. Hafta da bakılmıyor muydu cinsiyete şok oldum suan

Kaçıncı haftada net söylüyorlar 45 gün neeee gel buralara öğren git

16+4 için daha cok küçük mü dedi normalde zaten 16. Hafta da bakılmıyor muydu cinsiyete şok oldum suan
Evet normalde 16. Haftada söylüyorlardı ama öyle deyince bende şasırdım zaten benim önceki gebeliğimdede şaşırmışlardı
Hata yapmamak için geç haftalarda söylüyorlar
Eşim kız kız diyordu doktor erkek deyince görmeniz lazımdı

Kaçıncı haftada net söylüyorlar 45 gün neeee gel buralara öğren git
Normalde 16da söylüyorlar ama işte daha küçük dediler 5 gün sonraya klinikte randevu aldım o gün kesinleşir cinsiyet , ekrani banada gosterdi ama basta bi cikinti gordum gibi oldu sonra goremedik

Arkadaşlar henüz gebeliğim yeni birşey sorucam gebeliğin başlarında ani sıçrama yaşayan varmı ben geçen haftada olmuştu ama keseyi gördük çok ŞÜKÜR dünde oldu eşimi aniden karşımda görünce 3 saniye korkmuşumdur bağırdım ama ağrı sızı yok yani çok ŞÜKÜR varmı başta bu tarz panikler yaşayan Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi Çok Aminnn

Doğumda hastaneye kaç tane takım almak doğru olur acaba ben birtane isimli hastane çıkışı aldım ama tabi onu daha çok fotoğraf çekimi için istedim +2 tane daha normal bişey alsammı acaba

Hiç belli olmaz bacakları açmamış bile minnoş orda başka doktor muayene olma şansın oluyor mu buradaki gibi? Daha kısa sürede başka yere gitme durumu olursa belki başka biri söyler cinsiyeti bakıp

A
Normalde 16da söylüyorlar ama işte daha küçük dediler 5 gün sonraya klinikte randevu aldım o gün kesinleşir cinsiyet , ekrani banada gosterdi ama basta bi cikinti gordum gibi oldu sonra goremedik
y şu cinsiyet bölümü çok heyecanlı değil mi ben de yarın başka doktora gitcem bakalım yorum yapacak mı 13+5 olcam

Doğumda hastaneye kaç tane takım almak doğru olur acaba ben birtane isimli hastane çıkışı aldım ama tabi onu daha çok fotoğraf çekimi için istedim +2 tane daha normal bişey alsammı acaba
2 takım götürdüm . Aslında güzel olanı giydirin dedim diğeri yedekti. Bebeği temizlemeye çalışmışlardı da ama biraz leke olmuştu güzel takımı o yüzden iki tane güzel takım almalı birini hemen giydirsinler isimliyi çekimde

Hiç belli olmaz bacakları açmamış bile minnoş orda başka doktor muayene olma şansın oluyor mu buradaki gibi? Daha kısa sürede başka yere gitme durumu olursa belki başka biri söyler cinsiyeti bakıp
Evet canim özel doktorlar var burdada aslında özele gidiyodumda riskli gebelik diye hastaneye başlatmıştı beni
5 gün sonraya ona randevu aldım

Ben zaten doğuma girerken isimli olanı vermicem normal olanı vermeyi düşünüyorum ama onuda böyle dantelli çiçekli falan mı alsam yoksa normal sade hastane çıkışlarından mı alsam kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…