Ilk 3 ay 1Kızlar biz şimdi 2.trimesterda mıyız? Kaçıncı haftada giriliyor
1.trimester 1-13 hafta arasıKızlar biz şimdi 2.trimesterda mıyız? Kaçıncı haftada giriliyor
Gebelikteki trimester'lar aşağıdaki şekilde dönemlere ayrılırlar; 1 – 13 haftalar arasını, 1. trimester. 14 – 26 haftalar arasını 2. trimester. 27 – 41 haftalar arasını 3. trimester. Nette böyle çıkıyor yazınca bende merak ediyordum.Kızlar biz şimdi 2.trimesterda mıyız? Kaçıncı haftada giriliyor
16+4 için daha cok küçük mü dediKızlar doktordan geldim dün dediğim gibi ultrason yapmıycam dedi ultrason randevum 45 gün sonraymışçok yalvardım cinsiyet için 16+4 daha çok küçük dedi burda böyle maalesef eşimde baya yalvarınca baktı ama sagolsun benim bebiş bacak bacak üstüne atmış hiçbişey göstermedi %60 erkek ama emin değilim değişedebilir göremiyorum dedi 45 gün bekliycem mecbur
Kaçıncı haftada net söylüyorlar 45 gün neeee gel buralara öğren gitKızlar doktordan geldim dün dediğim gibi ultrason yapmıycam dedi ultrason randevum 45 gün sonraymışçok yalvardım cinsiyet için 16+4 daha çok küçük dedi burda böyle maalesef eşimde baya yalvarınca baktı ama sagolsun benim bebiş bacak bacak üstüne atmış hiçbişey göstermedi %60 erkek ama emin değilim değişedebilir göremiyorum dedi 45 gün bekliycem mecbur
Evet normalde 16. Haftada söylüyorlardı ama öyle deyince bende şasırdım zaten benim önceki gebeliğimdede şaşırmışlardı16+4 için daha cok küçük mü dedinormalde zaten 16. Hafta da bakılmıyor muydu cinsiyete şok oldum suan
Normalde 16da söylüyorlar ama işte daha küçük dedilerKaçıncı haftada net söylüyorlar 45 gün neeee gel buralara öğren git
Hiç belli olmaz bacakları açmamış bile minnoşEvet normalde 16. Haftada söylüyorlardı ama öyle deyince bende şasırdım zaten benim önceki gebeliğimdede şaşırmışlardı
Hata yapmamak için geç haftalarda söylüyorlar
Eşim kız kız diyordu doktor erkek deyince görmeniz lazımdı
y şu cinsiyet bölümü çok heyecanlı değil miNormalde 16da söylüyorlar ama işte daha küçük dediler5 gün sonraya klinikte randevu aldım o gün kesinleşir cinsiyet , ekrani banada gosterdi ama basta bi cikinti gordum gibi oldu sonra goremedik
2 takım götürdüm . Aslında güzel olanı giydirin dedim diğeri yedekti. Bebeği temizlemeye çalışmışlardı da ama biraz leke olmuştu güzel takımıDoğumda hastaneye kaç tane takım almak doğru olur acaba ben birtane isimli hastane çıkışı aldım ama tabi onu daha çok fotoğraf çekimi için istedim +2 tane daha normal bişey alsammı acaba
Evet canim özel doktorlar var burdada aslında özele gidiyodumda riskli gebelik diye hastaneye başlatmıştı beniHiç belli olmaz bacakları açmamış bile minnoşorda başka doktor muayene olma şansın oluyor mu buradaki gibi? Daha kısa sürede başka yere gitme durumu olursa belki başka biri söyler cinsiyeti bakıp
Ben zaten doğuma girerken isimli olanı vermicem normal olanı vermeyi düşünüyorum ama onuda böyle dantelli çiçekli falan mı alsam yoksa normal sade hastane çıkışlarından mı alsam kararsızım2 takım götürdüm . Aslında güzel olanı giydirin dedim diğeri yedekti. Bebeği temizlemeye çalışmışlardı da ama biraz leke olmuştu güzel takımıo yüzden iki tane güzel takım almalı birini hemen giydirsinler isimliyi çekimde
Türkiyedeysen kesin bi yorum yaparlar burda yalvarsan yakarsan söylemiyorlarA
y şu cinsiyet bölümü çok heyecanlı değil miben de yarın başka doktora gitcem bakalım yorum yapacak mı 13+5 olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?