- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
6hafta nasil dayandiniz. Bende onumizdeki hafta gidicem bir ay bir yil gibi geldi banada çok merak ediyorum bebegimi. Karnimda cikmadi bir sertlik var amma daha belirgin degil inşallah bende sizin gibi guzel haberler alirimkızlar günaydın dün kontrole gittim 6 hafta sonra :) her şeyi çok güzel inanılmaz büyümüş beni şok etti elleri ayakları kafası her şeyi gördüm folik asit bıraktık imom kahverengi kutu kullanmaya başladım . 20 haftada tetanos 2 doz yaptır dedi. Ayrıca ayrıntılı muayeneyi kendisi yapacakmış oda 20. haftada 6 hafta sonra görüşürüz dedi :))
macbur dayandım fetal yaptırdım onu yaptırmak için bekledim daha sonra sonuç 2 haftada çıktı sonuç çıktığı hafta ben izindeydim sonra doktor izne ayrıldı :)) bu şekilde oldu ama inanın bekleyip giştmek de gapmiş en son gititğimde 3 cm di şimdi 12 olmuş :)6hafta nasil dayandiniz. Bende onumizdeki hafta gidicem bir ay bir yil gibi geldi banada çok merak ediyorum bebegimi. Karnimda cikmadi bir sertlik var amma daha belirgin degil inşallah bende sizin gibi guzel haberler alirim
Ben de uzun süre bekleyip gitmeyi hayal ediyorum dayanamıyorummacbur dayandım fetal yaptırdım onu yaptırmak için bekledim daha sonra sonuç 2 haftada çıktı sonuç çıktığı hafta ben izindeydim sonra doktor izne ayrıldı :)) bu şekilde oldu ama inanın bekleyip giştmek de gapmiş en son gititğimde 3 cm di şimdi 12 olmuş :)
evet canım fetal de çıktı erkek :)Ben de uzun süre bekleyip gitmeyi hayal ediyorum dayanamıyorumcinsiyet netleşmiş miydi
Oh şu fetal dnanın rahatlığı müthiş yaevet canım fetal de çıktı erkek :)
Keşke sadece ailemiz bık bık edecek olsa ikimizinde sülalesi edebilir yabancı Kuran'da geçmiyor vs diye ama bu isme çok da alıştıkValla bizde yabancı kökenli bir isim düşünüyoruz. Benim ailem biraz bık bık edebilir kuranda geçmiyor diye falan henüz belirlemedik adı söylemedim aileme ama yapacak birşey yok canımız nasıl isterse
Ya öylemi bende henüz kanama yok ama vajina kısmımda ağrılarım oluyor sanki birşey aşşağı baskı yapıyor gibi bunu ilk gebeliğimde son ayda yaşamıştım sen kaç haftalıksın canımBenimde aynı canım yukarı çıkmasını bekliycez kanamam oluyor dikkat ediceksin sürekli mümkünse istirahat et yane bana işi bırak bile dedi ki ziraatçı olduğum için mecburen tarlalardayım ama bebeğim için bırakıcam dua edelim güzelce çıksınlar yukarıya bebeklerimiz
Merhaba enabizda aldım.simdi doktor aradı, şimdi hastaneye geldim benim için dua okumusun korku endiselim varMerhaba yaninda yazmiyomu kendileri risklimi degilmi diye
Bende de yapınca ağrı gidiyor amaSabah idrara sıkışık uyanınca mesanemde ağrı oluyor bu normal mi yoksa enfeksiyon belirtisi mi
Freya harika bir isimmmmAyyy kız olursa bizde Freya istiyoruzzz aslındaaa kesin herkesss başka isim bulamadınız mı diyecekk
Bir an önce iptal et canım çekinme herhangi bir gerekçe sunmana da gerek yok ki asistanına yazabilirsinKızlar şimdi dünyanın size en saçma şeyini söyleyeceğim yardım edin nolursunuz.ben şimdi amniyosentez için önce bir doktordan randevu aldım özel klinik. Sonra Recep Has hocanın müsait olduğunu görünce o bir duayen geri ondan aldım, ama öbür doktor benle o kadar ilgilendi ve rahatlattı ki utanıp mesaj atıp iptal edemiyorum. Ne diyeceğim ben başka birine mi karar verdim diyeceğim vallahi çok utanıyorum yardım edin. Eden vardır dimi. Haftaya salıya almıştım
Kuzu pipiyi gördünüz mü ultrasonda dakızlar günaydın dün kontrole gittim 6 hafta sonra :) her şeyi çok güzel inanılmaz büyümüş beni şok etti elleri ayakları kafası her şeyi gördüm folik asit bıraktık imom kahverengi kutu kullanmaya başladım . 20 haftada tetanos 2 doz yaptır dedi. Ayrıca ayrıntılı muayeneyi kendisi yapacakmış oda 20. haftada 6 hafta sonra görüşürüz dedi :))
Canım hiç utanma ve açıklama yapmana da gerek yok sadece randevuyu iptal etmek istediğini söyle sonuçta senin için nasıl rahat edecekse o şekilde karar vereceksinKızlar şimdi dünyanın size en saçma şeyini söyleyeceğim yardım edin nolursunuz.ben şimdi amniyosentez için önce bir doktordan randevu aldım özel klinik. Sonra Recep Has hocanın müsait olduğunu görünce o bir duayen geri ondan aldım, ama öbür doktor benle o kadar ilgilendi ve rahatlattı ki utanıp mesaj atıp iptal edemiyorum. Ne diyeceğim ben başka birine mi karar verdim diyeceğim vallahi çok utanıyorum yardım edin. Eden vardır dimi. Haftaya salıya almıştım
Usumussundur bence benim üşüyünce öyle oluyorKizlar dunden beri 10 dkda 15 dkda bir idrara sıkısık oluyorum
Cok varmis gibi ama az geliyor
Yanma vs de yok
Neden ola ki
Hatta birkac sefer ic camasirima bile geldi wcye yetisemeden
Bi an önce iptal edin bencedeKızlar şimdi dünyanın size en saçma şeyini söyleyeceğim yardım edin nolursunuz.ben şimdi amniyosentez için önce bir doktordan randevu aldım özel klinik. Sonra Recep Has hocanın müsait olduğunu görünce o bir duayen geri ondan aldım, ama öbür doktor benle o kadar ilgilendi ve rahatlattı ki utanıp mesaj atıp iptal edemiyorum. Ne diyeceğim ben başka birine mi karar verdim diyeceğim vallahi çok utanıyorum yardım edin. Eden vardır dimi. Haftaya salıya almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?