2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
6hafta nasil dayandiniz. Bende onumizdeki hafta gidicem bir ay bir yil gibi geldi banada çok merak ediyorum bebegimi. Karnimda cikmadi bir sertlik var amma daha belirgin degil inşallah bende sizin gibi guzel haberler alirim

6hafta nasil dayandiniz. Bende onumizdeki hafta gidicem bir ay bir yil gibi geldi banada çok merak ediyorum bebegimi. Karnimda cikmadi bir sertlik var amma daha belirgin degil inşallah bende sizin gibi guzel haberler alirim
macbur dayandım fetal yaptırdım onu yaptırmak için bekledim daha sonra sonuç 2 haftada çıktı sonuç çıktığı hafta ben izindeydim sonra doktor izne ayrıldı :)) bu şekilde oldu ama inanın bekleyip giştmek de gapmiş en son gititğimde 3 cm di şimdi 12 olmuş :)

Ben de uzun süre bekleyip gitmeyi hayal ediyorum dayanamıyorum cinsiyet netleşmiş miydi

Kizlar dunden beri 10 dkda 15 dkda bir idrara sıkısık oluyorum
Cok varmis gibi ama az geliyor
Yanma vs de yok
Neden ola ki
Hatta birkac sefer ic camasirima bile geldi wcye yetisemeden

Valla bizde yabancı kökenli bir isim düşünüyoruz. Benim ailem biraz bık bık edebilir kuranda geçmiyor diye falan henüz belirlemedik adı söylemedim aileme ama yapacak birşey yok canımız nasıl isterse
Keşke sadece ailemiz bık bık edecek olsa ikimizinde sülalesi edebilir yabancı Kuran'da geçmiyor vs diye ama bu isme çok da alıştık Böyle bir isim koymazsak tamamen öztürkçe bir isim istiyoruz

Ya öylemi bende henüz kanama yok ama vajina kısmımda ağrılarım oluyor sanki birşey aşşağı baskı yapıyor gibi bunu ilk gebeliğimde son ayda yaşamıştım sen kaç haftalıksın canım

Kızlar şimdi dünyanın size en saçma şeyini söyleyeceğim yardım edin nolursunuz. ben şimdi amniyosentez için önce bir doktordan randevu aldım özel klinik. Sonra Recep Has hocanın müsait olduğunu görünce o bir duayen geri ondan aldım, ama öbür doktor benle o kadar ilgilendi ve rahatlattı ki utanıp mesaj atıp iptal edemiyorum. Ne diyeceğim ben başka birine mi karar verdim diyeceğim vallahi çok utanıyorum yardım edin. Eden vardır dimi. Haftaya salıya almıştım

Son düzenleme:
Bir an önce iptal et canım çekinme herhangi bir gerekçe sunmana da gerek yok ki asistanına yazabilirsin

Kuzu pipiyi gördünüz mü ultrasonda da fetal de çıkmıştı sanırım cinsiyet senin

Canım hiç utanma ve açıklama yapmana da gerek yok sadece randevuyu iptal etmek istediğini söyle sonuçta senin için nasıl rahat edecekse o şekilde karar vereceksin

Taşıma puseti düşünen varsa 329₺ ye düşmüş çiçek sepetinde

Eklentiler

• F1D0496D-3B59-4FBD-8E9F-EC1066168D7B.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 64
Bi an önce iptal edin bencede
Vazgeçtim demeniz yeterli olacaktır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…