2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bunlar çok pratik ama çubuklari bu kadar rahat kullanmıyorsun benim oğlan durdurmuyor onu doğru ölçüm yapmıyor sonra

Link atar mısınız hangisi

Birde dip not geçeyim sevgili anneler. Bebeklerimiz ateşlendiğinde alnına, koltuk altına ve kasıklarına ılık uygulama yapacağımız için bu bölgelerden ölçeceğimiz ateş yanıltabilir bu yüzden en güvenli ateş ölçme yolunun kulak içi olduğunu düşünüyorum ve hastanede de bu şekilde uygulama yapıyoruz. Hem güvenli hem pratik

Kardeşim Pediatri uzmanı az önce sordum ona ondan cevap gelene kadar size sorayım dedim teşekkür ederim

Herkese aynı ücreti veriyorlardır ama söyleyim yine de 3 bin dediler
Ya ondan sormadım Recep has çok iyi bir hoca ücreti bana normal geldi tabiki yüksek ama bir sürü hoca o bantta istiyor hani isim yapmış olduğu için ben daha fazla sandım ne yalan söyleyeyim gitmeden

Herkese merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim.ikilu tarama yaptırdım kan sonucu çıktı sonuç nasıl iyimi.doktora Perşembe günü gostericem

Eklentiler

• 1000029825.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 1000029824.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 83
Ya ondan sormadım Recep has çok iyi bir hoca ücreti bana normal geldi tabiki yüksek ama bir sürü hoca o bantta istiyor hani isim yapmış olduğu için ben daha fazla sandım ne yalan söyleyeyim gitmeden
Bende daha yüksek bekliyordum açıkçası. Bana da normal geldi fiyatı.

Ayyy kız olursa bizde Freya istiyoruzzz aslındaaa kesin herkesss başka isim bulamadınız mı diyecekk

Ayyy kız olursa bizde Freya istiyoruzzz aslındaaa kesin herkesss başka isim bulamadınız mı diyecekk
Valla bizde yabancı kökenli bir isim düşünüyoruz. Benim ailem biraz bık bık edebilir kuranda geçmiyor diye falan henüz belirlemedik adı söylemedim aileme ama yapacak birşey yok canımız nasıl isterse

Yok akıntı koku yok.. ama işte içerden ağrıyor ara ara

Kızlar benimde eşimin ikiz kardesi olmuş doğduktan 2-3 gun sinra ölmüş erkek olursa onun isminj koyucaz. Amma burayi okuduktan sonra tedrgin oldum biraz . Esim cok istiyodu

kızlar günaydın dün kontrole gittim 6 hafta sonra :) her şeyi çok güzel inanılmaz büyümüş beni şok etti elleri ayakları kafası her şeyi gördüm folik asit bıraktık imom kahverengi kutu kullanmaya başladım . 20 haftada tetanos 2 doz yaptır dedi. Ayrıca ayrıntılı muayeneyi kendisi yapacakmış oda 20. haftada 6 hafta sonra görüşürüz dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…