Bunlar çok pratik ama çubuklari bu kadar rahat kullanmıyorsun benim oğlan durdurmuyor onu doğru ölçüm yapmıyor sonraBraunu çokça öneriyorlar aslında ama o kadar para vermeye gerek var mı tartışılır. Severek takip ettiğim bir ebe var Rahime Boyar diye (tavsiye ediyorum herkese); kendisi 2 çocuğunu bununla büyütmüş. Sanırım bunu alacağım. Bir tane de çubuk olan ateş ölçerden alacağım
Link atar mısınız hangisiHenüz almadım ama beurer markasını almayı düşünüyorum. Pediatri servisinde çalışırken bizim hastanede kullandığımız kulaktan ateş ölçer(timpanik) ile aynı sonuçları veriyordu. Braun ile hastane kullandığımız timpanik arasında 1 derece fark çıkıyordu. Timpanikler her hafta kalibre olduğu için kendi cihazımızı baz alıyorduk tabiki ve doktorlarımızda braun ateş ölçeri hiç sevmezlerdi. Kesinlikle beurer tercih edeceğim.
Kardeşim Pediatri uzmanı az önce sordum ona ondan cevap gelene kadar size sorayım dedim teşekkür ederimHenüz almadım ama beurer markasını almayı düşünüyorum. Pediatri servisinde çalışırken bizim hastanede kullandığımız kulaktan ateş ölçer(timpanik) ile aynı sonuçları veriyordu. Braun ile hastane kullandığımız timpanik arasında 1 derece fark çıkıyordu. Timpanikler her hafta kalibre olduğu için kendi cihazımızı baz alıyorduk tabiki ve doktorlarımızda braun ateş ölçeri hiç sevmezlerdi. Kesinlikle beurer tercih edeceğim.
Link atar mısınız hangisi
Rica ederimKardeşim Pediatri uzmanı az önce sordum ona ondan cevap gelene kadar size sorayım dedim teşekkür ederim
Yok hiç bakmadımWeewell markası da en iyiler arasında ona baktınız mı ?
Almasam da merak ettim markasını, her şey ölçer aletiBizim akraba cay bardagindaki cayi falan olcuyordu
FIrindan cikan kekin atesini olcuyordu aldigi urunu cok ovuyordu ama markasini unuttum ogreneyim yazarim
Kardeşinizin önerisini de yazarsanız güzel olurKardeşim Pediatri uzmanı az önce sordum ona ondan cevap gelene kadar size sorayım dedim teşekkür ederim
Ya ondan sormadım Recep has çok iyi bir hoca ücreti bana normal geldi tabiki yüksek ama bir sürü hoca o bantta istiyor hani isim yapmış olduğu için ben daha fazla sandım ne yalan söyleyeyim gitmedenHerkese aynı ücreti veriyorlardır ama söyleyim yine de 3 bin dediler
onu ekstra alacağım zaten ama yorumlara bakarsam herkes kulaktan ölçer daha iyi diyor, biraz daha araştırıp ona göre karar vereceğimBunlar çok pratik ama çubuklari bu kadar rahat kullanmıyorsun benim oğlan durdurmuyor onu doğru ölçüm yapmıyor sonra
Bende daha yüksek bekliyordum açıkçası. Bana da normal geldi fiyatı.Ya ondan sormadım Recep has çok iyi bir hoca ücreti bana normal geldi tabiki yüksek ama bir sürü hoca o bantta istiyor hani isim yapmış olduğu için ben daha fazla sandım ne yalan söyleyeyim gitmeden
Ayyy kız olursa bizde Freya istiyoruzzz aslındaaa kesin herkesss başka isim bulamadınız mı diyecekkBugün bir komşum dediii ayyy yabancı isim diyeinşallah sağlıkla gelsinler hiç sorun değil kim ne demiş benim kayın aile de aslında isim koydurmayı seven bir yapıda ama kp vefat etmiş diğer toruna onun adını koymuslar zaten o yüzden ordan yırttım , kız olursa da kayınvalidem kendi adını hiç sevmiyor sakın benim adımı koymayın hiç sevmiyorum diyor allahtan o konuda baskıcı olmadı
Valla bizde yabancı kökenli bir isim düşünüyoruz. Benim ailem biraz bık bık edebilir kuranda geçmiyor diye falan henüz belirlemedik adı söylemedim aileme ama yapacak birşey yok canımız nasıl isterseAyyy kız olursa bizde Freya istiyoruzzz aslındaaa kesin herkesss başka isim bulamadınız mı diyecekk
Yok akıntı koku yok.. ama işte içerden ağrıyor ara araGece yatmadan 2 3 saat önce sıvı alımını keserseniz rahatlarsınız. Karın ağrısı bende de oluyor, rahim büyüdüğü için kaslar bağlar geriliyor. Vajinada bir akıntı koku vs var mı bende vajinal ağrı olmuyor
Merhaba yaninda yazmiyomu kendileri risklimi degilmi diye?Herkese merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim.ikilu tarama yaptırdım kan sonucu çıktı sonuç nasıl iyimi.doktora Perşembe günü gostericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?