2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Doğumda hastaneye kaç tane takım almak doğru olur acaba ben birtane isimli hastane çıkışı aldım ama tabi onu daha çok fotoğraf çekimi için istedim +2 tane daha normal bişey alsammı acaba
Ben de isimli dışında 2 tane daha aldım 5li olarak. 1 tane daha isimli alacağım hastaneye götürmek için. 3 takımı hastaneye götüreceğim, diğeri çekim için temiz kalsın diye götürmeyeceğim
İlk isimli 10lu diğer isimliyi 3 ya da 5li alacağım. 10lu olan nakış diğer isimli baskı şeklinde alacağım, baskıların maliyeti nakış gibi çok değil

Ben zaten doğuma girerken isimli olanı vermicem normal olanı vermeyi düşünüyorum ama onuda böyle dantelli çiçekli falan mı alsam yoksa normal sade hastane çıkışlarından mı alsam kararsızım
Onu da desenli al istersen herkes ilk öyle fotoğraf çekiyor ama kış bebesi battaniyeye sarılı olur sanki bizimki belki gözükmez bile takımı

Aslında onların yaptıkları daha doğru ama biz de orta yerimizden çatlıyoruz ne yapalım neyse ki ben çok çatlamadım, şanslıyım
Evet bencede doğru çünkü önceki gebeliğimde yanlış söylemişlerdi yaptıgım baby shower felan boşa gitmişti aslında beklesemmi 45 gün diyorum heycanlı sonuçta

Doğumda hastaneye kaç tane takım almak doğru olur acaba ben birtane isimli hastane çıkışı aldım ama tabi onu daha çok fotoğraf çekimi için istedim +2 tane daha normal bişey alsammı acaba
Bak canım normal bir takım fiyatında. Bu baskı ve bir sürü çeşit var. Sayfaya göz atabilirsin

Eklentiler

• IMG_6783.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 57
Orda Türk doktor yok mu
Canım hastanede eşimin arkadaşı vardı doktor eşim onu görünce beni o muane edicek diye ufak çaplı bi kalp krizi geçirdi şükür o bakmadı, doktorumda çok iyi birisi normalde ultason günün değilse asla bakmazlar ama bizi kırmadanyinede baktı sagolsun
Valla çok uğraştı evirdi çevirdi o kadar öksürdüm banamısın demedi

Evet bencede doğru çünkü önceki gebeliğimde yanlış söylemişlerdi yaptıgım baby shower felan boşa gitmişti aslında beklesemmi 45 gün diyorum heycanlı sonuçta
12de bana da kağıda yazarak verdi doktorum, parti yapacağım değişmesin hocam dedim, değişmez dedi. Parti yaptım ama yine de 16ya kadar inanmadım

minik de annecim babacım sabırlı olun demiş

Hiç yorum yapmadı mı yalnız kız anneleri daha duygusal olurmuş

Hiç yorum yapmadı mı yalnız kız anneleri daha duygusal olurmuş
Bebek bacak bacak üstüne atmıştı doktorum tahminde bulunmak istedi ama ben eşim gelsin öyle söyleyin dedim aşırı duygusalım anlatamam bir de kocişimin yokluğu 3 aydır haftasonlari tek tük geldi ama bana ağır geldi biraz bu sabah tatile gideceğim ama sensiz gidiyorum zoruma gidiyor diye ağladım inşallah son iki hafta kaldı dönmesine dua edin

İş için mi gidiyor asker mi yoksa Sağ Salim sen ve yavrun eşine kavuş inş . Bak ben de voleybol maçı var heyecandan duygusallıktan ağlıycam modum o toplanıp ağlaşsak mı

İş için mi gidiyor asker mi yoksa Sağ Salim sen ve yavrun eşine kavuş inş . Bak ben de voleybol maçı var heyecandan duygusallıktan ağlıycam modum o toplanıp ağlaşsak mı
İfşa olmamak için mesleği söylemeyim shhs eğitime gitti 3 aylık aminn teşekkür ederim yaa evet toplasip aglasalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…