- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Ben de isimli dışında 2 tane daha aldım 5li olarak. 1 tane daha isimli alacağım hastaneye götürmek için. 3 takımı hastaneye götüreceğim, diğeri çekim için temiz kalsın diye götürmeyeceğimDoğumda hastaneye kaç tane takım almak doğru olur acaba ben birtane isimli hastane çıkışı aldım ama tabi onu daha çok fotoğraf çekimi için istedim +2 tane daha normal bişey alsammı acaba
Aslında onların yaptıkları daha doğru ama biz de orta yerimizden çatlıyoruz ne yapalımTürkiyedeysen kesin bi yorum yaparlar burda yalvarsan yakarsan söylemiyorlar
Onu da desenli al istersen herkes ilk öyle fotoğraf çekiyorBen zaten doğuma girerken isimli olanı vermicem normal olanı vermeyi düşünüyorum ama onuda böyle dantelli çiçekli falan mı alsam yoksa normal sade hastane çıkışlarından mı alsam kararsızım
Orda Türk doktor yok muTürkiyedeysen kesin bi yorum yaparlar burda yalvarsan yakarsan söylemiyorlar
Evet bencede doğru çünkü önceki gebeliğimde yanlış söylemişlerdi yaptıgım baby shower felan boşa gitmiştiAslında onların yaptıkları daha doğru ama biz de orta yerimizden çatlıyoruz ne yapalımneyse ki ben çok çatlamadım, şanslıyım
Burada 10. Haftada söyleyip sonra yanılan da çok var işte 16 da net söylenmeli aslındaTürkiyedeysen kesin bi yorum yaparlar burda yalvarsan yakarsan söylemiyorlar
Bak canım normal bir takım fiyatında. Bu baskı ve bir sürü çeşit var. Sayfaya göz atabilirsinDoğumda hastaneye kaç tane takım almak doğru olur acaba ben birtane isimli hastane çıkışı aldım ama tabi onu daha çok fotoğraf çekimi için istedim +2 tane daha normal bişey alsammı acaba
Canım hastanede eşimin arkadaşı vardı doktor eşim onu görünce beni o muane edicek diye ufak çaplı bi kalp krizi geçirdiOrda Türk doktor yok mu
12de bana da kağıda yazarak verdi doktorum, parti yapacağım değişmesin hocam dedim, değişmez dedi. Parti yaptım ama yine de 16ya kadar inanmadımEvet bencede doğru çünkü önceki gebeliğimde yanlış söylemişlerdi yaptıgım baby shower felan boşa gitmiştiaslında beklesemmi 45 gün diyorum heycanlı sonuçta
En iyisi detaylı ultrasonu beklemek en kesin o12de bana da kağıda yazarak verdi doktorum, parti yapacağım değişmesin hocam dedim, değişmez dedi. Parti yaptım ama yine de 16ya kadar inanmadım
20deyim canım değişecek zamanı geçmişimdir diye umut ediyorumEn iyisi detaylı ultrasonu beklemek en kesin o
Canım hastanede eşimin arkadaşı vardı doktor eşim onu görünce beni o muane edicek diye ufak çaplı bi kalp krizi geçirdişükür o bakmadı, doktorumda çok iyi birisi normalde ultason günün değilse asla bakmazlar ama bizi kırmadanyinede baktı sagolsun
Valla çok uğraştı evirdi çevirdi o kadar öksürdüm banamısın demedi
Hiç yorum yapmadı mıEn son gittiğimde cinsiyeti göstermedi benim minnoşsiz buraya cinsitleri yazdıkça heyecan yapıyorum kızlaar sonraki randevum 22 sinde bakalım eşim de gelmiş olacak, evimize de döneceğiz inşallah düşündükçe duygulanıyorum
Bebek bacak bacak üstüne atmıştı doktorum tahminde bulunmak istedi ama ben eşim gelsin öyle söyleyin dedimHiç yorum yapmadı mıyalnız kız anneleri daha duygusal olurmuş
İş için mi gidiyor asker mi yoksaBebek bacak bacak üstüne atmıştı doktorum tahminde bulunmak istedi ama ben eşim gelsin öyle söyleyin dedimaşırı duygusalım anlatamam bir de kocişimin yokluğu 3 aydır haftasonlari tek tük geldi ama bana ağır geldi biraz bu sabah tatile gideceğim ama sensiz gidiyorum zoruma gidiyor diye ağladım inşallah son iki hafta kaldı dönmesine dua edin
Valla öyle yaptı afacan %60 erkek demesiyle bile şok etti biziminik de annecim babacım sabırlı olun demiş
İfşa olmamak için mesleği söylemeyim shhs eğitime gitti 3 aylıkİş için mi gidiyor asker mi yoksaSağ Salim sen ve yavrun eşine kavuş inş . Bak ben de voleybol maçı var heyecandan duygusallıktan ağlıycam modum o toplanıp ağlaşsak mı
Bu afacanlık bu yaşta AllaaaahValla öyle yaptı afacan %60 erkek demesiyle bile şok etti bizi
Hımmm ben düşüneyim mesleğiİfşa olmamak için mesleği söylemeyim shhs eğitime gitti 3 aylıkaminn teşekkür ederim yaa evet toplasip aglasalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?